2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ayy canım benim ya bende seni yerim valla :) iyiki varsın :KK19: A anneveoglusu merak ettim ya bugün hiç girmedi
Canım anca evime geldim bitti şükür gelecek ay kontrol histereskopi olacak ocakta transfer İnşallah Dr yüzde 60 70 gebelik şansı verdi 3 embriyoda A kalite imiş biri 7 biri 8 hücreli biride Compact embriyo dedi çözüldükten sonra 5. Güne gitmesini bekleyeceğim dedi ama karı koca neden o zaman en başta 5 . Gün için bekletmediniz demek aklımıza gelmedi beni korku aldı şimdi cozulunce ya 5. Güne gitmezse Dr yüzde 90 gider dedi bilemiyorum
Sen nasılsın canım
Bide ilaçlar verdi daha bakamadim

Aslında topik anam doğru diyorsun. Salıdan beri hastayım ve hiç dinlenmedim. Kursa gitmediğim zamanlar da kurstan arkadaşlarla buluşup ders çalışıyoruz. Bugün bile onca vucut kırgınlığıma rağmen 12den 21e kurstaydım.
En iyisi ben booool bol dinleneyim. Sağol anacım:KK15:

Zavalli bebeler napsin
Senin bedeninden beslenip büyümeye calisiyolar
Sen habire kurs vs :) perijan etmişsin cocuklari
Bebeler aralarinda planlayip seni bu şekilde pusuya düşürmüşler:))
Şunu biz bi hasta edelimde yatip dinlensin biz de buyuyelim diyolla :))

Canım anca evime geldim bitti şükür gelecek ay kontrol histereskopi olacak ocakta transfer İnşallah Dr yüzde 60 70 gebelik şansı verdi 3 embriyoda A kalite imiş biri 7 biri 8 hücreli biride Compact embriyo dedi çözüldükten sonra 5. Güne gitmesini bekleyeceğim dedi ama karı koca neden o zaman en başta 5 . Gün için bekletmediniz demek aklımıza gelmedi beni korku aldı şimdi cozulunce ya 5. Güne gitmezse Dr yüzde 90 gider dedi bilemiyorum
Sen nasılsın canım

Çok geçmiş olsun hemserim :KK15:atlattın neyse ki..simdi senin için de güzel bir süreç başlar insallah

Kızlar ben çok hastayım bana yardım edin yaa. Üşüttüm. Doktor sadece minoset verdi. Ama etlerim lime lime oluyor sanki. İçim geçiyor bayılacak gibi oluyorum. Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı cabası.
İlaç yok bitki çayı yok. Ben nasıl iyileşeceğim?
Ben 5 gundur oyleyim canim banada sadece hafif agri kesici icebilirsin dedi geceleri oksurukten uyuyamiyorum ic organlarim agriyo bildigin balli sut ic bol bol birde doktorum bana gun icerisinde bogaz agrisi yada oksuruk cogalinca tuzlu suyla gargara yap dedi onunda faydasi cok oluyor bol bol c witamini tuket malesef bu sekilde gecirmeye calisacaz

Sen nasılsın canım
Hemşo geçmiş olsun. Artık son sürat süreç başlıyor demekki. Haydi Bismillah :halay:

Sen nasılsın canım
canım hiç korkma doktoruna güven inşallah embryolarin güzel bir şekilde ilerler.çok geçmiş olsun sen bi an önce toparlanmaya bak gerisini doktoruna bırak:)

Sen nasılsın canım
Geçmiş olsun arkadaşım bir aşamayıda atlattın şükür artık transfere gün sayıcaksın. Kalbini bozma sen Allahın izmiyle ulaşır embriyoların 5. güne

Kizlar gunaydin canim sıkıldı simdi wc ye girdim crinone jel cikti icimden biraz uzerinde siyah kahverengi tortu vardi yaaa cok korkuyorum keseyi gormeyeaz kalmisti ben napicam simdi lutfen yardimci olun dua edin

Kızlar eylülde kimse varmı pek bilmiyorum ama Artık yazmıyor kimse herlade .. ben çıktım hastaneden 8 gün kaldım serum tedavisi aldım tatlı su ve tuzlu su olarak. VücuduM aşırı mide bulantisi ndan dolayı çok düşmüş . En son çare zofran diye bir ilaç verdiler bana mucize gibi geldi suan iyiyim evime geçtin. 7+1 olduk artık kalp atışını da 6+3 te duyabildik çok şükür Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu..

Kızlar eylülde kimse varmı pek bilmiyorum ama Artık yazmıyor kimse herlade .. ben çıktım hastaneden 8 gün kaldım serum tedavisi aldım tatlı su ve tuzlu su olarak. VücuduM aşırı mide bulantisi ndan dolayı çok düşmüş . En son çare zofran diye bir ilaç verdiler bana mucize gibi geldi suan iyiyim evime geçtin. 7+1 olduk artık kalp atışını da 6+3 te duyabildik çok şükür Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu..

Günaydınlar,Daha önceleri okumuştum canım yanlis hatirlamiyorsam bulantı için hastaneye yatmıştın.gecmis olsun çok sevindim senin de bebisin de ıyi olduguna:nazar: bende de hiç bulantı falan yok böyle olunca da acayip sigara istiyo canım:( azcık bulantı olsada sigara istemeseydim diye düşünüyorum

Kizlar gunaydin canim sıkıldı simdi wc ye girdim crinone jel cikti icimden biraz uzerinde siyah kahverengi tortu vardi yaaa cok korkuyorum keseyi gormeyeaz kalmisti ben napicam simdi lutfen yardimci olun dua edin

Bi arkadaşta daha olmuştu böyle birşey.doktoru normal demişti.jelin kalıntıları farklı renkte olabilir demişlerdi o arkadaşa.

Sen nasılsın canım

Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun.
İnşallah bundan sonra bize hayırlı güzel haberler verirsin.

Geçmiş olsun canım merak ediyordum seni. Senin ve bebişlerin iyi olmasına çık sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Back