2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aman Allahım nasıl bir gün maşallah.
fifi31 Arse82 Umitlebeklenen kozlar hepinizi tebrik ederim herşey gönlünüzce olsun Allah kucağınıza almayıda nasip etsin.
Y yasemin hafsaaa canım sende kan testi yaptırmadan bişi düşünme.kan testinde değeri cok yuksek olup idrarda cook silik çıkanlar oluyor.idrar testinde negatif olması yanıltıcı olabiliyor.test gunun ne zaman? Testini bekle canım.

Amin canım rabbim hepımıze kucağımıza almayı nasıp etsın inş

Amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Topik de gerçekten uğurlu ma şa Allah

Kızlaar ben çok tedirginim midem bulanmıo 8+4 günlk bebek ama bende hiç bir belirti yook doktora gitmeme 2 hafta var daha
Canim kalp atisi duyduysan evham yapma nasil bir belirti bekliyorsunki? Herkesin midesi bulanmiyor kimisi cook rahat geciriyor hamileligini. Olmadi ara doktorunu cok strrs yasadigini soyle anlat durmunu

Kızlaar ben çok tedirginim midem bulanmıo 8+4 günlk bebek ama bende hiç bir belirti yook doktora gitmeme 2 hafta var daha
Canm bnm stres yapma bnde ilk hamileliğin de hiç ama hiç bişe hissetmedim normal yani insan zor bulunca herseyi takıyor anlıyorum :))) ama ins onun tekmeleri duymaya başladığında varlığını hissettirdiginde daha rahatlarsin mrk etme bn şekerli bişe yerim tekmelemesini beklerdim :))) rabbim ins herkese nasip etsin bnm yavruma da kardes nasip etsin ins hamilesin dua et bize

canım benim oğlumda o kadar güzel bir gebelik yaşadım ki anlatamam kuzum hiç üzmedi beni
benim mide bulantım olmadı 8. haftadan sonra kokuya hassasiyet vardı o kadar
bunları düşünüp kendini üzme her kadının gebelik süreci farklı

canım sizde ikinci evladınız içinmi bu süreçtesiniz

canım sizde ikinci evladınız içinmi bu süreçtesiniz
Evet canım 6.günü transferim kurban olduğum allahım a şükürler olsun bi tane var ama yavrum tek olmasın istiyorum ins allah yavrumun yüzüne baksin ins hayırlı bo evlat daha nasip ederse daha ne isterim .rabbim olmayana da versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…