- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.821
günaydın.. bugün çook kaygılıyım..tansferim 2 ekim blast transferiydi.. ilk değerim 73, 2 gün sonra 256 oldu ve bugün yani 256 değerinden 4 gün sonra tekrar kan vermeye gittim ama sabah baya kahverengi sonra kırmızımsı kanama yaşadım..sonra kesti..ped koydum..doktor karından keseyi göremedi kan sonucunu bekliyorum..5 haftalığım yani aslında daha 5+1 oldum bugün..kanama kesti şimdilik ama kese görünmedi ya çok üzüldüm..kan tahlili sonucum 2 saat sonra çıkacak..lütfen dua edin çok üzgünüm normal mi bu?(( doktor belki yerleşmedir dedi..yeni mi yerleşiyordur ki..tahlil sonucumu bekliyorum merakla
Canim ben çok kötüyüm, sana da büyük geçmiş olsun.değeri 371 çıktı. 256 dan 4 gün sonra üstelik. Yani gebelik diyemem artık. Peçete kanama da geliyor. Ilan da devam dediler de bir anlamı yok artık. Şimdilik benim umudum tükendi. Çok ÜzgünümBilmiyorum canım ama moralini bozma hemen sakın ol,benim de kan değerim 236 olmus tam sevindim idrar tahlilimin sonucunda idrarda kana rastlanmış bu tehlike olusturabilirmis.duyduğumuz en ufak bisey bizi yıkmaya yetiyor.allahım bebeklerimizi bize bagislasin,sağ salim şu zorlu günleri atlatırız insallah
canım zaten çok küçükmüş gözükmez kı kese inş yerleşme kanamasıdır.günaydın.. bugün çook kaygılıyım..tansferim 2 ekim blast transferiydi.. ilk değerim 73, 2 gün sonra 256 oldu ve bugün yani 256 değerinden 4 gün sonra tekrar kan vermeye gittim ama sabah baya kahverengi sonra kırmızımsı kanama yaşadım..sonra kesti..ped koydum..doktor karından keseyi göremedi kan sonucunu bekliyorum..5 haftalığım yani aslında daha 5+1 oldum bugün..kanama kesti şimdilik ama kese görünmedi ya çok üzüldüm..kan tahlili sonucum 2 saat sonra çıkacak..lütfen dua edin çok üzgünüm normal mi bu?(( doktor belki yerleşmedir dedi..yeni mi yerleşiyordur ki..tahlil sonucumu bekliyorum merakla
Canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş ... biliyorum zor bir durum ama kendini toparla ve denemeye devam... en azından tutunma olmuş demekkı embriyo sağlıklı değildi ... kaçıncı denemendi ?Canim ben çok kötüyüm, sana da büyük geçmiş olsun.değeri 371 çıktı. 256 dan 4 gün sonra üstelik. Yani gebelik diyemem artık. Peçete kanama da geliyor. Ilan da devam dediler de bir anlamı yok artık. Şimdilik benim umudum tükendi. Çok Üzgünüm
Canim ben çok kötüyüm, sana da büyük geçmiş olsun.değeri 371 çıktı. 256 dan 4 gün sonra üstelik. Yani gebelik diyemem artık. Peçete kanama da geliyor. Ilan da devam dediler de bir anlamı yok artık. Şimdilik benim umudum tükendi. Çok Üzgünüm
Normalde 3.tüp denemem.oğlum var 4 yaşında o da dondurulmuş embriyo.6 ay önce bir düsüğüm var.kendiliğinden gebe kalmıştım. Bizde Sperm sayı ve hareket azlığı var.bu yıllar sonraki ilk denememde. Kısmet değilmiş. Merkez ilaca devam ctesii testi tekrarla diyor. Anlamı var mı kiCanım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş ... biliyorum zor bir durum ama kendini toparla ve denemeye devam... en azından tutunma olmuş demekkı embriyo sağlıklı değildi ... kaçıncı denemendi ?
canım ne güzel bir oğlun var burda kı pek çok kişi ben de dahil daha ilk evlat için çaba veriyoruz... Rabbim inş oğluna bir kardeş nasip ederNormalde 3.tüp denemem.oğlum var 4 yaşında o da dondurulmuş embriyo.6 ay önce bir düsüğüm var.kendiliğinden gebe kalmıştım. Bizde Sperm sayı ve hareket azlığı var.bu yıllar sonraki ilk denememde. Kısmet değilmiş. Merkez ilaca devam ctesii testi tekrarla diyor. Anlamı var mı ki(( neyle karşılaşacağım bakalım. Hikayem böyle işte canım. Ne zmn adet görürüm artikbilmiyorum
Tmm iste bn pazrtesi gtcm snde carsamba flan git :))) simdiden dr arastir bn arkds tavsiyesiyle gidiim oyuzdn koly oldu dr bulmam snde sorustur bgundenoh icim rahatladı.ama ben taaa haftaya gitcem tabi bi doktor bulabilirsem
Benim başlarda çok ağrıyordu şimdi batma var göğüslerim agriyo ara ara da bel ağrısıBnide ayni cvp bile yazamiorm okdr guc ki bukdr zor ulasipta kaybetmek ama Allahin taktiri ne diyebliriz Rabbim korusun hepimizin yavrularni bagislasn insallah. Aynen cnm cok benzer gdioruz bnm sol kasigim agrio snde vrmi ole bsy ?
CANIM bazıları hiç bulanmiyor ben bugün iyiyim mesela akşam yine baslamazsa bence bulanmasa çok daha iyiLazi Oxorca xra221 ben de hala bulantı olmadı yaa
Niye olmadı diye panikliyorum annemlere çaktırmadan. Yarın kontrol var hayır olsun
Anladm bnmde goguslerm arada agrio hersy yolunda herlde aslnda agri oldgnda svniorm tepki verio gibi :) hadi bakalm kalp atisina 1 bcuk hafta kaldi insallah :) bgun 5+0 dayiz :)Benim başlarda çok ağrıyordu şimdi batma var göğüslerim agriyo ara ara da bel ağrısı
Evet bugün 5+0 inan ağrı olunca bende sevinir hale geldim ... rabbim gönlü kırık bırakmasın inşallahAnladm bnmde goguslerm arada agrio hersy yolunda herlde aslnda agri oldgnda svniorm tepki verio gibi :) hadi bakalm kalp atisina 1 bcuk hafta kaldi insallah :) bgun 5+0 dayiz :)
Aminnnnnn insallahhhhhh hergun bolbol dua edecegiz Rabbim en hayirlisi nasip edecektir insallahEvet bugün 5+0 inan ağrı olunca bende sevinir hale geldim ... rabbim gönlü kırık bırakmasın inşallah
Evet agriya dönünce bi bakicm iyi bi doktor bulurum inşallah hiç içim rahat değil ama napayim.ay çok heyecanlandım valla o minik sipayi gorcez :)Tmm iste bn pazrtesi gtcm snde carsamba flan git :))) simdiden dr arastir bn arkds tavsiyesiyle gidiim oyuzdn koly oldu dr bulmam snde sorustur bgunden
Bnle ayniysan cnm 5+0 dayiz kasimin 1 inde 6+6 olck İnsallah cnmLazi Oxorca canim nasipse bizimkisi kac haftalik olucak kasimda doktora gittigimiz de
Heheheh bnde ayni gun yaklastikca heycn oluo onun disinda sakinm :) istanbulda herhangi bir drye gideblirsinbo halde nasilsa burdan devam etmeyeceksin cevredeki hastaneleri intten arastirip buldklrni burdan yaz oneriler gelir mutlaka sanaEvet agriya dönünce bi bakicm iyi bi doktor bulurum inşallah hiç içim rahat değil ama napayim.ay çok heyecanlandım valla o minik sipayi gorcez :)
Canlar nasılsınızzz ? Bugün aradı yine embriyolog döllenen 8 tane yumurtam vardı. 5 tane iyi gidiyor 3.gün için 1 tanesi yavaş ilerliyor dedi. nasıl sizce ?
İlk denemem olduğu için şaşkınım çok anlamıyorum emriyolog arar aramaz buraya sizlere yazıyorum canım :9 sevindimmm ozaman çok teşekkür ederimmmmsüper canım daha ne olsun benimde 4 tane donduruldu. seninde en az o kadarı 5. güne gider belki de 6 sıda gider hiç belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?