- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.881
Korkma allahin izniyle birşey olmaz bebise bol bol su ve sıcak suda olabilir bana iyi geliyor canimAnladm bnde bu sekil yapacagim insallah bna da etkisi olur cokcok tsk ederm
Su iciorm genelde ama daha bol iceyim bari ck saol cnm uygulayacagim soledklerniKorkma allahin izniyle birşey olmaz bebise bol bol su ve sıcak suda olabilir bana iyi geliyor canim
O zaman 2 tane aktiva incirli probiyotik yoğurt ye. Bakayım hala sorun olacak mı? Ben bi keresinde nerdeyse tuvalete yetişemeyecektim :))Yapiorm ama bn zten normaldede sikintiliyim smdi tam oldm :/
İçine bir damla limonla rahat icersinizzeytinyağ bende çok sevmem canım ama salataya eklemeye başladım
iş yerimden biri çok faydalı bey,in gelişimi için falan deyince eşim organık aldım zeytinyağ diye geldi.
yiyeceksin diye.
ana kaşık ile içsem bi kaşık faydalı olur belki
Arayıp bulalim bizden önce kim dogurcakOzmn one atcak birini bulcaz :)))
Ne demek canım inşallah işe yarar. Ben 3 lt su içiyorum günde eskidende içiyordum zaten ilaçlardan kabız oldum bende normalde öyle bir sorunum yoktu.sağlıklı beslenmeye çok özen gösteriyorum sıkıntı olmuyordu şimdi mahvediyor beni ilaçlar.Su iciorm genelde ama daha bol iceyim bari ck saol cnm uygulayacagim soledklerni
çok sevindim arkadaşım allah sağlıkla kucağında da göstersin evladınıSlm kizlar cok sukur Rabbime bebegimi gordum kalp atisini duyduk yarin tam 7 haftalik oluyoruz lekelerim bebekten degilmis Rabbim hepinize yasatsin insallah hicbirimizin umudunu bosa cikarmasin hepinize nasip etsin insallah
Ay canim çok sevindim allahım tamamina erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSlm kizlar cok sukur Rabbime bebegimi gordum kalp atisini duyduk yarin tam 7 haftalik oluyoruz lekelerim bebekten degilmis Rabbim hepinize yasatsin insallah hicbirimizin umudunu bosa cikarmasin hepinize nasip etsin insallah
Canım bebek tutana kadar ikinmayin deniyo. Bende bazen mecbur ikiniyotumCok afedersiniz de kabizlik problemi olan vrmi dr ikinmayn demisti fkat biraz ikindirici gecior bnm bir sknti olurmu acaba :/
Aktivya yogurt iyi fikir hemen alayim :) tmm tsk ederm :))) artk bukezde olmassa bende bisy vr :))O zaman 2 tane aktiva incirli probiyotik yoğurt ye. Bakayım hala sorun olacak mı? Ben bi keresinde nerdeyse tuvalete yetişemeyecektim :))
3. Bir yolum daha var. 2 bardak şalgam suyu iç. Bak bu da çok etkili
Bilemiorm artikin kiz hamilelik takvimn nie deisti :)) 23 yaziordu korkundan hamileligini ilerimi aldin hahahaaArayıp bulalim bizden önce kim dogurcak
Suan icime su serptin cnm okdr mirlm bozulduki belimde bugun cok agrio cok morlm cokmustu insallah bir sknti olmz saol cnmCanım bebek tutana kadar ikinmayin deniyo. Bende bazen mecbur ikiniyotum
Amin canim benim sanada isteyen herkese bian ewwel yasatsin insallahçok sevindim arkadaşım allah sağlıkla kucağında da göstersin evladını
Canım sabah uyandığında 2-3 tane kuru kayısı ya da kuru incir ye. Ve 2 bardak su iç. Çok faydasını göreceksin
Canim hazır gıdalar yemeyin evde yoğurdun varsa kendi yaptığın tabi içine meyveyi püre haline getirip karistir ye.Aktivya yogurt iyi fikir hemen alayim :) tmm tsk ederm :))) artk bukezde olmassa bende bisy vr :))
Himmmm o da doru ve mantikli tmm cnm oyle ypayim dha iyi olur tsk edermCanim hazır gıdalar yemeyin evde yoğurdun varsa kendi yaptığın tabi içine meyveyi püre haline getirip karistir ye.
Canim bende ayni sorun varCok afedersiniz de kabizlik problemi olan vrmi dr ikinmayn demisti fkat biraz ikindirici gecior bnm bir sknti olurmu acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?