2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba canlar. Ben se bugün perinatalogla 2. muayenemi oldum.
2 kese tam yerleşmiş çak kız dedi :))
Yerleri güzelmiş, kanaması yokmuş. Artık bebişler kesede görünüyor bana da gösterdi
Biri 3 mm biri 6 mm
Sonracığıma sata göre 6 hafta 3 günlük olması gerekirken boyutlarına göre biri tam 6 haftalık diğeri 6 hafta 2 günlük görünüyor. Azıcık gerideyiz teyzelerim.
Haftaya kalp atışına bakarız dedi.
Sizinle paylaşmak istedim. Öperim gözlerinizden
CANIM genelde 6.haftada da kalp atışı görenler oluyor görünüyor muydu ultrasonda

R rune süper cok sevindim :)) masallah
Senin her konusman pozitifti canım
Bak bu bebeklerine de yansidi

Bu ara tanimadigim insanlarin sonuclarini ve geçmiş mesajlarina bakiyorumda
Hepimiz gerçekten negatif konuşarak çağırmışiz felaketi :))
Senin pozitifliginden bize de gecsin
Biz de muradimiza erelim insalla
Supersin
Canım benim inşallah yaşayacaksınız en kısa sürede bu duyguları.
Ben hayata hep böyle bakıyorum. Evrene ne gönderirsen onu alıyorsun. Ne felsefesiydi bu bilmiyorum ama var böyle birşey :))
Ben bu yılın başında babamı kaybettim akabinde iş yerimde sorunlarım başladı. Eşimin işleri tepetaklak oldu. Yıl boyunca ağzımda şu cümle vardı hep. "Ben 2017den bir hayır beklemiyorum"
Ve ağustosta 12 yıl emek verdiğim yöneticilik vasfıyla çalıştığım ve yaklaşık 5.500 tl maaş aldığım işimden çıkarıldım.
O işte beni kendime getirdi. Bilirsiniz belki işten çıkarılınca sağlık güvencesi 3 ay devam ediyor. Kocama kalk dedim mersine gidelim ve tüp bebek tedavisine başlayalım o 3 aylık sürede belki tuttururuz. Ve tedaviye başladığımdan beri ağzımda bu kez şu söz var " 2018e çift çocuk çift maaşla gireceğim" :))
Çift çocuk şükür cepte. Çift maaş için de temellerimi atıyorum. Bir mani çıkmazsa (ki çıkmayacak) ocakta kendi işimizi kuracağız.
Ben niye bu kadar anlattım ya.
Demem o ki hayata heeep pozitif bakmak gerekiyor. Hayat sana ne istersen onu veriyor.

Yok canım ne kusuru.
Daha belli olmadı bugün 9. Günüm.
Dua et bana da :dua:
Canim benimm insallah bol bol havuc suyu ic gunde bir bardak yada rendele ye tatlim olur mu kabak cekirdegi rabbim emeklerini bosa cevirmesin tesbih cekiyorum senin icin sende oku hergum hadi insallahhh

Yerleri güzelmiş, kanaması yokmuş. Artık bebişler kesede görünüyor bana da gösterdi
Biri 3 mm biri 6 mm
Sonracığıma sata göre 6 hafta 3 günlük olması gerekirken boyutlarına göre biri tam 6 haftalık diğeri 6 hafta 2 günlük görünüyor. Azıcık gerideyiz teyzelerim.
Masallah saglikla kucaginiza alin canim darısı bizim basimiza :))

R rune yine çok güzel yazmışsın
Hep böyle kal
Mutlu bebekler yetiştireceğine inaniyorum

Kendi işiniz ne kuracaksiniz merak ettim :)) istersen yazmak zorunda değilsin

Bu arada bende işten çıkarıldım
Sanırım hamilelik izni vs patronları korkutuyor
Tüp bebek dönüşü bi de bunu yaşadım

Canım senin 23 olamaz çünkü arbedeli ve benim adet gunum 14 eylül benim tüm sitelerde doğum tarihim 21 eylül çıkıyor kadınlar kulübünde 22 çıkıyor.seninki 26 dır en az . Arada 5 gün var çünkü
Valla başka 3 programda denedim 23 24 çıktı.ay sizi mi kircam 27 oluversin yeniden:)

R rune yine çok güzel yazmışsın
Hep böyle kal
Mutlu bebekler yetiştireceğine inaniyorum

Kendi işiniz ne kuracaksiniz merak ettim :)) istersen yazmak zorunda değilsin

Bu arada bende işten çıkarıldım
Sanırım hamilelik izni vs patronları korkutuyor
Tüp bebek dönüşü bi de bunu yaşadım
Çok teşekkür ederim canım benim :KK15:
Geçmiş olsun sana da
Ben mühendisim. Ama alan dışı bir işe el atacağım. Gayrimenkul değerleme uzmanlığına hazırlanıyorum. 9 aralıkta sınavı var. Tüm lisans mezunları başvurabiliyor branş ayrımı yok. Yani bildiğim kadarıyla. Lisans mezunuysan düşün derim geliri baya iyi

Biri 3 mm biri 6 mm
Ayyyyyy canim gozun aydinnnn cok sevindim. :nazar:

Kalp atışı mı görülüyor? Bilmem bana bebişleri gösterdi ama atış görünüyo mu ben bilmiyodum hiç sormadım da. Haftaya dinleriz dedi sadece
Evet canım duyup görenler var baya 6.haftada kk da gördüğüm kadariyla ama bazı doktorlar 7.hafta olsun garanti olsun diye bakıyorlar ondandır kesin :)

Back