- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.081
Acilde dusuk onleyici igne falan yaptilar miBende gene pembe kahve akıntı var hay allahım ya
Valla canim gecen pazar 1600 lelerdeydi suan ne olmustur bilmiyorum bir hafta oldu. Dahada sali gunu herhalde degerlerim katladiysa 6000 lere gelir saliya kadar belkide gecer. aceba karnimdan ultrasonla gorurlermi? Sali kacta muayenen benim aksam 17:00 civariBana verdikleri kağıtta yazan gün de daha ileri tarih canım benim değerler sıkıntılı olduğu için çağırdı keseyi göremeyiz belki ama 5. haftada görebilen oluyormuş. Senin de dediğin gibi kalp bile duyabilirsin bence çok heyecanlı
6000’lerde gözüküyormuş genelde canım okuduğum kadarıyla inşallah keseyi de kalp atışını da görürsünüz canım sağlıklı bir şekilde. Ben salı uygun olmadığım için Çarşamba günü gidebileceğim ama bi taraftandan da merak ediyorum buradaki normal doktoruma giderim belki de canım çünkü bir daha kan testi de yaptırmadımValla canim gecen pazar 1600 lelerdeydi suan ne olmustur bilmiyorum bir hafta oldu. Dahada sali gunu herhalde degerlerim katladiysa 6000 lere gelir saliya kadar belkide gecer. aceba karnimdan ultrasonla gorurlermi? Sali kacta muayenen benim aksam 17:00 civari
Aminn canım rabbim dileyen herkse nasip etsin sonucu pozitif olanlara da sonuna kadar gitmeyi nasip etsin allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBak gördün mü:)) bosuna telas yaptın
Tebrikler canim :))
Hayirli Olsun
Darisi basimiza insalllaaahhhh :))
rengarenk203 selam canim 7. Gün idrar icin biraz erken
hcg degerin 20nin altinda ve cikmassa henüz stres yapacaksın boşuna
Bize sorarsan yapma deriz
8. Gün kanda baktırabilirsin
Bir gun daha dayan istersen
Yok hiç bir şey yapmadılarAcilde dusuk onleyici igne falan yaptilar mi
tebrik ederim canım Allah hayırla, sağlıkla tamamına erdirsin. şu cümlenden çok etkilendim:Ya
.. çok tuhafım
Canım benimde ilk denemem tutmadı hemde herşey yolunda giderken 5.gün iyi kalite embriyo transfer edilmişti kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filminde de sorun yoktu. Histereskopi oldum geçen ay çizik atıldı 5 gün öncede transferim oldu tekrar. Bakalım şansımız artmış mi artmamış mı öğrenicez cuma günü :)Kizlar histeroskopi ile rahmine cizik atilan var mi? Dr um ilk tup denememiz tutmadi dite bir dahaki ay histeroskopi yapilmasini istedi cizik atilacakmis
Amin canım inşallah sırada şimdi salı günü tekrar test yapma adımı var
Ben de mahvoldum malesef. Ben her Sabah vurunuyorum, felaket yakan bir igne.Aynı bnde oyle canım o progestan bni mahvetti işte .progestani hergün mu vurunuyon
İnsallah canımİlkinde hamile kaldım ama kaybettim camım şimdi test günümü bekliyorum inşallah pozitif olurAy12live
Canim hayirli olsun sen umidini kaybetmistin ama bak bebisin senden umidini kaybetmemis. Sana tutunmus. Cok sevindim canim. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.Kızlarr acile
gitmiştim doktor endometrium çok kalınlaşmış sadece ilaçlarla bukadar kalınlaşması mümkün değil dedi ve kan testi yaptırdım sobuç pozitiff allahım okadar mutlu oldumki anlaatamam darısı isteyen bekleyen herkesim başın
Kizlar histeroskopi ile rahmine cizik atilan var mi? Dr um ilk tup denememiz tutmadi dite bir dahaki ay histeroskopi yapilmasini istedi cizik atilacakmis
Kızlar gunaydinlarrr bugün test günümdu sabah kan verdim sonuç 540 çıktı. 5. Embriyosu ve transfer günü dahil (14 kasim) 12. Gün deger normal mi bana yüksek geldi ne düşünüyorsunuz
Evet canim benim 2.gün embriyosuydu ancak kalp atışı duyulamadı. 9. Haftada kürtaj oldum malesef ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?