2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sanada hayırlı kandiller güzel dileklerin için cok teşekkür ederim kendi adıma.Sende pozitifi görenlerdensin galiba.Senin adına çok sevindim.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Yok kuzum transferim yarın pozitifleri hep birlikte görürüz inşallah

Canım kan sulandırıcıyı ihmal etme, ben düşük ve kürtajdan sonra doktorum pıhtılaşma testi yaptırdı ve bende 2 gen de pıhtılaşma çıktı, sen şu an bilmiyorsun ama düşüğün var önlem olarak kullan bence de, ülkemizde çok yaygınmış bu, her hamilelikte risk oluşturmuyor, pıhtılaşma olup ilaçsız sorunsuz hamilelik de geçirebilirsin ama bu riski göze almaya gerek yok sonrası çok daha acı çünkü

Yok kuzum transferim yarın pozitifleri hep birlikte görürüz inşallah
O zaman hayırlı olsun güzel haberler ver bize inşallah.Senin yaş kaçtı sorun neydi ilk denemen mi.Bende adetle birlikte birinci deneme için yedaviye başlıycam çok heycanlıyım

Canım doğal yolla transferi olan Homely_angel var şu an hamile belki o korkularını yenmene yardımcı olur

Gnrcnn öncelikle hayırlı olsun ve tedavinin sonu bebek olsun inşallah.

Ben Mart 2017 de opu oldum, fazla yumurta olunca ohss riskine karşı o ay reglim beklendi ve reglim başladığı gün estrofem kullanmaya başlayıp Nisan ayında ilk transferim oldu. Embriyo kaliteleri iyi olmasına rağmen tutmadı. Tabi moral bozukluğu ile test tarihinden 3 gün sonra doktora gittim, şansa da o sabah regl olmuştum. Doktor kontrol etti, bu ay yumurtlamanı takip edelim, sağlıklı yumurtlarsan rahim de uygun olursa doğal yani ilaçsız yöntem uygulayalım dedi. Nitekim benim o ay vücudum daha rahattı sanki ve çok şükür sağlıkla yumurtladım, rahim kalınlığı iyiydi. Ve transferim yapıldı, çok şükür de tutundu minik adam :) o süreçte ben sadece folik asite devam ettim, sağlıklı beslendim. Bol su içtim. Çok uygulanan bir yöntem olmasa da aslında çok iyi bir yöntem. Sonuçta daha doğal. Ayrıca unutma ki Allah ol derse olacak. Bunu düşünüp mümkün olduğunca rahatlatmaya çalış kendini. Ben gerçekten önemli olduğuna inanıyorum. Örneğin 6.gün başlayıp her gün test yapma, bekle kan testini. Annelik aynı zamanda sabır işi

Aklına takılan bir şey olursa da sorabilirsin. Tüm bekleyenlere pozitif testler diliyorum.

Cok tsk ederim bilgiler icin. Ya benden bi simdi istiyor. bide 4 yada 5. Ayinda dedi. Bakalim bir arastirmadayim.

Bilmiyorum ya kafam karisti canim ya. Bide 4 yada 5. Ayimda yeniden yaptir diyo

Canım bilgikendirdiğin için teşekkür ederim sağlıkla gelsin minik adamın

Clexane gercekten faydasi varmi acaba? Yoksa tabi vermez doktorlar ama olusabilecek herhangi bir kotu durumda etkisi vardir degil mi? Bende transferimden beri kullaniyorum.

Topik teyzeleri iki tane lermis ikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi

canım tebrik ederim allah sağlıklada kucağında göstersin yavrularını
inşallah kalp atışları cinsiyetleri tekmeleri derken 9 ayı sağlıkla tamamlayıp kavuşacaksınız bir tanem

Kızlar selam pozitifi görenler kaç yaşındaydınız sorun neydi.Bende regl olunca başlıycam inşallah tüp bebek tedavisine

merhabalar arkadaşım ben 40 yaşındayım
bende miyon vardı gebe kalamiyordum birde yaş sıkıştırınca ikinci evladım için bu sürece girdik
inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız arkadaşım

canım benim sizlerden ayrılmak haber alamamak istemiyorum kendi adıma
seninde kandilin müberek olsun bir tanem.
gebelikte hormonlar tavan buna alış canım ben herşeye ağlar olmuştum oğlumda hamile iken

merhaba arkadaşlar. benim dün 8.günümdü. 5.gün embriyosu transfer edilmişti. dondurulmuş embriyo.
değerim 9 çıktı. çok düşük değil mi?
değer çok düşük olmasına rağmen idrar testleri silik çıkıyor.
hiçbir şey anlamadım bu işten.
var mı düşük çıkıp sonradan yükselen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…