- Konu Sahibi floransa17
- #9.261
Ayy inşallaah benm de öyle olurr kacncı gün embriyosu kacncı gün ögrendn bebişiniBende olmuştu tüm adet belirtilerini yaşamıştım onu da pozitif i gördük şükür rabbim devamını nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallaah benm de öyle olurr kacncı gün embriyosu kacncı gün ögrendn bebişiniBende olmuştu tüm adet belirtilerini yaşamıştım onu da pozitif i gördük şükür rabbim devamını nasip etsin inşallah
5.gün embriyo 6.gün idrarda gördüm 9.gün kan verdim çıktıAyy inşallaah benm de öyle olurr kacncı gün embriyosu kacncı gün ögrendn bebişini
Canm ben kzimdaykn trabzon ve kabe hirmasi cok yemistim simdide yiyormafiyet olsunKızlar bu hurma varya cennet elması yada trabzon hurmasi diye de geciyo onun bi zararı var mı ilk zamanlarda yemenin.ya böyle yasaklar listesi olsa keske:) bide kivinin zararı var mı.ay ikisini de çok severim eşim birsürü almış yesem mi kararsız kaldim
Saol canım.valla birşeyi yemeden önce 2 kere düşünür oldum :)Canm ben kzimdaykn trabzon ve kabe hirmasi cok yemistim simdide yiyormafiyet olsun
Benm yarn 8. Günüm idrar da cıkar mı yarn yapsam5.gün embriyo 6.gün idrarda gördüm 9.gün kan verdim çıktı
Ama 3. Gün embriyosu canmBenm yarn 8. Günüm idrar da cıkar mı yarn yapsam
Bilmiyorum canım 3.günle ilgili bir bilgim yok çıkabilir de cikmayabilir de çıkmazsa belki hamile olacaksın yani kendini strese sokacaksan yapmaBenm yarn 8. Günüm idrar da cıkar mı yarn yapsam
Ulu bilge perinatalog Filiz Çayan der ki;Saol canım.valla birşeyi yemeden önce 2 kere düşünür oldum :)
sağol canım bugün 7 haftalık olduk.iki embriyo konuldu canım darısı başınıza insallahOylemi cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin insallah ne kadrlik simdi peki tek embriyomu konuldu
Ccanım ben 9. Gün idrarda gördüm 3. Gün embriyosuydu. 11. Gün de kan verdim 119 çıktıBenm yarn 8. Günüm idrar da cıkar mı yarn yapsam
Yaa çok çok merak ediyorum biir iş tutmuo hareketlerime dikkat ediomm bebek vardır diye diyorum neyse cıksn varsa da cıksın yoksa da cıksın çünkü gerçekten iyi deilimCcanım ben 9. Gün idrarda gördüm 3. Gün embriyosuydu. 11. Gün de kan verdim 119 çıktı
Canmm aslnda diyorum kan mı yapsam az da olsa cıkar diyorum yaa ben de bilmiyorm ben şimdiden stres yapıom bilmiyorumm ki allahımm yüzüme baksn isteyen herkese versn hayırlısıylaBilmiyorum canım 3.günle ilgili bir bilgim yok çıkabilir de cikmayabilir de çıkmazsa belki hamile olacaksın yani kendini strese sokacaksan yapma
Canmm bakdn mıııCanim çarşıdayim ancak akşam bakabilirim
Canmm aslnda diyorum kan mı yapsam az da olsa cıkar diyorum yaa ben de bilmiyorm ben şimdiden stres yapıom bilmiyorumm ki allahımm yüzüme baksn isteyen herkese versn hayırlısıyla
Yaaa sen nasıll duruoon:)))))Az kaldı sabret![]()
Yaaa sen nasıll duruoon:)))))
Canim eve gidemedik ki daha. Paylaşacak inşallah çıkar. Ayrıca kaç saat idrarımı tutmam gerekCanmm bakdn mııı
Canim senin ki 23 ekim degilmiydi test yapsana belki cikarBilmiyorum ama şu iki gündür bir rahatlık var üstümde.
Belki de korkudandır bilmiyorum![]()
Canim senin ki 23 ekim degilmiydi test yapsana belki cikar