• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bnm ki bostu canım yolk bile olusmamisti bebegin beslendiği bi yer varmış yolk diye bebekten önce o oluşurmus.canım demekki dr görmüş senin bebisi rahat ol çok küçükler daha :)
Aman ne bileyim canim kafam karisti biraz. Dedim dr isim ehli mi degil ne? Canim sikildi. Inslalah hersey yolunda gider Allahin izniyle canim.sennde guzel haberlrini alacagiz insallah

kızlar 7. gün bhcg 67.5 cıkmıstı. bgn 9. gun 103 cıktı artıs tam ıkı kat değil. ne diyorsunuz böyle olup sağlıklı aratan oldumu hiç?
Ben daha yeni sordum doktoruma 12. Gün diye ısrar etmesinin sebebi buymuş 12. Gunden önce yapılan kan degerleri iki kat düzenli artmazmis yaniltabilirmis

Ben daha yeni sordum doktoruma 12. Gün diye ısrar etmesinin sebebi buymuş 12. Gunden önce yapılan kan degerleri iki kat düzenli artmazmis yaniltabilirmis
Cok sagol cnm bu bilgige ihtycim vardi gercekten. 11. Gun degermi istediler o iki kat artarsa sorun yok 7. Gunu saymayacagz dediler. Ins artar bakalim suan 9. Gunumdeyim 103 fena bir deger aslinda ama artmasi onemli tabi

Geç farkettim canım insan görmek istediğini görürmüş ya öyle oldu ama iyi haberlerini alıcaz inşallah benim cumartesi transfer olacak 5 gün kaldı
Senin transfer olacak demek hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah

Kesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.

Maşallah maşallah canım ne güzel haber bu

Merhaba kızlar aranızdayım uzun zamandır 28 yaşındayım İsveçten konyaya geldim tedavi için 2 tane İsveçte tedavi gördüm ilki gebelikle sonuçlandı ama düşük oldu ikincisi de tutmadı hiç.Benimde bugün transferimin 7. Günü 5. Gün embriyosu 2 tane transer oldu. Inşallah bende kavuşurum yavrularıma. Rabbim biz kullarına da yaşatsın annelik duygusunu. 7 aralık test günüm inşallah bu sefer alacağım güzel haberleri.
Tedaviniz Hayırlı olsun canım

Aynen öyle canm benm de aynen öyle oldu 12. Öncesi artslarm düzenli deildi 12.gün sonrası iki kattan cok fazla arttı inşallah senin ki de öyle olur

Kesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
Çok şüküürr yolk var sa büyük ihtimal bebekler de oluyor esasta var yaa biz cok takıoz normal gebelerin yolk dan boş gebelk kimyasal gebelk bunların hiçbirinden haberi yok allahım güç versin hepmize kalp atıslarını da duyacaksn inşşş ya bak sonra da acaba yasıolarmı die endişe edeceksn hep aynı senaryo sonumuz güzel olsun:)

Back