2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Duydum canm çok şükür iki hafta sonra gidicem birdaha yaa bebek 6 gün geriden gelio bi aklıma takılan o bir de benm midem bulanmıo normalim yanii anlamadm inş iyidir
Doktorun ne dedi olumsuz bir olay olsaydi zannedersem bunu sana acikca soylerdi ve bisiler yapardi..masallah kalbini duymussun ne guzel senin minnos biraz tembel anlasildi :) pozitif dusun ve dua et canim. Hersey guzel olsun insalalah Allahin izniyle

Clexane gercekten faydasi varmi acaba? Yoksa tabi vermez doktorlar ama olusabilecek herhangi bir kotu durumda etkisi vardir degil mi? Bende transferimden beri kullaniyorum.
Evet canım tabii ki faydası var ben dokuz ay kullanacağım inşallah gebe kalırsam

Doktorun ne dedi olumsuz bir olay olsaydi zannedersem bunu sana acikca soylerdi ve bisiler yapardi..masallah kalbini duymussun ne guzel senin minnos biraz tembel anlasildi :) pozitif dusun ve dua et canim. Hersey guzel olsun insalalah Allahin izniyle
İnşallah canmm doktor birşey olmaz allahın izniyle diyor rıskı varsa gelecekdir diyor canmm allahm tek sagsalim dogsun öyle dua edip duruyorum saol canmm inşallaah darısı da senin başına olsunn

Canm enox cilixone mi ne ondan mı ben de kullanıyorum ve doktor 9 ay kullanacaksın dedii bende pıhtılaşma varmı bilmiyorum ama kullanacakmışım

Evet senin günün degik sabret kandil gecesi
5. gün embriyosu olduğu için, kendileri 8.güne gün vermişlerdi aslında. değer böyle arada çıkınca 12.güne verdiler bu sefer. sonra da erken yaptırıyorsun diye kızıyorlar. deli mi ne! neyse hayırlısı bakalım. sabretmekten başka çaremiz yok. bu arada ilginç bir şekilde iki gündür de idrar testleri silik çıkıyor.
senden haber bekliyorum. muhtemelen seninkini de 12 veya 14.güne kadar bekletecekler.

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun öncelikle bugün transfer den sonra 8. Günüm bel ve karın ağrım var birde çok halsizlik hissediyorum midem bulanıyor normal mi acaba daha önceki tedavilerde hiç böyle olmamıştım. Sadece 2.gün çok az bir kahverengi leke geldi. Ama yerleşme için çok erken değilmi leke.

Canım günaydın hayırlı kandiller.seker yuklemesini genelde istiyor doktorlar seker gecmişin olmasada.ama bazı doktorlar da önermiyor dediğin gibi.ben genel olarak önermeyen doktorların başka konuşardaki tavsiyelerini doğru buluyor ve uyguluyordum bu seker yuklemesini oyuzden arastırayım dedim.şeker yuklemesi 1 yada 2 kademeli olabiliyormus.50 gr şekerle ve sonrasında 100 gr sekerle yapılan 2 kademeli yada 75 gr glikoz sekerli tek kademeli oluyormus.eger sıkıntı cıkarsa arttırılabiliyormus.okuduklarıma gore 50-75 gr şeker 2 dilim baklavaya denk geliyor deniyor.yani düşününce 2 dilim baklava kim yemiyor hamilelikte.egerki tek zararı seker alımıysa bence bunyemiz bunu kaldırabilir.ben kendi adıma doktorum isterse yaptırmaya karar verdim.olumsuz bakan doktorlar da soledikleri bir cok seyde haklı bencede ama bazende cok abartıyorlar sanki.onlara sorsan 1 dilim pasta yesem mi desen nerdeyse ölürsün dicekler.ama elbette bu herkesin kendi kararı.dediğim gibi seker yuklemesinin baska bir zararı varsa onu bilmiyorum ben anca bu bilgilere ulaştım.dur biraz daha bakayım madem senin durum acele

Sağolasın arkadaşım seninde hayırlısı olsun inşallah
Bu yolda yeniyim o nedenle kaygı ister istemez oluyor
Ama benzer tedaviler duyunca helede pozitif olan içim rahatlıyor
Cuma tekrar kontrol var umarım hepimiz için işler yolumda gider

Yonca___ canım şimdi bi video izledim de umit aktaş ın gebelikte seker yuklemesi ilerde cocukta bir anda diabet cıkmasına sebep oluyor olabilir demiş.dio ki 60 kg bir anne için 75 gr seker bişey olmayabilir ancak 300 gr bebek için fazla gelir diyor.bu dusunceye karsı cıkan istanbul tabipler birliğide demişki toplam da seker yuklemesi maksimum 400 kalori yani sizin 1 öğünlük yemeğinizden daha az.siz zaten hergun bu kaloriyi alıyorsunuz.ama tabi bu sadece kalori işi değil bana sorarsanız çünkü sadece protein yada yağ yiyip 600 kalori yiyebilir ama hiç şeker almamış olabilirsin.bence burda önemli olan genel beslenme. eger sekerden yana zaten cok zengin besleniyorsan hergun tatlı vs yiyorsan elbette bu beslenme ve yanında seker yuklemesi sıkıntı olur.bilemiorum karışık işler insan kararsız kalıyor.

Canan Karatay bas bas bagiriyor seker yuklemesi yanlistir diye. Zannerdesem Amerikada uygulqnmiyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…