2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Anladım. Bu sigorta 3 yıl kesintisiz mi olması gerekiyor acaba? Ben çalışmıyorum. Eşimin ki toplamda 3 yıl olabilir ama kesintisiz değil. Yani özel okullar sigortayı haziranda sonlandırıp eylül de başlatıyorlar. Ama Ali Acar a gidersek ayarlar herhalde zaten meram tıp ta prof. Diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bilgiler için. Bir mucize olsada gerek kalmasa keşke.

Canım onu bilmiyorum belki dediğin gibi Ali Acar yardımcı olur. Ali beyde çok iyi bir hekim yoğunluğu olmasa onunla devam ederdim. Ama muayenehanesinde bir düzen olmaması işin açığı beni soğutuyor. Allah yardımcınız olsun

Yok canim toplamda 900 gun calismisligi olacak. Kesintisiz olsa bir cok kisi yararlanmaz. Ama bak nete yaz tup bebek rapor sartlari diye madde madde cikar sana.

11.gun 540
13.gun 1343
15. Gün 2736
16.gun 4002 değelerim böyleydi ama bana 3 tane transfer edilmişti 5. Gün embriyosuydu 14 Kasım transfer günüm

N nejdem degerlerin cok guzel
Masallah
Allah tamamina erdirsin
Neden 3 embriyo verilmişti konusmusmuyduk bu konuyu?

Son düzenleme:
Yarin keseyi gormeye cagirmisti doktorum.. Insallah keseyi gorebiliriz kizlar.. Yine baska turlu bir gergin bekleyis.. Dualarinizi eksik etmeyin
Hayırlı haberlerle gelırsın inş benımde yarın beta ya bakılacak çok korkuyorum 8.gun 11.89 çıktı yarın 11.gun

Hayırlı haberlerle gelırsın inş benımde yarın beta ya bakılacak çok korkuyorum 8.gun 11.89 çıktı yarın 11.gun
Insallah canim insallah.. sen cok erken yapmissin neden oyle yaptin? Bekleseydn ya sabirsiz anne 9 ay nasil bekleyeceksin insallah katlanir degerin canim guzel haberle gel sende

Insallah canim insallah.. sen cok erken yapmissin neden oyle yaptin? Bekleseydn ya sabirsiz anne 9 ay nasil bekleyeceksin insallah katlanir degerin canim guzel haberle gel sende
İdrarda çıkınca dayanamadım :) valla onu bende düşünüyorum ikincide de bu kadar heyecanlanıcamı dusunmezdım yarın baya test yapıcak olcak var rabbim hepımıze hayırlı haberler nasıp etsın tüm isteyenlerın kucağını doldursun inş hayırla saglıkla

Pozitifi gören kizlarimizi tebrik ederim :)
A anneveoglusu ve GlySn bi biz kaldik eskilerden :)) ( Eylül grubundan )
Arse82 de hamile ne mutlu ki
Bende varım kuzum eylülden beri bak bugün 5. günüm bel ağrısı kasık ağrısı hiç gitmeden devam göğüslerim de hassas ve dolgun işin kötü tarafı yarın adet günüm biliyosun doğal silkusa transferdi benim ilaç yok bi tek transferden sonra crinone jel e başladım günde 1 tane o da adeti kesmez nolur dua edin yarın zor geçicek benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…