- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.021
Canm goxun aydn bnm de silik çıktı 2.çizgi ins devamı gelir bol dua edelimSağol canım inşallah rabbim hepimize güzel haberler vermek nasip eder yarın kan sonucumu daha bir heyecanla bekleyeceğim
Canim bnm kiyamam üzülme seni çok iyi anliyorum Rabbim birdaha ki ne nasip eder ins bnm de ilk boş gebelikti kese vardı kürtaj oldum inan öyle daha kötü .herseyden bi hayır vardırMalesef kımyasal gebelık kızlar çok üzgünüm
Canim kafanı karıştırmak istemem ama bnm de tüp bebekti ilki hemde 5.gün embriyosu boş gebelik oldu 9.hafta da kürtaj olmustum ama sen düşünme bunlar i iyi düşün hepKesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
kızlar 7. gün bhcg 67.5 cıkmıstı. bgn 9. gun 103 cıktı artıs tam ıkı kat değil. ne diyorsunuz böyle olup sağlıklı aratan oldumu hiç?
evt cnm erken test yaptırınca da stres bitmiyor . sonucu hastaneye yolladım onların gerı dönmesini beklıyorum arayacklarmıs. bakalım nasıl yorumlayacaklar. 11. gun sonucu önemlı olacak aslında. ıns saglıkla katlanırCanım erken test yaptırmak buyuzden biraz sıkıntı.bence suan bunu kafana takma doktorun zaten 2 gun sonasına tekrar test ister heralde.bence 2 gun sonaki testinle karsılaştırma yap.sole düşün 7. Gun test yaptırmamış olsaydın suan ilk testin olcaktı degerinde 103 ve gayet güsel.bundan stres yapma suan.erken test yaptırmak erken stresle karsılasmak oluyor ve streste en kotu sey bebeklerimiz için.doktorunla konustun mu o ne dedi?bence en önemli şey doktorunun ne dediği.
Neden 9 hafta beklediniz peki? Kalbimi atmadi neydi?Canim kafanı karıştırmak istemem ama bnm de tüp bebekti ilki hemde 5.gün embriyosu boş gebelik oldu 9.hafta da kürtaj olmustum ama sen düşünme bunlar i iyi düşün hep
kızlar 7. gün bhcg 67.5 cıkmıstı. bgn 9. gun 103 cıktı artıs tam ıkı kat değil. ne diyorsunuz böyle olup sağlıklı aratan oldumu hiç?
Ama zaten bos gebelikte 9.haftaya kadar beklenilmez ilk keseye bakildigi gun kesenin ici dolu mu bosmu goruluyor. Kese bossa direk bos gebelik ya ilacla kurtajla aliniyor hemen. Senin gibi 9.haftya kadar beklenilmez zaten 9.haftada kalp atisi olur.Canim kafanı karıştırmak istemem ama bnm de tüp bebekti ilki hemde 5.gün embriyosu boş gebelik oldu 9.hafta da kürtaj olmustum ama sen düşünme bunlar i iyi düşün hep
Blki bebek olusur dedik bekledik ama oluşmadi canım kese vardı bebisim yok tuNeden 9 hafta beklediniz peki? Kalbimi atmadi neydi?
Dr lar 7.haftaya kadar beklio canım sonrasını da bize birakti bizde blki olur die bekledik ama olması kendi düşsün diye bekledik sonra ilaç verdi dr düşmeyin kürtaj oldumAma zaten bos gebelikte 9.haftaya kadar beklenilmez ilk keseye bakildigi gun kesenin ici dolu mu bosmu goruluyor. Kese bossa direk bos gebelik ya ilacla kurtajla aliniyor hemen. Senin gibi 9.haftya kadar beklenilmez zaten 9.haftada kalp atisi olur.
Canim sen bunları düşünme ins duyacaksın sen bebisini pit pit larınıAma zaten bos gebelikte 9.haftaya kadar beklenilmez ilk keseye bakildigi gun kesenin ici dolu mu bosmu goruluyor. Kese bossa direk bos gebelik ya ilacla kurtajla aliniyor hemen. Senin gibi 9.haftya kadar beklenilmez zaten 9.haftada kalp atisi olur.
İnşallah değerim güzel çıkar canım inşallah sağolasın sen kan baktırmış mıydınCanm goxun aydn bnm de silik çıktı 2.çizgi ins devamı gelir bol dua edelim
aynı merkezde yaptırdım ama tam aynı saatte degıldı 2 saat fln erken verdım. 11. gun kan sonucumu da ısteyecekler sanrm inş ozmn düzenli artıs olur da sevıncımız kursagımızda kalmaz cnmEvet canim oldu boyle olan bu sayfada ve sonra normal artış olanlari gorduk.. seninde insallah oyle olur..
yaklasik %70 artis olsa 67.5+47
115 gibi oluyor senin degerinde yakın
Ayni saattemi yaptirdin ayni merkezde mi?
Kötü birsey aklina getirme yeterki
Etkileniyor embriyo çünkü
Yok canım yaptrmadim dahaİnşallah değerim güzel çıkar canım inşallah sağolasın sen kan baktırmış mıydın
Insallah canim insallah. Sadece kafama takilan yuzde sifir dedi biz dollenen embriyoyu zaten transfer ediyiruz dedi. Simdide sen boyle diyince sasirdim acikcasi.Canim sen bunları düşünme ins duyacaksın sen bebisini pit pit larını
E peki transfer edilen embriyo ne oldu canimBlki bebek olusur dedik bekledik ama oluşmadi canım kese vardı bebisim yok tu
Yok canım valla istersen Sayfam eski mesjlarima bakabilirsin biraz geride ama :)) ondan sonra bebegim oldu çok şükür diğer donmuslarimla .şimdi ins rabbim bi kardes nasip ederInsallah canim insallah. Sadece kafama takilan yuzde sifir dedi biz dollenen embriyoyu zaten transfer ediyiruz dedi. Simdide sen boyle diyince sasirdim acikcasi.
Canim ilk denemem kese oluştu bebek oluşmadi kürtaj oldum ikincide yavrum oldu çok şükür şimdi 3.deniyorum bakalım hayırlısıyla ikinci silik çıktı bugün 9.günüm transferin.E peki transfer edilen embriyo ne oldu canim
Allah bagislasin evladini insallah simdide saglikla sihhatle kuvagiba alirsin bir an evvel yavrunu canim. Peki sana bir sey daha sorayim. Ilk kese gormeye gittiginizde kesenin ici dolumuydu bosmuydu?ben Sordum dolu dedi gosterdi..Yok canım valla istersen Sayfam eski mesjlarima bakabilirsin biraz geride ama :)) ondan sonra bebegim oldu çok şükür diğer donmuslarimla .şimdi ins rabbim bi kardes nasip eder
Bnm ki bostu canım yolk bile olusmamisti bebegin beslendiği bi yer varmış yolk diye bebekten önce o oluşurmus.canım demekki dr görmüş senin bebisi rahat ol çok küçükler daha :)Allah bagislasin evladini insallah simdide saglikla sihhatle kuvagiba alirsin bir an evvel yavrunu canim. Peki sana bir sey daha sorayim. Ilk kese gormeye gittiginizde kesenin ici dolumuydu bosmuydu?ben Sordum dolu dedi gosterdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?