- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.901
Amin inşallahALLAH razı olsun Rabb'im hepimizin dualarini kabul etsin inşallah
Bende balık lımon yıyorum şaşırdım açıkçası balıgın tam tersıne çok faydası varBana transfer sonrası balık ye, çayı da limonla iç demişlerdi hemşire. Limon da yedim, maydonoz da, her gün de ton balığı yedim. Her doktorun yöntemi farklı qaliba.
Necati bey nasıl memnun musun?Yok yapılmıyor araştırma hastanesi yada üniversite hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor. Ben medicana hastanesine gidiyorum drum Necati Özçimen
Canım hayırlısı Allah’tan olacak inşallah kötü düşünme yedinci gün erken daha. İnşallah rabbim yüzümüzü güldürür
Gözünaydın sağlıkla ilerler inşallah ikisi de darısı başımıza :)
Babaannem anneannem de diyor gebeliğin ilk zamanlarında balık yenmez diye sebebini bilmiyorum ama
Selam canımBen
Selam canım ben daha birkaç gün önce yedim balık bebişler gayet iyi çok şükür omega3 kaynağı ama ağır metal olan balıklar yenmemeli mezgit kefal gibiaraştırıp dikkat etmek gerek
Ben memnunum sizde mi orda başlayacaksınız tedaviye. İyi ilgili bir dr kendisi. İlk transferimde pozitifti ama 12. Haftada kaybettim maalesef . Sizin durumunuz nedirNecati bey nasıl memnun musun?
Ben henüz aşılama veya tüp denemedim. Önce sibel tünere gidiyordum sonra Ali Acar a devam ettim. Klomen ve iğne ile olmadı Ali bey aşılama dedi ama eşimin dna hasar durumu ortaya çıktı şimdi ilaç kullanıyor. Ama malesef bizde tüp bebeğe doğru yol alıyoruz.Ben memnunum sizde mi orda başlayacaksınız tedaviye. İyi ilgili bir dr kendisi. İlk transferimde pozitifti ama 12. Haftada kaybettim maalesef . Sizin durumunuz nedir
Peki medicana da aşağı yukarı tüp bebek fiyatı nedir?Ben memnunum sizde mi orda başlayacaksınız tedaviye. İyi ilgili bir dr kendisi. İlk transferimde pozitifti ama 12. Haftada kaybettim maalesef . Sizin durumunuz nedir
Selam canımAllah bana o gümleri gösterirse inşallah araştırayım. Takvimin hayırlı olsun bu arada bebişler büyüyor
Bende ilk ilaçla tedavimi Ali acarda oldum iki defa denedim ilaçla biri dış gebelik oldu biri negatif. Sonra Necati beye başladım iki aşılama oldum biri kimyasal bir negatif. Sonra kendiliğinden hamile kaldım ama gene dış gebelik oldu. Eşiniz kime gidiyor dr olarak. Benim arkadaşım da medicana da tedavi oldu azospermdi omlara problem aynı zamanda yumurta rezervi azdı ilk denemede hamile kaldı çok şükür şimdi yirminci haftasında. Medicanada 4900 ilaç hariç ilaçlar kişiye göre değişir ama ortalama 2500 civarı çıkar. Rapor geçiyor bu arada eşinizin durumundan dolayı rapor çıkartırsanız 2300 raporlu ilaçlara da ben 700 ödedim. Ocal ayında zam gelebilir bu aradaBen henüz aşılama veya tüp denemedim. Önce sibel tünere gidiyordum sonra Ali Acar a devam ettim. Klomen ve iğne ile olmadı Ali bey aşılama dedi ama eşimin dna hasar durumu ortaya çıktı şimdi ilaç kullanıyor. Ama malesef bizde tüp bebeğe doğru yol alıyoruz.
Aminnn inşallah canım dualarında yer verirsen sevinirim salı kan vereceğim inşallah hayırlı haberler olurSağol canım Allah razı olsun zor oldu ama oldu :) inşallah Rabbim sana da göstersin o günleri :)
Hayirli olsun canim. Ayni gun transferimiz olmustu. Ben de senin gibi dayanamayip idrar testi yaptim. Cok sukur ben de positifi gordum. Allah tum bekleyenleri positif sonucla mukafatlandirir insallah.Kizlar transferimin 7. Gunu 5. Gun embriyosu erken ve normal gebelik testi yaptim silik cizgi var sevineblrm degilmi
Ohh cok sukur cnm ne mutlu gun bgn bizim icin. Senin degern kac cikti? 5. Gun embriyosumuydu? Pazartesi de ins iki kat artis goruruz saglikla ilerler gebeliklerimizHayirli olsun canim. Ayni gun transferimiz olmustu. Ben de senin gibi dayanamayip idrar testi yaptim. Cok sukur ben de positifi gordum. Allah tum bekleyenleri positif sonucla mukafatlandirir insallah.
Canim ben sadece idrar da positif I gordum. Kan vermedim. Pazartesi test gunum normalde. Insallah pazartesi kan testinde gorurum positifi.Ohh cok sukur cnm ne mutlu gun bgn bizim icin. Senin degern kac cikti? 5. Gun embriyosumuydu? Pazartesi de ins iki kat artis goruruz saglikla ilerler gebeliklerimiz
Hayırlı olsun inşallahHayirli olsun canim. Ayni gun transferimiz olmustu. Ben de senin gibi dayanamayip idrar testi yaptim. Cok sukur ben de positifi gordum. Allah tum bekleyenleri positif sonucla mukafatlandirir insallah.
Tesekkur ederim canim. Darisi sizlere insallah. Sen de bizlerle ayni gun transfer olmustun. Insallah sen de positif sonucu gorursun arkadasim.Hayırlı olsun inşallah
Bnmde boyle cikmisti canm hadi ins pztsi kesin kandada gorursnEki Görüntüle 2074344
Canim ben sadece idrar da positif I gordum. Kan vermedim. Pazartesi test gunum normalde. Insallah pazartesi kan testinde gorurum positifi.
Hayırlı olsun canım bende dün öğrendım 8.gunumdu ptesı inş hepımız güzel haberler alırızEki Görüntüle 2074344
Canim ben sadece idrar da positif I gordum. Kan vermedim. Pazartesi test gunum normalde. Insallah pazartesi kan testinde gorurum positifi.
Allah razı olsun canım inşallah. Benim dördüncü gün embriyosu idrar testi yapmaya çekiniyorum. Sizlerin güzel haberlerini aldıkça heyecanlanıyorum.hiç belirtin var mıydıTesekkur ederim canim. Darisi sizlere insallah. Sen de bizlerle ayni gun transfer olmustun. Insallah sen de positif sonucu gorursun arkadasim.
Insallah canim kanda gorene kadar emin olamayacagim herhalde.Bnmde boyle cikmisti canm hadi ins pztsi kesin kandada gorursn
Gözün aydi canım hayırlı olsun devamını getirsin rabbim.Eki Görüntüle 2074344
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?