2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar 9. Günüm bugün arada bir adet ağrısı gibi ağrım oluyor karnımda sabahlarda bel ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor gün içinde geçiyor bunlar. Acaba idrar testi yapsam çıkar mı ki. Ve elimde son kullanma tarihi iki ay önce bitmiş test var doğru sonuç verirmi
Canım bence idrar testi yapacaksan yeni al 20 tl ye satuliliyo 1 dakikada sonuç diye.agri herkeste olmuş genel belirtiler adet ağrısı gibi.ama bence garanti olsun 1 gün daha bekle 10.gunde çıkma ihtimali yuksek

Kızlar 9. Günüm bugün arada bir adet ağrısı gibi ağrım oluyor karnımda sabahlarda bel ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor gün içinde geçiyor bunlar. Acaba idrar testi yapsam çıkar mı ki. Ve elimde son kullanma tarihi iki ay önce bitmiş test var doğru sonuç verirmi
Cnm benmde agrilarm vrdi onlr onemli deil ilactn oluor bence o test yanls sonuc vereblr kesinlik sayamayiz. Test tarihinden iki gun once yap yapacaksan tavsiyem. Bnm ozmn cikti ama cikmamasida yk anlamina gelmez

Canm 3. Gün embryosu mu senin 10. Gün yap bence de az kalmıs seninde hadi hayırlı haberlerini alırız inşallaahh

Canım bence idrar testi yapacaksan yeni al 20 tl ye satuliliyo 1 dakikada sonuç diye.agri herkeste olmuş genel belirtiler adet ağrısı gibi.ama bence garanti olsun 1 gün daha bekle 10.gunde çıkma ihtimali yuksek
Canim çarşıya çıkınca alırım yenisini ikizse
Belki çıkar demiştim ben ama yinede sabırlıyım salıya kadar beklerim ama elimde test olunca acaba yapsam mı dedim
Cnm benmde agrilarm vrdi onlr onemli deil ilactn oluor bence o test yanls sonuc vereblr kesinlik sayamayiz. Test tarihinden iki gun once yap yapacaksan tavsiyem. Bnm ozmn cikti ama cikmamasida yk anlamina gelmez
Zaten sürekli ağrım olmuyor canım oluncaya canım acıyor. Gaz sancısı gibi bazende. Sonuca yaklaştıkça heycanim artiyor

Bir belirti varmı canım ben de hiç bişi yok ya 7. Günüm valla perşembeye kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum canmm ben
Bi kac gun kasiklarim agridi canm ama ilaclardan diye düşünüyorum. Benm 3.gun embryosu ilk denememde 2 yasinda kizim var canm onda agrim falan hic birsey olmadi. Senin 5. Gunse ebryosysa p.tesi yap istersen. Benmde icimdrn birses p.tesi kan tahlili yap diyobakalim carsambayi beklemek istiyorm.

Canim çarşıya çıkınca alırım yenisini ikizse
Belki çıkar demiştim ben ama yinede sabırlıyım salıya kadar beklerim ama elimde test olunca acaba yapsam mı dedim

Zaten sürekli ağrım olmuyor canım oluncaya canım acıyor. Gaz sancısı gibi bazende. Sonuca yaklaştıkça heycanim artiyor
Zaten hep olmuo hatta bazi gun tamamen kayboldugu bile olmstu bnde onlri takma hic iki negatifimdede aynilri oldu pozitifimdede insallah tutmustur cnm guzl hberlerni bekliorm sabirli ol az daha

Gunaydin cnm bnde bir haftadir siyah geliyor tortu seklinde bir sknti olmaz merk etme smdi azaldi zmnla gecermis. Bnmde kesyi gormeye az kaldi belkide onla alakali br durum icerdeki olusumla alakali herkesn hemen hemen ayni zmnlarda siyah oluyor
Canim cok şükür doktora gittim bende iki kese göründü biliyormusun 1tanesinde harket var bir tanesinde birsey gorulemedi sok gecirdim 1 tane embriyir konulmuştu ama bin şükür kanama yok 2 kasimda tekrar gidicem bu arada yatmam lazimmis birde igne vurdular dusuk olmasin diye

canım sakin ol geçen birisi daha boyle birseyden bahsetmisti sanirim havayla temas ettiği için olabiliyomus.Inşallah bi sıkıntı cikmayacak
Ayyy elim de degildi korktum hemen esimi uyandirdim doktora gittum cok sukur keseyi gördü dusuk olmasin diye igne vurdu sagol cnm beni cok rahatlatiyorsuniz

A anneveoglusu canm hadi gozun aydin Rabbim sifa versin. Rabbim emeklerini bisa çıkarmasın. benimde miyomym varkızımda sorun olmadi bu defa bilmiyorm insallah yine olmaz
Çok teşekkür ederim benim oğlumda vardı ama gebeliği etkisi olmamıştı
Benim sezeyanda miyon alındı
7 yıl sonra bu sefer gebe kalmanın etkileyecek yerde miyon çıktı inşallah bu sefer kurtuldum İnşallah
Dr size etkisi olsa idi soylerdi canım alinmasi gerektiğini
Sizin tedavi hangi aşamada

Çok geçmiş olsun hemserim :KK15:atlattın neyse ki..simdi senin için de güzel bir süreç başlar insallah

Hemşo geçmiş olsun. Artık son sürat süreç başlıyor demekki. Haydi Bismillah :halay:

canım hiç korkma doktoruna güven inşallah embryolarin güzel bir şekilde ilerler.çok geçmiş olsun sen bi an önce toparlanmaya bak gerisini doktoruna bırak:)

Geçmiş olsun arkadaşım bir aşamayıda atlattın şükür artık transfere gün sayıcaksın. Kalbini bozma sen Allahın izmiyle ulaşır embriyoların 5. güne

Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun.
İnşallah bundan sonra bize hayırlı güzel haberler verirsin.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Evimde dinleniyorum
İnşallah güzel haberler vermek nasip olur
Kasım ayında kontrol var

Canim cok şükür doktora gittim bende iki kese göründü biliyormusun 1tanesinde harket var bir tanesinde birsey gorulemedi sok gecirdim 1 tane embriyir konulmuştu ama bin şükür kanama yok 2 kasimda tekrar gidicem bu arada yatmam lazimmis birde igne vurdular dusuk olmasin diye
Aaaaaa inanmiorm bolunmus demek superrr daha kucuk cnm biri gorunmemesi normal biri dha erken gdiodur cogu ayni gitmii zaten tebrik ederim insallah kalp seslernide duyarsn ❤️

Bi kac gun kasiklarim agridi canm ama ilaclardan diye düşünüyorum. Benm 3.gun embryosu ilk denememde 2 yasinda kizim var canm onda agrim falan hic birsey olmadi. Senin 5. Gunse ebryosysa p.tesi yap istersen. Benmde icimdrn birses p.tesi kan tahlili yap diyobakalim carsambayi beklemek istiyorm.
Canmm benm de 3. Gün embryosu pazartesi 9. Günüm oluyor benm normal adetm da 26sı test günm de 26 sı ancak adetm hep iki üc gün erken olur bilmiom bakalm neler olacak

Yaa süpeersinn maşallaaah inşallah kalp atışlarını da duyarsnn hayırlı ugurlu olsun inşallaahh

Back