2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cok afedersiniz de kabizlik problemi olan vrmi dr ikinmayn demisti fkat biraz ikindirici gecior bnm bir sknti olurmu acaba :/

Heheheh bnde ayni gun yaklastikca heycn oluo onun disinda sakinm :) istanbulda herhangi bir drye gideblirsinbo halde nasilsa burdan devam etmeyeceksin cevredeki hastaneleri intten arastirip buldklrni burdan yaz oneriler gelir mutlaka sana
Ağrı veya van da gidicem canım.agri da ikamet ediyoruz.nisan da tayinimiz beli olacak inşallah. Sonrasında geleceğimiz yerde doğuma kadar bi doktor daha bulcam:)

Ağrı veya van da gidicem canım.agri da ikamet ediyoruz.nisan da tayinimiz beli olacak inşallah. Sonrasında geleceğimiz yerde doğuma kadar bi doktor daha bulcam:)
Tayin isi zor ya ordan oraya gocebe hayati ama ilerleyen zmnlarda duzen olr elbet istanbula tayinizi isteyin doguma da beraber giderz on da da beni bekleme:)))

İlk denemem olduğu için şaşkınım çok anlamıyorum emriyolog arar aramaz buraya sizlere yazıyorum canım :9 sevindimmm ozaman çok teşekkür ederimmmm

ne demek canıım benim. benimde ilk denemem. aynen öyle bende anlamadığım için burada paylaşıyordum herşeyi:) ama gayet güzel merak etme doktorum bana iyi demişti. sayıca fazla olanlarda var mutlaka ama bu demek değildir ki seninki benim ki olmucak onların olucak. hayırlısı ne ise o olur

:KK70: ay istanbul da yaşayamam ben.kocaeli veya bursa düşünüyoruz.aynen tam gocebeyiz.sen doğru önce sonra ben dogurcam:KK70:
Hahahha ondada beni bekleme olur oralardada akrabalar vr orlarda gzl :) hep bni ilk gnderion doguma brlikte gitcz bnane bn korkarm :))

ne demek canıım benim. benimde ilk denemem. aynen öyle bende anlamadığım için burada paylaşıyordum herşeyi:) ama gayet güzel merak etme doktorum bana iyi demişti. sayıca fazla olanlarda var mutlaka ama bu demek değildir ki seninki benim ki olmucak onların olucak. hayırlısı ne ise o olur
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun hayırlısı neyse o olsun hakkımızda çok zor bir süreç yaaa senin transferin ne zaman canım

Cok afedersiniz de kabizlik problemi olan vrmi dr ikinmayn demisti fkat biraz ikindirici gecior bnm bir sknti olurmu acaba :/
canım 2 gündür ayıptır solemesi bende kabızım

önerileriniz nedir.

sabah kayısı yedim su içiyorum ama karnım çookk fena şiş benim

akşam zeytinyağ içeceğim

Back