2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bana 2. adetini olunca gel dedi doktorum 2. adetim kasımın 23ünde transfer aralığı bulur bir sorun çıkmazsa canım

benim transfer ertelenmezse;
senin tedaviye başladığın dönem tahmini benim transferim olur canım. hakkımızda hayırlısı olsun. benimd eylülde donduruldu bende iki ay beklemiş oluyorum.

benim transfer ertelenmezse;
senin tedaviye başladığın dönem tahmini benim transferim olur canım. hakkımızda hayırlısı olsun. benimd eylülde donduruldu bende iki ay beklemiş oluyorum.
Şu olayda en zor şey beklemek gerçekten. Bekle transfer günü gelsin bekle test günü gelsin

canım 2 gündür ayıptır solemesi bende kabızım

önerileriniz nedir.

sabah kayısı yedim su içiyorum ama karnım çookk fena şiş benim

akşam zeytinyağ içeceğim
Bnde ayniyim kayisi yiyom su iciom kayisi suyu iciom yokkk faydasi yetersiz blmiom nolcak bende zeytinyagi icecemde suan dusundukce bile midem kalkio salataya bile koymam bn :/

Bnde ayniyim kayisi yiyom su iciom kayisi suyu iciom yokkk faydasi yetersiz blmiom nolcak bende zeytinyagi icecemde suan dusundukce bile midem kalkio salataya bile koymam bn :/
zeytinyağ bende çok sevmem canım ama salataya eklemeye başladım

iş yerimden biri çok faydalı bey,in gelişimi için falan deyince eşim organık aldım zeytinyağ diye geldi.

yiyeceksin diye.

ana kaşık ile içsem bi kaşık faydalı olur belki

zeytinyağ bende çok sevmem canım ama salataya eklemeye başladım

iş yerimden biri çok faydalı bey,in gelişimi için falan deyince eşim organık aldım zeytinyağ diye geldi.

yiyeceksin diye.

ana kaşık ile içsem bi kaşık faydalı olur belki
Artk bnde kullanmam gerek cnku bu durum bni sitrese de sokuor suan bebegne bsy oldmu kaygisindaym offff ://///

Back