2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

5. Gün embriyosu çözünüyor ama hücreler öyle hemen normal bölünmelerine başlamazlar kendilerine gelmeleri ve tekrardan bölünmeye başlamaşarı 16 saat gibi bir süre oluyor. Bu sebepten 5. Gün açınca embriyoyu akşam üstü açarlarsa hücreleri ertesi sabaha hala 5. Gün embriyosu halinde olur ve yavaştan devam eder diye biliyorum. Hücreler öyle açar açmaz normal işlerine bakamazlar. Şöyle düşün kışın soğukta karda tipide eldivensiz dışarda kalsan ellerin donacak kadar soğusa eve geldiğinde sıcacık ellerini ısıtmaya başlafığın saniye eline iğne oyası alıp yapabilir misin ya da örgü örebilir misin önce ellerinin normal hale gelmesi gerekir. Hücrelerde önce normale gelmek için zamana ihtiyaçları var o zaman dolunca tekrardan ince işleri bölünüp çoğalmak gibi ancak yapabilirler :))) umarım anlaşılır yazabilmişimdir canım
çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğiniz bilgiler için

Amin inş canım bnm. Eylülde yumurtalar toplandı. Donduruldu canım taze transfer için Rahmi uygun görmedi doktor. Kasımda transfer olucak nasipse . Bebeğime kavuşmayı bekliyorum :)

Hayirlisiyla hemencik gecsin zaman su gibi senin icin.. Benim de yarin 5. Gun dondurulduktan sonra ikinci regliye kadar beklenecekmis genetik tani icim. Aralik kismetse.

Bugunler gececek sonra hamilelik haftasi sayacagiz insallah birlikte ❤️

Bilginiz varmi acaba ben opudan sonra adet oldum bir hafta sonra cok yogun geldi kesildi sonra bi on gun akintila karisik geldi simdide pazartesi tekrar gelicek gibi oldu acik pemve seklinde aynen devam ediyor ara ara surekli gelmiyor kasigimda batmalar var sag tarafta

Canım iyiyim cok tesekkür ederim❤️ Transfere doğru adım adım ilerliyorum.bu cuma günü rahim kalınlığı ve progesteron testi yaptırıcam tamam derse dr jellere başlıcam.acıkcası miyom alımından sonra rahim kalınlığına ilk defa bakılacak ve acaba hersey yolundamı merak ediyorum.miyom alımında rahmin o bolumunu kazıyor cunku Ama Alllahdan umut kesilmez inşallah herşey yolunda gider.sen nasılsın agrıların var mı? aslında öle cok ağrılı bişi dil ama akılda olusan tereddütler daha yorucu.

Yarin gidicem kontrol icin transfer bu ay olucam dondurdum bir tane yani neden bu kadar surdu anlamadim basim cok agriyor

Günaydın kızlar bende tüp bebek tedavisi oluyorum ve inşallah bi aksilik olmazda endometrium istenilen kalınlığa ulaşırsa kasım ayının ilk günleri transferim gerçekleşecek sizlerde durum nedir tüp bebek de hangi aşamadasınız.

Ya canım bende aynı durumdayım cuma kontrolüm var eger iyi olursa 2 kasım transfer❤️Allah yardımcımız olsun

Canım iyiyim cok tesekkür ederim❤️ Transfere doğru adım adım ilerliyorum.bu cuma günü rahim kalınlığı ve progesteron testi yaptırıcam tamam derse dr jellere başlıcam.acıkcası miyom alımından sonra rahim kalınlığına ilk defa bakılacak ve acaba hersey yolundamı merak ediyorum.miyom alımında rahmin o bolumunu kazıyor cunku Ama Alllahdan umut kesilmez inşallah herşey yolunda gider.sen nasılsın agrıların var mı? aslında öle cok ağrılı bişi dil ama akılda olusan tereddütler daha yorucu.
canım benim geçtiğimiz cuma günü miyon alındı dr beni epeyi zorladı dedi 1,5 cmden biraz büyüktü ama embriyoyu koyacağım yerde idi ondan gebe kalamıyordun zaten dedi. şükür 2-3 gün biraz ağrım oldu ama bugün cok iyiyim allahıma binlerce şükür bunuda atlattım. bugün lekelenme de bitti arkadaşım. kasım ayında kontol için tekrar bir histereskopi yapacağım dedi estrofem verdi estrofemin biteceği son 5 günde tarusal içeceğim 11 kasımda dr arayacağım canım

Arkadaşım herşey çok güzel olacak senin içinde inşallah cuma günü güzel haberlerini alalım inşallah
drdan geldiğinde yaz oldumu merak ederim.

Bilginiz varmi acaba ben opudan sonra adet oldum bir hafta sonra cok yogun geldi kesildi sonra bi on gun akintila karisik geldi simdide pazartesi tekrar gelicek gibi oldu acik pemve seklinde aynen devam ediyor ara ara surekli gelmiyor kasigimda batmalar var sag tarafta
batmalar çok normal ama lekelenme için dr sor istersen benim opudan 14 gün sonra adet oldu normaldi
sonrada bir şey gelmedi canım

Bende bu ay başladım 6 ekim regl günümdü. İkinci gün iğnelere başladık. Opu 19 ekim perşembe oldu. 23 ekim de 4. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi. Şimdi evde yatıyorum. Yaşım 36 ilk tüp bebek denemem. Geçen yıl 2016 nisan sonunda kendiliğinden hamile kalmıştım. Ama kalp atışını hiç duyamadık. Düşük oldu:KK43:
canım inşallah bu kez hayırlı haberleri alırsın.

5. Gün embriyosu çözünüyor ama hücreler öyle hemen normal bölünmelerine başlamazlar kendilerine gelmeleri ve tekrardan bölünmeye başlamaşarı 16 saat gibi bir süre oluyor. Bu sebepten 5. Gün açınca embriyoyu akşam üstü açarlarsa hücreleri ertesi sabaha hala 5. Gün embriyosu halinde olur ve yavaştan devam eder diye biliyorum. Hücreler öyle açar açmaz normal işlerine bakamazlar. Şöyle düşün kışın soğukta karda tipide eldivensiz dışarda kalsan ellerin donacak kadar soğusa eve geldiğinde sıcacık ellerini ısıtmaya başlafığın saniye eline iğne oyası alıp yapabilir misin ya da örgü örebilir misin önce ellerinin normal hale gelmesi gerekir. Hücrelerde önce normale gelmek için zamana ihtiyaçları var o zaman dolunca tekrardan ince işleri bölünüp çoğalmak gibi ancak yapabilirler :))) umarım anlaşılır yazabilmişimdir canım
Çok açıklayıcı oldu canım çok teşekkür ederim.

A anneveoglusu bisey sorucam simdi ben kasim ayinda transfer olucam rahim hazir olmadigi icin dondurduk 1.kalite 3.gun embriyosu transfer gunumu cozduruluyo yoksa oncedenmi ve mesala bugun cozduruldu gelisimine devam etmesini bekliyorlarmi

canım benim geçtiğimiz cuma günü miyon alındı dr beni epeyi zorladı dedi 1,5 cmden biraz büyüktü ama embriyoyu koyacağım yerde idi ondan gebe kalamıyordun zaten dedi. şükür 2-3 gün biraz ağrım oldu ama bugün cok iyiyim allahıma binlerce şükür bunuda atlattım. bugün lekelenme de bitti arkadaşım. kasım ayında kontol için tekrar bir histereskopi yapacağım dedi estrofem verdi estrofemin biteceği son 5 günde tarusal içeceğim 11 kasımda dr arayacağım canım

Arkadaşım herşey çok güzel olacak senin içinde inşallah cuma günü güzel haberlerini alalım inşallah
drdan geldiğinde yaz oldumu merak ederim.

Canım ne kadarda benzer hikayelerimiz benimde miyomu alıcaz dediklerinde 1 tane dediler sona ameliyatta 2 tane olduğunu görmüş doktor.2. Beni çok zorladı dedi tamda embriyonun yerleşme yerindeymiş dedi :))) Allah çok büyük inşallah adım adım varıcaz gitmek istediğimiz yere :))

Hayirlisiyla hemencik gecsin zaman su gibi senin icin.. Benim de yarin 5. Gun dondurulduktan sonra ikinci regliye kadar beklenecekmis genetik tani icim. Aralik kismetse.

Bugunler gececek sonra hamilelik haftasi sayacagiz insallah birlikte ❤️

Saol canm inş. hayırlısı olsunda varsın bekleyelim .. sende inş. yarın güzel haberler alırsın. Ha kasım ha aralık zaten peşpeşe gün saycaz desene:anneadayı:

İnşallah canm bende senin gibiyim 3 yil once tup bebkle bir kızım oldu simdi sanki ilk defa tedavi oluyomsum gibi ayni diygulari yasiyorz.canm Rabbim cumlemize saglikli evlatlar versin
Rabbim minnoslarimizi bagislasin haftaya sali test yapcaz bugün 2. Gun ama gun gecmio sen ne durumdasin

Amin inş canım ya hepimiz güzel haberler alalım. Rabbim seninde yüzünü güldürsün.. güzel haberlerini bekliyorum:KK200: :anneadayı:

Bugun 4. Gun. 14 tanesi gunune uygun ilerliyor dendi embriyoloji laboratuvarindan. 2 si orta kalite. Gun gectikce ve sayi azakdikca korkuyorum. Sanki ihtimal azaliyor, genetik tanidan kaci gecebilecek kim bilir? Sonra Allahima emanet..
Saol canm inş. hayırlısı olsunda varsın bekleyelim .. sende inş. yarın güzel haberler alırsın. Ha kasım ha aralık zaten peşpeşe gün saycaz desene:anneadayı:

Allahin inziyle❤️

Back