- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.921
Senin de hamileligin hayirli olsun canim. Insallah her birimiz pazartesi guzel haberler veririz birbirimize.Hayırlı olsun canım bende dün öğrendım 8.gunumdu ptesı inş hepımız güzel haberler alırız
Evet canım biz kaldık sanırım test yapmayan :) ben Pazartesi yaparım belki elimde bir tane erken gebelik testi var. Cesaret edemezsem salı kan testine nasipGözün aydi canım hayırlı olsun devamını getirsin rabbim.Saye- biz kaldık sanırım aynı gün transfer olup
Evt insan tereddutte kaliyor ama idrarda ciktysa kandada cikacaktr cnm. Biz dayanamadk kandada baktrdik bekleyebilecek sabrimiz yoktu pekInsallah canim kanda gorene kadar emin olamayacagim herhalde.
Kizlar ins sizinde guzel hbrlerinizi alacahz paZartesi topic cosacak pozitf haberleryleGözün aydi canım hayırlı olsun devamını getirsin rabbim.Saye- biz kaldık sanırım aynı gün transfer olup
Gel bizde yapak yarınEvet canım biz kaldık sanırım test yapmayan :) ben Pazartesi yaparım belki elimde bir tane erken gebelik testi var. Cesaret edemezsem salı kan testine nasip
İnşallah canim insallahhhhKizlar ins sizinde guzel hbrlerinizi alacahz paZartesi topic cosacak pozitf haberleryle
Canim ben dun yaptigimda negatif di. Benim ki 5. Gun embrio su . Insallah sen de positif I gorursun canim. Benim en buyuk belirtim, transferin ikinci gununden beri sol bacagimin agrisi ve kasik agrilarim. Normal de bu kadar fazla bacak agrisi cekmemistim daha once.Allah razı olsun canım inşallah. Benim dördüncü gün embriyosu idrar testi yapmaya çekiniyorum. Sizlerin güzel haberlerini aldıkça heyecanlanıyorum.hiç belirtin var mıydı
Tesekkur ederim canim, darisi insallah sizlere. Sizlerden de insallah guzel haberleri duyacagiz pazartesi ve sali.Gözün aydi canım hayırlı olsun devamını getirsin rabbim.Saye- biz kaldık sanırım aynı gün transfer olup
İnşallah canım aminnKizlar ins sizinde guzel hbrlerinizi alacahz paZartesi topic cosacak pozitf haberleryle
:)) yatın eşim evde Pazartesi yapalım çıkarsa sürpriz yaparızGel bizde yapak yarınbu kızlar bizi durdurmuo
Teşekkür ederim canım benimde bacağıma sızı vuruyor göğüslerim hassas başka bir belirtin yok birde afedersin çok gazım varCanim ben dun yaptigimda negatif di. Benim ki 5. Gun embrio su . Insallah sen de positif I gorursun canim. Benim en buyuk belirtim, transferin ikinci gununden beri sol bacagimin agrisi ve kasik agrilarim. Normal de bu kadar fazla bacak agrisi cekmemistim daha once.
Teşekkürler canım paylaştığın için. Senin anlattıkların içinde benim aşırı gazım var sadeceBen yazım kızlar ilk günümden berı olan belırtıler ilk 2 gun normaldı 3.gun acayıp gaz ve kasık agrısı ve bel agrısı ayakta çok kalınca genelde arıyordu transferın 6.gununden berıde baş agrısı var fena migrenım olduğu için geçmek bılmıyo ilaç almayada korkuyorum birde çok halsızım sureklı yatmak istıyorum
Hahahah bende de bol bol gaz şu jel sağolsunTeşekkürler canım paylaştığın için. Senin anlattıkların içinde benim aşırı gazım var sadece
Herkesde aynı belırtıler olmuyor canım hiç belırtısız hamıle kalan var yeterkı rabbim nasıp etsın ben salatı tevrıcıyeyı okuttum tanıdıklarıma bıde 4444 kere bu duaya çok ınanıyorumTeşekkürler canım paylaştığın için. Senin anlattıkların içinde benim aşırı gazım var sadece
Balik yeme mi dedi? Balik ozellikle yenmeli diye biliyorum canim yaİnşallah canim Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşallah senin de mutlu haberlerini iple cekiyorum bu arada doktorum balık nane maydanoz limon yeme cay kahve icme dedi bilginize
Hayirli olsun canim. Ayni gun transferimiz olmustu. Ben de senin gibi dayanamayip idrar testi yaptim. Cok sukur ben de positifi gordum. Allah tum bekleyenleri positif sonucla mukafatlandirir insallah.
Cok tesekkur ederim. Insallah sizler de tedavilerinizden olumlu sonuclar alirsiniz. Ben 15 yil sonra bebegime kavusacagim insallah.Canım senide tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
Hahahah bende de bol bol gaz şu jel sağolsun
Sağol canım bende hergün bir Meryem süresi okuyorum, elimi karnıma koyup yedi ayetel kürsi okuyorum, arada rabbi hebli mines Salih’in okuyorum.birde hazreti Zekeriya’nın duasını okuyorum. Rabbi hebli min ledünke zurriyeten tayyibeten inneke semiuddua. Tam yazılışını bilmiyorum ama bu şekilde okunuyorHerkesde aynı belırtıler olmuyor canım hiç belırtısız hamıle kalan var yeterkı rabbim nasıp etsın ben salatı tevrıcıyeyı okuttum tanıdıklarıma bıde 4444 kere bu duaya çok ınanıyorum
Rabbim hayırlı evlat etsin sağ Salim kucaklamak nasip etsin inşallahCok tesekkur ederim. Insallah sizler de tedavilerinizden olumlu sonuclar alirsiniz. Ben 15 yil sonra bebegime kavusacagim insallah.
Insallah canim, Allah her birimize nasip etsin.Rabbim hayırlı evlat etsin sağ Salim kucaklamak nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?