2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İlerleyen zmnlarda bole devam ederse sanrm bnde surup yiluna basvuracagim bgunluk skntim gecti :)))

maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hiç opu ve transfer gününü karıştırma. son adetinin ilk gününden hesapla. zaten transfer tarihine göre de hesaplasan 1-2 gün fark ediyor sadece

Eşim e söylüyorum şunu yemem lazım bunu yememem lazım nereden biliyorsun diyor netten diyorum girme artık diyor kız kafamız karıştı
Valla bende artık kafayı yeme noktasına gelmek üzereyim ama olsun.zarari varsa bileyim yemeyeyim. Bugün yapcan mi test:)

Ben yasak olan hiçbir şeyi yemiyorum.zor buldum evladimi 9 ay disimi sikarim faydalı şeyler yerim : D

masallah cnm....

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğine kavusursun.hiç korkma yumurta toplamada baygın oluyosun anestezi veriyorlar.sonrasinda benim acim kanamam olmadı.transferde de normal muayene aletini takıyorlar oda hafifcik bi acı zaten 10 dakika sonra bitiyo işlem.

İyi geceler kızlar,
Taze transfer ile iki ay bekleyip dondurulmuş transfer arasında ne fark var bileniniz var mı? Benim taze transfer olacak pazartesi veya salı günü
Canım benim dondurulmuş transfer oldu
.doktorum vücut ilaçları atiyo dinlenince adette dedi.tutunma şansı artiyo dedi. Ama tabi taze transferde başarı az diye birşey yok doktorun kendi inisiyatifinisiyatifi bence.insallah hayırlısı olur hakkinda

Hayırlı olsun canım. Son adet tarihinden itibaren sayiliyomus:) bi hamis daha geldi ay burası bebis kayniyo ayoll maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…