- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.621
İyiyim canım şükür az kayınvalide ağlaması yaşadık sonra napacaksın şimdi deyince önümüzdeki maçlara bakacaz dedim sustu edebi de elden bırakmak lazımmış susması için evde kafa dinledim çoğunlukla bundan sonra nasibe ne düşerseCanim tamda sana yazacaktim. Iyisin insallah :) Allah razi olsun dualarin icin.. Allah seninde kalbinden geceni verir insallah.. opuyorum seni
En buyuk aciyi sen yasiyorsun. Kimse senin kadar aci cekemez. O yuzden kimseye bakma bosver canim.. onemli olan sensin senin moralin mutlulugun..İyiyim canım şükür az kayınvalide ağlaması yaşadık sonra napacaksın şimdi deyince önümüzdeki maçlara bakacaz dedim sustu edebi de elden bırakmak lazımmış susması için evde kafa dinledim çoğunlukla bundan sonra nasibe ne düşerse
Napıyorsunuz kızlar geceden beri migrenım tuttu sabaha kadar uyuyamadım hala aynıyım korkuyorum ilaç içmeyede çok halsizim
Yeni gordum mesajini canm. Hayirli olsun cok sevindim cok gzuel maslalah. Benim 2.kan degerimde 864 cikti. Pazartesi keseya bakmaya gidecegiz insallah olusmustur ici de doludur. Halsizlik yok bende ara ara karin agrisi oluyor hafif sekilde.Dün akşam baktırdım canm 539 çıktı, artış iyi dedi doktor ama çok halsizim senin nasıl gidiyo
Napıyorsunuz kızlar geceden beri migrenım tuttu sabaha kadar uyuyamadım hala aynıyım korkuyorum ilaç içmeyede çok halsizim
Gecmis olsun canim. Yumusak buz torbalari oluyorya ondan koysan basina iyi geliyor agriyi donduruyo. Dr a sorup parolda alabilorsinde parolda migrene hic etki etmiyor. Cok gecmis olsunNapıyorsunuz kızlar geceden beri migrenım tuttu sabaha kadar uyuyamadım hala aynıyım korkuyorum ilaç içmeyede çok halsizim
Sorma canım ya şimdi de kese oluşacak mı içi dolu olacak mı, karın ağrısı olsuğunda ya artarsa, pembe leke geldiğinde ya kırmızya dönerse şeklinde yüksek seviyede endişeye devm ediyorum bir ben mi böyleyim diye merak ediyordum:)Pazartesi benim keseyi gormek istedi doktor.. insallah olusmustur insallah icinde de bebek olusmustur.. gergin gergin bekleme devam ediyor bende
Yok bende senin gibiyim. Bazen vesvese dusuyor icime. Sonra dua ediyorum biraz rahatliyorum. Kotu dusunmemek lazim sanirim..dusundukce daha kotuleri geliyor aklina..Sorma canım ya şimdi de kese oluşacak mı içi dolu olacak mı, karın ağrısı olsuğunda ya artarsa, pembe leke geldiğinde ya kırmızya dönerse şeklinde yüksek seviyede endişeye devm ediyorum bir ben mi böyleyim diye merak ediyordum:)
Amin cnm eşime masaj yaptırdım uyudum bıraz kendıme geldım inş tutmaz gece yineÇok geçmiş olsun canım burun tıkanıklığı var bende de oda baş ağrısı yapıyor doktoruna danışmadan ilaç alma zaten bitkisel yöntemlerle geçirmeye çalış masaj yaptır yine doktoruna danışarak bitki çayı iç Rabb'im sifamizi versin inşallah
Saol canımcanım çok geçmiş olsun
Evet cnm hıc faydası olmuyor şuan daha ıyıyım bıraz halsızlık varGecmis olsun canim. Yumusak buz torbalari oluyorya ondan koysan basina iyi geliyor agriyi donduruyo. Dr a sorup parolda alabilorsinde parolda migrene hic etki etmiyor. Cok gecmis olsun
İyiyim canım şükür az kayınvalide ağlaması yaşadık sonra napacaksın şimdi deyince önümüzdeki maçlara bakacaz dedim sustu edebi de elden bırakmak lazımmış susması için evde kafa dinledim çoğunlukla bundan sonra nasibe ne düşerse
Sulu ultrason deneyimi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz
Saol canım ben oğlumdayken çok çekmıstım 20.haftadan sonra bir basladı Doğuma kadar ara ara devam etmişti çok fena birşeyCanım cok gecmiş olsun migren agrısıda baska baş ağrısınada benzemez.benim yengemde cok cekti ama şöle bişi var hamilelikte hiç yaşamadı desem yeridir sanırım hormonlardan yani bir süre sonra sende de olmaz die düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?