2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Topik teyzeleri iki tane lermis:halay: ikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Gözün Aydın canım, çok mutlu oldum, darısı bekleyen bizlerin başına inşallah..

Topik teyzeleri iki tane lermis:halay: ikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi

Maşallah kuzum hadi hayırlı olsun aynı günde aldık çifter çifter teyze oluyoruz oleey :halay::halay::KK200::anneadayı:

Maşallah kuzucuklara sağlıkla gelsınler inş darısı başımıza

Selam canım ben 24 yaşındayım eşimde sperm azlığı var bende de pcos 2.5 yıldır istedik olmadı tek çare tüp bebekti inşallah olacak Rabbim yardımcın olsun güzel bi sürece giriyorsun Rabbim gönlündeki muradını versin..
Amin canım.Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah.Yaşın küçükmüş o yüzden olur Allahın izniyle.Benim 32 yarım rahimliyim doguştan tek yumurtalığım var bide üstüne bakalım inşallah burdan güzel haberler veririm size :dua:

Canım ben biraz bulantılardan dolayı yazdıklarınızı okusamda cvp yazamayabiliorum ama bugun iyi hissediorum kendimi dedim yazayım sizlere.biz 1 aralıkta cuma günü kalp atışı için gitcez inşallah Allah onuda duymayı nasip etsin ve isteyen herkese tez zamanda versin bebeğini:KK200:
Sende canım bol su iç kilo vermeye de cok yarıyor.bide ben anlatmıstım daha önce sen okudunmu, zeytinyağında incir bekletip yiyosun.valla canım bana arkadasım demişti bende yedim belki işe yaradı belki yaramadı ama en azından bağırsakları çalıştırıyo :) bi dene istersen:KK39:çok istiyorum sizlerinde güsel haberlerini alayım.Allah çok büyük inşallah hepbirlikte mutlu olucaz.

Zeytinyaginda incir olayini tam olarak nasil yaptın

Ne zaman yaptin yumurta toplama oncesinde mi?

Canım benim ya çok sevindim maşallah Çifter Çifter bebiş haberleri alıyoruz ne güzel sağsalim iki bebeğini de kucağına alırsın inş çok mutlu oldum .:halay::nazar:

Bir gün dayanamadım işte birde doktorum değişti diğerinden memnun değildim onun için bugün gittik :KK66: hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah sende benim gibi güzel güzel duyarsın sesini muhteşem bir duygu anlatamam :KK200::anneadayı::anne::anne::KK200:

Bedis123 Bedis123 cim doktor ikiz icin ne diyor
Merak ediyoruz bizimle paylasirmisin
Normal tek bebekten farkli neler oluyormus gebelik sürecinde ya da aynımiymış

Back