- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi floransa17
- #13.401
Hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin insallah.kızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin insallah.kızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
Gözün Aydın canım, çok mutlu oldum, darısı bekleyen bizlerin başına inşallah..Topik teyzeleri iki tane lermisikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Canımm çok çok hayırlısı olsun inşallahTopik teyzeleri iki tane lermisikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Topik teyzeleri iki tane lermisikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Topik teyzeleri iki tane lermisikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Çok teşeşkkür ederim canım Allah razı olsun darısı size inşallahHayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin insallah.
Maşallah kuzucuklara sağlıkla gelsınler inş darısı başımızaTopik teyzeleri iki tane lermisikiside tutmus. Ayri keselermis benzemeyeceklermis. Cok mutluyum. Yolk keseleride varmis. 10 gun sonra kalp atisi var. Ay darisi isteyen herkeze sizlere olsun allahimmm duy sesimi
Maşallah canım sağlıkla gelsınler inşKızlaaar bugün gittim doktora kalp atışını duyduk bebişlerimin inanılmaz bir duygu çok mutluyum çok herşey yolunda 7haftalik dediçok şükür Rabbim uçuyorummmm
![]()
Amin canım.Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah.Yaşın küçükmüş o yüzden olur Allahın izniyle.Benim 32 yarım rahimliyim doguştan tek yumurtalığım var bide üstüne bakalım inşallah burdan güzel haberler veririm sizeSelam canım ben 24 yaşındayım eşimde sperm azlığı var bende de pcos 2.5 yıldır istedik olmadı tek çare tüp bebekti inşallah olacak Rabbim yardımcın olsun güzel bi sürece giriyorsun Rabbim gönlündeki muradını versin..
İnşallah canım çok teşekkür ederim senin de güzel haberlerini alacağız inşallah birlikte yine burda sevinicezCanim senden yana da umutluyum..Hatta maşallah bu topicin uğuruna inaniyorum..:))
Arkadaşım ben ertesi günü duş almıştım bi sıkıntı olmamış beşinci gün hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyleSelam kızlar dayanamadım az önce aldım duş rahatladım valla bugün 5.gun hayırlısı bakalım şimdilik bi belırtı yok inş bizlerde hayırlı sonuçlar alırız![]()
İnş canım sen naptın gordunmu keseyiArkadaşım ben ertesi günü duş almıştım bi sıkıntı olmamış beşinci gün hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle
Canım ben biraz bulantılardan dolayı yazdıklarınızı okusamda cvp yazamayabiliorum ama bugun iyi hissediorum kendimi dedim yazayım sizlere.biz 1 aralıkta cuma günü kalp atışı için gitcez inşallah Allah onuda duymayı nasip etsin ve isteyen herkese tez zamanda versin bebeğini
Sende canım bol su iç kilo vermeye de cok yarıyor.bide ben anlatmıstım daha önce sen okudunmu, zeytinyağında incir bekletip yiyosun.valla canım bana arkadasım demişti bende yedim belki işe yaradı belki yaramadı ama en azından bağırsakları çalıştırıyo :) bi dene istersençok istiyorum sizlerinde güsel haberlerini alayım.Allah çok büyük inşallah hepbirlikte mutlu olucaz.
Bir gün dayanamadım işte birde doktorum değişti diğerinden memnun değildim onun için bugün gittikhadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah sende benim gibi güzel güzel duyarsın sesini muhteşem bir duygu anlatamam
![]()
Bedis123 cim doktor üçüz icin ne diyor
Merak ediyoruz bizimle paylasirmisin
Normal tek bebekten farkli neler oluyormus gebelik sürecinde ya da aynımiymış
Canım bedişin ikiz gebelikmiş
Hayır yarın göreceğim canım Allah nasip ederse dua edinİnş canım sen naptın gordunmu keseyi