- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- 303
- Konu Sahibi floransa17
- #9.221
Kızlar yaptım test son kullanma tarihi geçmiş demiştim ya hemen silik çizgi çıktı ama eğer bulabilirsem nöbetçi eczane alıp yapıcam tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bgun eczaneler calisior kos hemen en yakindan al bence gecse bile tarihi dogrudur yine de tekrrlamakta fayda vr superrrr yaaa insallahhhKızlar yaptım test son kullanma tarihi geçmiş demiştim ya hemen silik çizgi çıktı ama eğer bulabilirsem nöbetçi eczane alıp yapıcam tekrar
İnsallah canım uzağız biraz annemle yürüyüşe cikicam birazdan alayım hemenCnm bgun eczaneler calisior kos hemen en yakindan al bence gecse bile tarihi dogrudur yine de tekrrlamakta fayda vr superrrr yaaa insallahhh
2 tane al cnm 5 liraliklrdan birde sabah erken saatte yaparsn o da cikrsa tmmdir zten :)İnsallah canım uzağız biraz annemle yürüyüşe cikicam birazdan alayım hemen
Tamam canım hazırlanıp cikiyorum2 tane al cnm 5 liraliklrdan birde sabah erken saatte yaparsn o da cikrsa tmmdir zten :)
Haydi bakalm bismillahhh bekliorm snucunuTamam canım hazırlanıp cikiyorum
Canim birakin sigarayi ben transfer gecesine kadar ictim deli gibi nasil diyordum nasil icmem suana kadar hergun bir paket ama birsey oldu dedim ki cok agladin cok uzuldun artik tamam dedim ayrica bu gecicibbir sure soyle dusun insan kendi kendini nasil zehirler dumani cek
Aminn Allah razi olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende duyayim kalp seslerini de o zaman guzel haberi vereyim
Estrofemi sorduğumda hemşire bana aç tok farketmez demişti ama ben tok içiyorum ilk günlerde bende 1 tane kullanıyordum daha sonraki günlerde benimde sabah akşam 2 tane olduBen sizlere birşey sormak istiyorum. Perşembe yumurta toplandı doktor crone jel verdi akşamlar yapıyorum ilk üç gün sonra sabah akşam yap dedi. 2 gün sonra sabah ve akşam estrofem tablet al dedi. Bu tablet herkes günde bir almış bana niye 2 verdiler acaba. Sonra günde 1 defa coraspin tablet tok karna diye yazmış. Estrofem tablet aç karna mı tok karna mı acaba ilacın prospektüsünde de yazmıyor. Östrojen içerikli sadece hep aldığın saatte alacaksın o kadar... pazartesi de transfere çağırdı 2 embriyo iyi gidiyormuş 2 tanesi de geriden geliyormuş
Bana ilk iki gün kullanma sonra günde 2 tane sabah akşam al dediEstrofemi sorduğumda hemşire bana aç tok farketmez demişti ama ben tok içiyorum ilk günlerde bende 1 tane kullanıyordum daha sonraki günlerde benimde sabah akşam 2 tane oldu
Esin yannda icmesn snn yannda sigara muhabbeti olmasn bi sure snn icin belki daha kolay olur
Bnm esim caltirmadn gidiodu icmeye smdi zten yanmdada icio bazen cnn ckmio ck skur ama arda esio banada tabi de krize girmiom :)O da icmemeye çalışıyor da o balkona gidince ben de tin tin pesinden
Bnm esim caltirmadn gidiodu icmeye smdi zten yanmdada icio bazen cnn ckmio ck skur ama arda esio banada tabi de krize girmiom :)
Heheheh cunku is beyinde bitiyor ozmn icemicni bildigin icin canin istemio smdi biliosunki iceblirim ama ayni oruc gibi beynine konut versn tmmdir bu is :) yaparsn ya bgun icme bakalm dene biBikac gun hiç içmesem benim de canım çekmez heralde.oruc tutarken aklıma bile gelmez meret:)
Slm canim bende senin gibiyim 7+3 olduk ama hala ne mide bulantısı ne bi belirti var bende sigara konusunda sıkıntı çekiyorum bırakamıyorum bi türlü 0.1 nikotin 5 6 tane iciyorum napcam bilmiymGünaydınlar,Daha önceleri okumuştum canım yanlis hatirlamiyorsam bulantı için hastaneye yatmıştın.gecmis olsun çok sevindim senin de bebisin de ıyi oldugunabende de hiç bulantı falan yok böyle olunca da acayip sigara istiyo canım
azcık bulantı olsada sigara istemeseydim diye düşünüyorum
Kızlar eylülde kimse varmı pek bilmiyorum ama Artık yazmıyor kimse herlade .. ben çıktım hastaneden 8 gün kaldım serum tedavisi aldım tatlı su ve tuzlu su olarak. VücuduM aşırı mide bulantisi ndan dolayı çok düşmüş . En son çare zofran diye bir ilaç verdiler bana mucize gibi geldi suan iyiyim evime geçtin. 7+1 olduk artık kalp atışını da 6+3 te duyabildik çok şükür Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu..
Canım çok teşekkür ederim
Estrofem coraspirin antibiyotik tarusal verdi kasımda kontrol için histereskopi olacak
5. Güne iki Embriryo giderse iki koyacak tek kalırsa tek
Ama ben allah korusun hiç kalmamasindan korkuyorum
Sen nasılsın adet ne zaman olacaksın
Slm canim bende senin gibiyim 7+3 olduk ama hala ne mide bulantısı ne bi belirti var bende sigara konusunda sıkıntı çekiyorum bırakamıyorum bi türlü 0.1 nikotin 5 6 tane iciyorum napcam bilmiym