• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çok şüküürr yolk var sa büyük ihtimal bebekler de oluyor esasta var yaa biz cok takıoz normal gebelerin yolk dan boş gebelk kimyasal gebelk bunların hiçbirinden haberi yok allahım güç versin hepmize kalp atıslarını da duyacaksn inşşş ya bak sonra da acaba yasıolarmı die endişe edeceksn hep aynı senaryo sonumuz güzel olsun:)

Çok doğru bi tespit doğal yolla hamile kalanlarin dünyadan haberi yok biz 9 ay korku telaş içinde olucaz. Olsun sag salim dogsunlar sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar raziyiz

Kızlar ikinci çizgi çok netti bugün hcg 5.74 çıktı .yarın tekrarla dedi Dr. Hala ümitliyim.hiçbir sıkıntı olmadı sadece dün kahverengi sulu bir leke geldi.kesinlikle kan rengi değil. Şimdi yine test yaptım silik 2.çizgi yine çıktı. Geç tutundu diye düşünüyorum. Allah im umdugumuza nail korktugumuzdan emin eylesin. Dua eder dua beklerim.Arse82 çok geçmiş olsun canım Rabbim bütün bunların ecrini verecek insaAllah.

Eylüldeki tedavimde 5 a koyuldu 2 embrıyo negatif bunda 4 a koyuldu 2 tane kımyasal gebelık 5 tane daha var dondurulmus ama bana mantıklı gelmıyor koydurmak çünkü onlar 3 A şu an zaten düşünmüyorum çok yıprandım çok kötüyüm :KK43:

Gnrcnn Gnrcnn İnsallah canim seni bu yilin sonunda mutlu görürüz
hayat_gun hayat_gun ve zumrutline zumrutline haklisiniz sizlerde kalbimdesiniz.. insallah en kisa zamanda guzel sonuclarinizi görürüz..

2018 e kalanlar kimler var simdi
Allah verdiğimiz bu mücadeleden hepimizi başarıyla mutlulukla çıkarsın inşallah canm..İnnnşallah burda en yakın zamanda senin de hamilelik haberini okumak nasip olsun..

kızlar 7. gün bhcg 67.5 cıkmıstı. bgn 9. gun 103 cıktı artıs tam ıkı kat değil. ne diyorsunuz böyle olup sağlıklı aratan oldumu hiç?
Canm farklı merkezlerde yaptırdıysan sonuçlar da farklı çıkar. Bir de %60 ya da %70 artması da yeter.İnşallah hamileliğin sağlıkla devam eder canm..

Eylüldeki tedavimde 5 a koyuldu 2 embrıyo negatif bunda 4 a koyuldu 2 tane kımyasal gebelık 5 tane daha var dondurulmus ama bana mantıklı gelmıyor koydurmak çünkü onlar 3 A şu an zaten düşünmüyorum çok yıprandım çok kötüyüm :KK43:
Canim gercekten cok uzuldum. Umarim kendini toparladiktan sonra dondurulmuslarin ile yoluna devam edersin.

Bakın bakalım kızlar ne var burda :21:

Eklentiler

• 20171204_141019.jpg
    20171204_141019.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 99
Canım benim seni anlıyorum önce sevinip sonra üzülmek daha da zor ama Rabbim bunların hepsinin karşılığını verecektir inşallah. Şu an bir şey düşünme zaten kendini bi topla daha çok yeni, kendini topladıktan sonra istersen önce pgt’ye gönderirsin maşallah ne güzel 5a’larda embriyoların olmuş benim 5. güne tek embryom kaldı onun da skoru düşük pgt’ye bile gönderemedik. Allah sabrını versin ve çabuk toplan

Rabbim yardımcın olsun canım çok üzüldüm sağlık olsun pes etme ümidini kaybetme Rabbim verecek elbet

Canım benim seni anlıyorum önce sevinip sonra üzülmek daha da zor ama Rabbim bunların hepsinin karşılığını verecektir inşallah. Şu an bir şey düşünme zaten kendini bi topla daha çok yeni, kendini topladıktan sonra istersen önce pgt’ye gönderirsin maşallah ne güzel 5a’larda embriyoların olmuş benim 5. güne tek embryom kaldı onun da skoru düşük pgt’ye bile gönderemedik. Allah sabrını versin ve çabuk toplan
5 a lar tutmadı canım şuan sadece 5 tane 3 a kaldı onlarında sanmıyorum tutucanı

Canımmm senin msj fark etmeden sonucumu paylaştım affet nolursun ama sana şöyle söyleyim lütfen kaliteye takılma inan hiç ilgisi yok ve sakın pes etme bak ben 39 yaşına girdim bu ay 6. Denemem de 2 çizgiyi gördüm ki daha yolun başındayız ama ben ve bi çok kişi pes etmedi bitanem toparla kendini ve al bebeklerini Rabbim doğru zamanı bekliyor bunu unutma dualarımız seninle ve o doğru zaman da çok yakında :dua:

Back