2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İçine bir damla limonla rahat icersiniz

Su iciorm genelde ama daha bol iceyim bari ck saol cnm uygulayacagim soledklerni
Ne demek canım inşallah işe yarar. Ben 3 lt su içiyorum günde eskidende içiyordum zaten ilaçlardan kabız oldum bende normalde öyle bir sorunum yoktu.sağlıklı beslenmeye çok özen gösteriyorum sıkıntı olmuyordu şimdi mahvediyor beni ilaçlar.

Slm kizlar cok sukur Rabbime bebegimi gordum kalp atisini duyduk yarin tam 7 haftalik oluyoruz lekelerim bebekten degilmis Rabbim hepinize yasatsin insallah hicbirimizin umudunu bosa cikarmasin hepinize nasip etsin insallah
çok sevindim arkadaşım allah sağlıkla kucağında da göstersin evladını

Slm kizlar cok sukur Rabbime bebegimi gordum kalp atisini duyduk yarin tam 7 haftalik oluyoruz lekelerim bebekten degilmis Rabbim hepinize yasatsin insallah hicbirimizin umudunu bosa cikarmasin hepinize nasip etsin insallah
Ay canim çok sevindim allahım tamamina erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

O zaman 2 tane aktiva incirli probiyotik yoğurt ye. Bakayım hala sorun olacak mı? Ben bi keresinde nerdeyse tuvalete yetişemeyecektim :))
3. Bir yolum daha var. 2 bardak şalgam suyu iç. Bak bu da çok etkili
Aktivya yogurt iyi fikir hemen alayim :) tmm tsk ederm :))) artk bukezde olmassa bende bisy vr :))

Canım sabah uyandığında 2-3 tane kuru kayısı ya da kuru incir ye. Ve 2 bardak su iç. Çok faydasını göreceksin

canımm yok yok incir sakın yemeyin. saroğlu^nun bir videosunu izledim. transferden sonra asla yenmemesi gerekenlerde incir de demişti. kuru taze fark etmez incirden uzak durun dedi.

Ben hayatımdan paket gıdaları cikarali çok oldu bunlar zaten bizim bunyemizi sağlığımızı bozuyor hatta çocuk sahibi olmamızı bile engelliyor. Salcamı yogurdum hep kendim yaparım peynirimi bile anneme yaptırıyorum. Asitli içecekler kolalar iğrenç vücudumuza yazık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…