• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bende dün koca bir tabak istavrit yedım ve bol limonlu salata sanmıyorum bırsey olucanı oğlumdada yemiştim bol bol

Kızlar valla bence hiç dert etmeyin ve yiyebiliyorken yiyin balığı bol bol.yalnız dip balıklarını yemeyin civa seviyeleri yuksek oluyor birde olabildiğince küçük balık yiyin hamsi istavrit gibi küçük balıkda da cive düşük oluyor.zaten mide bulantısı başlayınca yenmiyor bişi.bebişlerinizi omega 3 le besleyin beyin gelişimi için önemli diyor doktorlar.hatta benim doktorum omega 3 hapı değil balık yiyin dedi.ben suara yiyemiorum ama siz yiyin haftada 2 demişti doktorum.

Y yasemin hafsaaa canımmm ne sölesem ne desem senin için derman değil biliyorum ama ne olur kendini yıpratma arkadaşım senin için de hayırlısını dilemekten başka bişey gelmıyor malesef elimden dualarım seninle..Sana ne iyi gelıyorsa onu yap!

Bende eylül ayında başlayanlardanım tahminime göre 2018 olmadan benim durumum belli olacak

Gnrcnn Gnrcnn İnsallah canim seni bu yilin sonunda mutlu görürüz
hayat_gun hayat_gun ve zumrutline zumrutline haklisiniz sizlerde kalbimdesiniz.. insallah en kisa zamanda guzel sonuclarinizi görürüz..

2018 e kalanlar kimler var simdi

Son düzenleme:
51BCEC34-6C7E-4B41-902A-D51EC2EB02AF.jpeg
Testi ekledim net değil ama inşallah sizde görürsünüz

Back