Gnrcnn
öncelikle hayırlı olsun ve tedavinin sonu bebek olsun inşallah.
Ben Mart 2017 de opu oldum, fazla yumurta olunca ohss riskine karşı o ay reglim beklendi ve reglim başladığı gün estrofem kullanmaya başlayıp Nisan ayında ilk transferim oldu. Embriyo kaliteleri iyi olmasına rağmen tutmadı. Tabi moral bozukluğu ile test tarihinden 3 gün sonra doktora gittim, şansa da o sabah regl olmuştum. Doktor kontrol etti, bu ay yumurtlamanı takip edelim, sağlıklı yumurtlarsan rahim de uygun olursa doğal yani ilaçsız yöntem uygulayalım dedi. Nitekim benim o ay vücudum daha rahattı sanki ve çok şükür sağlıkla yumurtladım, rahim kalınlığı iyiydi. Ve transferim yapıldı, çok şükür de tutundu minik adam :) o süreçte ben sadece folik asite devam ettim, sağlıklı beslendim. Bol su içtim. Çok uygulanan bir yöntem olmasa da aslında çok iyi bir yöntem. Sonuçta daha doğal. Ayrıca unutma ki Allah ol derse olacak. Bunu düşünüp mümkün olduğunca rahatlatmaya çalış kendini. Ben gerçekten önemli olduğuna inanıyorum. Örneğin 6.gün başlayıp her gün test yapma, bekle kan testini. Annelik aynı zamanda sabır işi
Aklına takılan bir şey olursa da sorabilirsin. Tüm bekleyenlere pozitif testler diliyorum.