- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.461
merhaba akasya. benim de 5.hün embriyosu.Gunaydin kizlar 4. Gun embriyosu 10. Gun 5.68 idi 11. gun 8.43 bilgisi olan varmi
Simdi doktora gidiyorum. Sana ne dedimerhaba akasya. benim de 5.hün embriyosu.
7. gün 6,
8.gün 9
çıktı değerim. sanırım aynı durumu yaşıyoruz. doktor ne dedi sana?
hemşire günün gelmeden yorumlayamayız, acele ediyorsun diye azarladı. :-/S
Seninki benden iyi
Duydum canm çok şükür iki hafta sonra gidicem birdaha yaa bebek 6 gün geriden gelio bi aklıma takılan o bir de benm midem bulanmıo normalim yanii anlamadm inş iyidirSen duydun degil mi kalp atisini canim hersey su anda yolunda degil mi?
hemşire günün gelmeden yorumlayamayız, acele ediyorsun diye azarladı. :-/
doktor cumartesiye gün verdi. kendimi nasıl zaptedeceğim bilmiyorum.
Doktorun ne dedi olumsuz bir olay olsaydi zannedersem bunu sana acikca soylerdi ve bisiler yapardi..masallah kalbini duymussun ne guzel senin minnos biraz tembel anlasildi :) pozitif dusun ve dua et canim. Hersey guzel olsun insalalah Allahin izniyleDuydum canm çok şükür iki hafta sonra gidicem birdaha yaa bebek 6 gün geriden gelio bi aklıma takılan o bir de benm midem bulanmıo normalim yanii anlamadm inş iyidir
Evet canım tabii ki faydası var ben dokuz ay kullanacağım inşallah gebe kalırsamClexane gercekten faydasi varmi acaba? Yoksa tabi vermez doktorlar ama olusabilecek herhangi bir kotu durumda etkisi vardir degil mi? Bende transferimden beri kullaniyorum.
İnşallah canmm doktor birşey olmaz allahın izniyle diyor rıskı varsa gelecekdir diyor canmm allahm tek sagsalim dogsun öyle dua edip duruyorum saol canmm inşallaah darısı da senin başına olsunnDoktorun ne dedi olumsuz bir olay olsaydi zannedersem bunu sana acikca soylerdi ve bisiler yapardi..masallah kalbini duymussun ne guzel senin minnos biraz tembel anlasildi :) pozitif dusun ve dua et canim. Hersey guzel olsun insalalah Allahin izniyle
Canm enox cilixone mi ne ondan mı ben de kullanıyorum ve doktor 9 ay kullanacaksın dedii bende pıhtılaşma varmı bilmiyorum ama kullanacakmışımKizlar dr benden seker yuklemesi istedi ya. Annemde babamda az seker var minumum da. Dr o yuzden istedi ama bir kac dr haberlerde duymussunuzdur hamilelerde seker yuklemesi dogru degildir diyorlar. Annem yaptirma diyor. Sastim kaldim. Birde dr bana bugun enox kan sulandirici igne baslatti. hergunnn gobegimden 3. yada 4. ayima kadar vuracakmisim. Hatta 9 ay belki. Daha once 13 haftalik ikiz kaybim var. Kalpleri durmustu. kan pihtilasmasindan olabilir bu durum diye hergun igne vurmami soyledi.
5. gün embriyosu olduğu için, kendileri 8.güne gün vermişlerdi aslında. değer böyle arada çıkınca 12.güne verdiler bu sefer. sonra da erken yaptırıyorsun diye kızıyorlar. deli mi ne! neyse hayırlısı bakalım. sabretmekten başka çaremiz yok. bu arada ilginç bir şekilde iki gündür de idrar testleri silik çıkıyor.Evet senin günün degik sabret kandil gecesi
Kizlar dr benden seker yuklemesi istedi ya. Annemde babamda az seker var minumum da. Dr o yuzden istedi ama bir kac dr haberlerde duymussunuzdur hamilelerde seker yuklemesi dogru degildir diyorlar. Annem yaptirma diyor. Sastim kaldim. Birde dr bana bugun enox kan sulandirici igne baslatti. hergunnn gobegimden 3. yada 4. ayima kadar vuracakmisim. Hatta 9 ay belki. Daha once 13 haftalik ikiz kaybim var. Kalpleri durmustu. kan pihtilasmasindan olabilir bu durum diye hergun igne vurmami soyledi.
Sağolasın arkadaşım seninde hayırlısı olsun inşallahGnrcnn öncelikle hayırlı olsun ve tedavinin sonu bebek olsun inşallah.
Ben Mart 2017 de opu oldum, fazla yumurta olunca ohss riskine karşı o ay reglim beklendi ve reglim başladığı gün estrofem kullanmaya başlayıp Nisan ayında ilk transferim oldu. Embriyo kaliteleri iyi olmasına rağmen tutmadı. Tabi moral bozukluğu ile test tarihinden 3 gün sonra doktora gittim, şansa da o sabah regl olmuştum. Doktor kontrol etti, bu ay yumurtlamanı takip edelim, sağlıklı yumurtlarsan rahim de uygun olursa doğal yani ilaçsız yöntem uygulayalım dedi. Nitekim benim o ay vücudum daha rahattı sanki ve çok şükür sağlıkla yumurtladım, rahim kalınlığı iyiydi. Ve transferim yapıldı, çok şükür de tutundu minik adam :) o süreçte ben sadece folik asite devam ettim, sağlıklı beslendim. Bol su içtim. Çok uygulanan bir yöntem olmasa da aslında çok iyi bir yöntem. Sonuçta daha doğal. Ayrıca unutma ki Allah ol derse olacak. Bunu düşünüp mümkün olduğunca rahatlatmaya çalış kendini. Ben gerçekten önemli olduğuna inanıyorum. Örneğin 6.gün başlayıp her gün test yapma, bekle kan testini. Annelik aynı zamanda sabır işi
Aklına takılan bir şey olursa da sorabilirsin. Tüm bekleyenlere pozitif testler diliyorum.
Bitmiyor degil mi hep bir tedirginlik korku telas :) insallah canimİnşallah canmm doktor birşey olmaz allahın izniyle diyor rıskı varsa gelecekdir diyor canmm allahm tek sagsalim dogsun öyle dua edip duruyorum saol canmm inşallaah darısı da senin başına olsunn
Canan Karatay bas bas bagiriyor seker yuklemesi yanlistir diye. Zannerdesem Amerikada uygulqnmiyormus..Yonca___ canım şimdi bi video izledim de umit aktaş ın gebelikte seker yuklemesi ilerde cocukta bir anda diabet cıkmasına sebep oluyor olabilir demiş.dio ki 60 kg bir anne için 75 gr seker bişey olmayabilir ancak 300 gr bebek için fazla gelir diyor.bu dusunceye karsı cıkan istanbul tabipler birliğide demişki toplam da seker yuklemesi maksimum 400 kalori yani sizin 1 öğünlük yemeğinizden daha az.siz zaten hergun bu kaloriyi alıyorsunuz.ama tabi bu sadece kalori işi değil bana sorarsanız çünkü sadece protein yada yağ yiyip 600 kalori yiyebilir ama hiç şeker almamış olabilirsin.bence burda önemli olan genel beslenme. eger sekerden yana zaten cok zengin besleniyorsan hergun tatlı vs yiyorsan elbette bu beslenme ve yanında seker yuklemesi sıkıntı olur.bilemiorum karışık işler insan kararsız kalıyor.
Herkeste mi oluyor o sure 9 ayEvet canım tabii ki faydası var ben dokuz ay kullanacağım inşallah gebe kalırsam
Senin degerin icin dpktorun ne diyor canim? Konustun muS
Seninki benden iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?