2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar hamileyim... bin sukur rabbime...
canım burdan da tebrik edeyim çok sevindim allahıma binlerce şükür
çok stres yaptın bak rabbim ol desin 2. gün embriyosu tuttu burdayım dedi
gözün aydın canım, rabbim tamamına erdirsin inşallah

Kabızlık ilaçlardan olacak demişlerdi bnde de oluyor bazende rahat tuvalete gidyrm dengesiz yani. Hamile olacagnı hissettnmi sende olumszluga kapıldnmk cnm? Bir an olacak hissi geliyor snra baska bir an olmadı kesin hissi oyy oyy
Vallahi benimki kaygili korkulu şüpheli bi süreç oldu iki dış gebelik bi başarısız tüp bebek yasadim çünkü daha önce ama bu sefer etrafimda o kadar çok kişiden dualar aldim fetih sureleri 41 yasinler hatimler dedimki Rabb'im yer gök dua ile birinden birinin duasını kabul eyle diye dua ettim hep ha şimdi mutlu musun dersen hayır hala çok korkuyorum kaybetmekten keseyi rahimde gorememekten dis gebelikten bi olumsuzluk olacak diye sevinemiyorum bile

Canım hayırlı olsun Rabbim devamını getirsin sağlıklı bir şekilde inşallah. Seni çok iyi anlıyorum keseyi görene kalp atışı duyana kadar tam sevinemiyoruz daha önce yaşadığımız dış gebelikte dolayı inşallah bu sefer öyle şeyler yaşamayız

canım burdan da tebrik edeyim çok sevindim allahıma binlerce şükür
çok stres yaptın bak rabbim ol desin 2. gün embriyosu tuttu burdayım dedi
gözün aydın canım, rabbim tamamına erdirsin inşallah
Birakma beni dedim her gun ona.. herkes birakti beni sen birakma dedim.. 1 tameydi baskada yoktu..olmaz dedim yasim gec amh dusuk 2.gun embriyosu dedim.. aglaya aglay dua ettim hep..

Kizlar merhaba bende 32 yasindayim bahceci fulya mayis ayinda embiryolarim donduruldu 30 kasimda Allahin izniyle transferim olacak Allah herkesede banada hayirli saglikli evlatlar versin amin
hoşgeldin güzelim inşallah bu sayfadan da kutlama yapacağız senin içinde

Birakma beni dedim her gun ona.. herkes birakti beni sen birakma dedim.. 1 tameydi baskada yoktu..olmaz dedim yasim gec amh dusuk 2.gun embriyosu dedim.. aglaya aglay dua ettim hep..
gözlerim dolu dolu okuyorum vallahi bu aralar İbrahim Tatlıses modundayım gözlerim doluyor hemen hormonlar tavan benim yaa

inşallah rabbim kucağını doldursun kardeşim

Kolay seyler yasamadgmz için bir ohh diyemiyoruz cnm ama inş senin için artık güzel bir dönem baslıyr bndan snra kötü şeyler yaşatmasn Rabbim. Bu sefer bizde duaların sayısını arttırdık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…