2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cumartesi bi perinatologa gidcez. Bi de o baksın bakalım. Küçük de olsa sağlıksız da dense kalbinin atışını duydum bugün. Umut oldu benim için minicik de olsa
En güzeli canım iyi yapmışsınız. Sen progestana ve varsa diğer ilaçlara devam ediyor musun? Ya kalp atışı duyulmuş kürtaj diyor. Harbiden kalpsiz bu doktorlar ya

Yarın sabah 8:30 da yumurta toplama işlemim olacak inanılmaz heyecanlıyım umarım sağlıklı yumurtalarım oluşmuştur. Tek yumurta ile tüp bebeğe giderken (doktor isterseniz durdurabiliriz demesine rağmen tek yumurta da olsa benimdir deyince) sol yumurtalıkta 4 tane daha geriden büyüdü... bu işlerde inat edip kararlı olmak lazım galiba :))))
Ay hadi bakalim hayirlisi olsun canim benim yengem ayni sen gibi tek yumurtayla basladi doktoru birakalim dedi kabul etmedi opu gunu 7 yumurta toplandi ve 1 tane transfer edildi oda tuttu kizi var simdi belki o 1 ile basladigi yumurtasiydi gercekten inanilmaz seyler oluyo sen yeterki inancini ve umudunu kaybetme rabbim ol der ve olur..

Kızlar ben bugün testi tekrarladım değer 1000 çıktı.bu değet normal mi.pznik olduk eşimle.bilen yada benim gibi olan cevaplarsa sevinirim.

Hizliyimdir hahaha yahu herkes keseyi gormus bn hamileyim diye geciniom ama dha kese gormemisim hersy yolundmi blmiom snra dusundum okdr uzun zmn beklemek cok mantiksiz geldi ve hastnyi brkip takip yaptiracagm hastneye gecip pazrtesiye randvu aldm en azndn kese vrmi durumum ne nedir ne degildirbkonsalm dedm. Tmm cnm bnde haftaya ilac yazdrcm zaten ozmn knsrm bnde
Al benden de o kadar . Herkes erken goruyo ama bu defa ssbredecegim.senden 5 gün sonra giderim.Az önce midem çok bulanmaya başladı kusamiyorum ama çok bulanıyor sende de var mi ?

Kızlar ben bugün testi tekrarladım değer 1000 çıktı.bu değet normal mi.pznik olduk eşimle.bilen yada benim gibi olan cevaplarsa sevinirim.
Kaçıncı günün diğer değerlerini de yazarsan artışa göre normal mi anlaşılır

Al benden de o kadar . Herkes erken goruyo ama bu defa ssbredecegim.senden 5 gün sonra giderim.Az önce midem çok bulanmaya başladı kusamiyorum ama çok bulanıyor sende de var mi ?
Bendede on dkkdir bulanmaya basladi ama hafif bn gideymde snde bna dr dediklerine gore pesimden gelirsin :)

Auın 5 i 12.gün 62 çıktı 7 sinde 14.gün 148 di .bi daha test yapmadık.dr 2 hafta sonra gel demişti.cuma gideceğiz.bugün 1000 di baktığımızda.
CANIM cumaya az kalmış inşallah iyi çıkar yani 2 günde 2 kat artmali deniyor kimisi de yüzde 60 yeterli diyor seninki iki kat değil gibi ama artış yeterli olabilir de kese görünür bence

Bendede on dkkdir bulanmaya basladi ama hafif bn gideymde snde bna dr dediklerine gore pesimden gelirsin :)
Ay inanmıyorum bulantılar bile aynı zamanda başladı demek benim biraz fazla :) Burda bebeğini kaybedenleri görmek de çok üzüyor beni rabbimm kimseye yasatmasin

Ay inanmıyorum bulantılar bile aynı zamanda başladı demek benim biraz fazla :) Burda bebeğini kaybedenleri görmek de çok üzüyor beni rabbimm kimseye yasatmasin
Bnide ayni cvp bile yazamiorm okdr guc ki bukdr zor ulasipta kaybetmek ama Allahin taktiri ne diyebliriz Rabbim korusun hepimizin yavrularni bagislasn insallah. Aynen cnm cok benzer gdioruz bnm sol kasigim agrio snde vrmi ole bsy ?

Cumartesi bi perinatologa gidcez. Bi de o baksın bakalım. Küçük de olsa sağlıksız da dense kalbinin atışını duydum bugün. Umut oldu benim için minicik de olsa
Canım perinatologa gitmen en doğru kesinlikle onların asıl alanı ben inanıyorum inşallah dualarım seninle sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Peki asilamalari yaptirdigim tip fakultesi rapor vermedigi icin Akdeniz üniversitesi hastanesinde rapor almam mümkün mu yani antalya tüp bebek merkezi yada yanındaki hastane vitale de yaptırmak için akdeniz tıptan rapor alan var mi aranız da lütfen bu durumda olupta yakın zamanda para ile akdeniz universitesinden rapor alabilen varsa cevaplasin

Back