2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bilmiyorum canım ama moralini bozma hemen sakın ol,benim de kan değerim 236 olmus tam sevindim idrar tahlilimin sonucunda idrarda kana rastlanmış bu tehlike olusturabilirmis.duyduğumuz en ufak bisey bizi yıkmaya yetiyor.allahım bebeklerimizi bize bagislasin,sağ salim şu zorlu günleri atlatırız insallah

Canim ben çok kötüyüm, sana da büyük geçmiş olsun.değeri 371 çıktı. 256 dan 4 gün sonra üstelik. Yani gebelik diyemem artık. Peçete kanama da geliyor. Ilan da devam dediler de bir anlamı yok artık. Şimdilik benim umudum tükendi. Çok Üzgünüm

canım zaten çok küçükmüş gözükmez kı kese inş yerleşme kanamasıdır.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş ... biliyorum zor bir durum ama kendini toparla ve denemeye devam... en azından tutunma olmuş demekkı embriyo sağlıklı değildi ... kaçıncı denemendi ?

Belki toparlarsın canım hiç kalkmadan yat moralini bozma.herseyin başı stres biliyosun.ben de rapor aldım pzt ye kadar kıpırdamadan yatıcam.allahim yardim etsin hepimize

Normalde 3.tüp denemem.oğlum var 4 yaşında o da dondurulmuş embriyo.6 ay önce bir düsüğüm var.kendiliğinden gebe kalmıştım. Bizde Sperm sayı ve hareket azlığı var.bu yıllar sonraki ilk denememde. Kısmet değilmiş. Merkez ilaca devam ctesii testi tekrarla diyor. Anlamı var mı ki(( neyle karşılaşacağım bakalım. Hikayem böyle işte canım. Ne zmn adet görürüm artikbilmiyorum

canım ne güzel bir oğlun var burda kı pek çok kişi ben de dahil daha ilk evlat için çaba veriyoruz... Rabbim inş oğluna bir kardeş nasip eder
daha dondurulmuşun varmı?

Bnide ayni cvp bile yazamiorm okdr guc ki bukdr zor ulasipta kaybetmek ama Allahin taktiri ne diyebliriz Rabbim korusun hepimizin yavrularni bagislasn insallah. Aynen cnm cok benzer gdioruz bnm sol kasigim agrio snde vrmi ole bsy ?
Benim başlarda çok ağrıyordu şimdi batma var göğüslerim agriyo ara ara da bel ağrısı

Benim başlarda çok ağrıyordu şimdi batma var göğüslerim agriyo ara ara da bel ağrısı
Anladm bnmde goguslerm arada agrio hersy yolunda herlde aslnda agri oldgnda svniorm tepki verio gibi :) hadi bakalm kalp atisina 1 bcuk hafta kaldi insallah :) bgun 5+0 dayiz :)

Anladm bnmde goguslerm arada agrio hersy yolunda herlde aslnda agri oldgnda svniorm tepki verio gibi :) hadi bakalm kalp atisina 1 bcuk hafta kaldi insallah :) bgun 5+0 dayiz :)
Evet bugün 5+0 inan ağrı olunca bende sevinir hale geldim ... rabbim gönlü kırık bırakmasın inşallah

Tmm iste bn pazrtesi gtcm snde carsamba flan git :))) simdiden dr arastir bn arkds tavsiyesiyle gidiim oyuzdn koly oldu dr bulmam snde sorustur bgunden
Evet agriya dönünce bi bakicm iyi bi doktor bulurum inşallah hiç içim rahat değil ama napayim.ay çok heyecanlandım valla o minik sipayi gorcez :)

Evet agriya dönünce bi bakicm iyi bi doktor bulurum inşallah hiç içim rahat değil ama napayim.ay çok heyecanlandım valla o minik sipayi gorcez :)
Heheheh bnde ayni gun yaklastikca heycn oluo onun disinda sakinm :) istanbulda herhangi bir drye gideblirsinbo halde nasilsa burdan devam etmeyeceksin cevredeki hastaneleri intten arastirip buldklrni burdan yaz oneriler gelir mutlaka sana

Canlar nasılsınızzz ? Bugün aradı yine embriyolog döllenen 8 tane yumurtam vardı. 5 tane iyi gidiyor 3.gün için 1 tanesi yavaş ilerliyor dedi. nasıl sizce ?

süper canım daha ne olsun benimde 4 tane donduruldu. seninde en az o kadarı 5. güne gider belki de 6 sıda gider hiç belli olmaz

süper canım daha ne olsun benimde 4 tane donduruldu. seninde en az o kadarı 5. güne gider belki de 6 sıda gider hiç belli olmaz
İlk denemem olduğu için şaşkınım çok anlamıyorum emriyolog arar aramaz buraya sizlere yazıyorum canım :9 sevindimmm ozaman çok teşekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…