- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.961
Anladım. Bu sigorta 3 yıl kesintisiz mi olması gerekiyor acaba? Ben çalışmıyorum. Eşimin ki toplamda 3 yıl olabilir ama kesintisiz değil. Yani özel okullar sigortayı haziranda sonlandırıp eylül de başlatıyorlar. Ama Ali Acar a gidersek ayarlar herhalde zaten meram tıp ta prof. Diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bilgiler için. Bir mucize olsada gerek kalmasa keşke.Sizin durumunuzda yani erkek faktöründe üroloji raporu isteniyor. Tıp fakültesinde önce kadın Doğum polikliniğine başvurup rapor almak istediğinizi söylüyorsunuz. Onlar bir formla sizi fakültenin aile hekimliğine gönderiyor onlar ritim muayene ve kan istiyor eşinizden ve sizden. Çıkan sonuçlarla o rapora ilaç kullanmanız için sakınca olmadığına dair not düşüyorlar. Sonra tekrar kadın Doğum profundan özel randevu alıp onunla görüşüyorsunuz o sizden kan istiyor muayene ediyor eşinizi de üroloji profuna yönlendiriyorlar. Yanınızda eskiden kalma bütün sonuçlarınızı götürün mutlaka. Ürolog spermiyogram istiyor. Size rapor hazırlıyor erkek faktörlü veya değil diye. Kadın Doğum profunun sekreterine tüm bunları, evlilik cüzdanı fotokopisini, kimlik fotokopisini ve fotoğrafla götürüyorsunuz. O sizi arayıp rapor çıkıp çıkmadığına dair Bilgi veriyor. Erkek faktöründe durum nasıl bilmiyorum ama bizde sorun bendeydi bu şekilde bir yol izledik. Bu arada üç yıllık evli olmak, 3 yıl eşlerden birinin sigortalı olması, 23-39 yaş arasında olmak gerekiyor. Ama benim fikrim sizde DNA hasarı varsa zorlayacaklarını sanmıyorum
Herşey uyuyorda sigorta durumu sıkıntılı.Bir takim sartlsr var. Sigortali olman gerekiyor. 3 yil evlilik sarti isteniyor ama tabi bu dusuk amh kotu sperm sayisi vs gibi durumlarda aranmiyor. Bence de rapor cikart ekonomik acidan cok faydasini gorursun.
Coraspirini dr mu verdi?kaçta kullanıyorsunuz?gün de 1 mi? Transferden ne kadar önce başladınız?transfer günü dr kullandınız mı?Bende estorefem kullanıyorum balık yagi bide coraspirin kullanıyorum canum
Canım onu bilmiyorum belki dediğin gibi Ali Acar yardımcı olur. Ali beyde çok iyi bir hekim yoğunluğu olmasa onunla devam ederdim. Ama muayenehanesinde bir düzen olmaması işin açığı beni soğutuyor. Allah yardımcınız olsunAnladım. Bu sigorta 3 yıl kesintisiz mi olması gerekiyor acaba? Ben çalışmıyorum. Eşimin ki toplamda 3 yıl olabilir ama kesintisiz değil. Yani özel okullar sigortayı haziranda sonlandırıp eylül de başlatıyorlar. Ama Ali Acar a gidersek ayarlar herhalde zaten meram tıp ta prof. Diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bilgiler için. Bir mucize olsada gerek kalmasa keşke.
900 gun sigorta sarti araniyor diye biliyorum.Herşey uyuyorda sigorta durumu sıkıntılı.
Ben degil diye biliyorum canim.Kizlar hamsi balığı zararlı mı peki?Ben genelde hamsi pişiriyorum.
Yok canim toplamda 900 gun calismisligi olacak. Kesintisiz olsa bir cok kisi yararlanmaz. Ama bak nete yaz tup bebek rapor sartlari diye madde madde cikar sana.Anladım. Bu sigorta 3 yıl kesintisiz mi olması gerekiyor acaba? Ben çalışmıyorum. Eşimin ki toplamda 3 yıl olabilir ama kesintisiz değil. Yani özel okullar sigortayı haziranda sonlandırıp eylül de başlatıyorlar. Ama Ali Acar a gidersek ayarlar herhalde zaten meram tıp ta prof. Diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bilgiler için. Bir mucize olsada gerek kalmasa keşke.
Nasılsın canım yarınıda atlatsam çok ıyı olucamda hayırlısıyla korkuyorumPozitifi gören kizlarimizi tebrik ederim :)
A anneveoglusu veGlySn bi biz kaldik eskilerden :)) ( Eylül grubundan )
Arse82 de hamile ne mutlu ki
Ay olmasın inşallah.:) Genelde hamsi yiyoruz çünkü..Ben degil diye biliyorum canim.
Ben zararli olabilcegini dusunmuyorum canim. Olsaydi genel kani yenmesin olurdu..Ay olmasın inşallah.:) Genelde hamsi yiyoruz çünkü..
Insallah en kisa zamanda sizinde o guzel haberlerinizi alacagiz Allah'in izniyle...Pozitifi gören kizlarimizi tebrik ederim :)
Hayırlı haberlerle gelırsın inş benımde yarın beta ya bakılacak çok korkuyorum 8.gun 11.89 çıktı yarın 11.gunYarin keseyi gormeye cagirmisti doktorum.. Insallah keseyi gorebiliriz kizlar.. Yine baska turlu bir gergin bekleyis.. Dualarinizi eksik etmeyin
Insallah canim insallah.. sen cok erken yapmissin neden oyle yaptin? Bekleseydn ya sabirsiz anne 9 ay nasil bekleyeceksinHayırlı haberlerle gelırsın inş benımde yarın beta ya bakılacak çok korkuyorum 8.gun 11.89 çıktı yarın 11.gun
İdrarda çıkınca dayanamadım :) valla onu bende düşünüyorum ikincide de bu kadar heyecanlanıcamı dusunmezdım yarın baya test yapıcak olcak var rabbim hepımıze hayırlı haberler nasıp etsın tüm isteyenlerın kucağını doldursun inş hayırla saglıklaInsallah canim insallah.. sen cok erken yapmissin neden oyle yaptin? Bekleseydn ya sabirsiz anne 9 ay nasil bekleyeceksininsallah katlanir degerin canim guzel haberle gel sende
Bende varım kuzum eylülden beri bak bugün 5. günüm bel ağrısı kasık ağrısı hiç gitmeden devam göğüslerim de hassas ve dolgun işin kötü tarafı yarın adet günüm biliyosun doğal silkusa transferdi benim ilaç yok bi tek transferden sonra crinone jel e başladım günde 1 tane o da adeti kesmez nolur dua edin yarın zor geçicek benim içinPozitifi gören kizlarimizi tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?