- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.941
Çok teşekkür ederim canım benim
Geçmiş olsun sana da
Ben mühendisim. Ama alan dışı bir işe el atacağım. Gayrimenkul değerleme uzmanlığına hazırlanıyorum. 9 aralıkta sınavı var. Tüm lisans mezunları başvurabiliyor branş ayrımı yok. Yani bildiğim kadarıyla. Lisans mezunuysan düşün derim geliri baya iyi
Benim öyle olmuştu canım.bi kaç ay kasık ağrım aralıklarla devam etmişti.ilk tüp denememde.dr.a da gittim bi sorun yoktu.normal sanırım.Kizlar negatif sonrasi süreçte
Garip adet ağrıları devam etti mi sizde de?
Bugün 16. Günüm yani gelecek reglime daha çok var ama adet ağrısı çekiyorum
Hormonlarin etkisi mi hala?
Var mi böyle olan?
Canim benimm insallah bol bol havuc suyu ic gunde bir bardak yada rendele ye tatlim olur mu kabak cekirdegi rabbim emeklerini bosa cevirmesin tesbih cekiyorum senin icin sende oku hergum hadi insallahhh
Evet canım haftada 2 gün kursa gidiyorum. Finansed 'in kitaplarını aldım. İstanbulda mıydın sen? Her yerde kursu olmayabiliyor. Kursa gitmeden de çok zor geçmek açıkçası.
Evet cnm bnde olmustu ozellikle gogus bnm hic agrili olmazdi negatiflerdn snra adetlem asiri bozulduKizlar negatif sonrasi süreçte
Garip adet ağrıları devam etti mi sizde de?
Bugün 16. Günüm yani gelecek reglime daha çok var ama adet ağrısı çekiyorum
Hormonlarin etkisi mi hala?
Var mi böyle olan?
27 olsun canım senin için bir kaç garanti yerde yaptım 26 27 çıkıyor
Hehehe senden 1 hafta sonra gitcem doguma:) önden sen demiştimYa zaten temsili :))) bakalm bu tarihlerden be kadr erken gelck millt doguruo hala takvimi duruyo :))
Aaa ibrahim saracoglunun videosunda havuç yasak diyo.nar nane maydanoz kıvırcık kuru /yas incir yasak.dikkat et canımAllah razı olsun teşekkür ederim
Aaa ibrahim saracoglunun videosunda havuç yasak diyo.nar nane maydanoz kıvırcık kuru /yas incir yasak.dikkat et canım
Valla canim ben hep incir yedim Aydinliyum ayrica 1 ay boyunca yesil elma ve havuc suyu ictim not sarimsak nane maydanoz nar yasak )Aaa ibrahim saracoglunun videosunda havuç yasak diyo.nar nane maydanoz kıvırcık kuru /yas incir yasak.dikkat et canım
Aaa ibrahim saracoglunun videosunda havuç yasak diyo.nar nane maydanoz kıvırcık kuru /yas incir yasak.dikkat et canım
Nane, maydanoz, nar, bitki çayları tamamda kıvırcık, havuç falanda yasak diyor ayy ne yiyeceğimizi içeçeğimizi şaşırdık hepten Allah yardımcımız olsun
evet canım videoyu da ekledim. sakıncası var mı bilmiyorum gerçi. site kuralları açısından falan yani.
incire de bayılıırm. tam da mevsimi ama iç çekip uzaklaşıyorum tezgahlardan :/
3lt mi kasallah :))) bnde iciomda okdr deildir belki 1,5 anca. Surup yerine dogal yollri dnneye calisiorm ama bgun duzlmesse artk yarn bakacm
Bende fulya acıbademde tedavimi yapıyorum bugün yumurta toplamam oldu ağrısız oluyor zaten genel anestezi altında yapıyorlarMerhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşimde DNA hasarı var bu yüzden çocuk sahibi olamıyoruz pazartesi bizde Acıbadem de tüp bebek için işlemlere baslıycaz ama korkularım var tabi anne olmayı çok istiyorum ama bu süreçte yumurta toplama da transferde çok canınız yandı mı sıııntılarınız oldu mu bilgi verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?