- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.681
ben doğum ve takip için metro istiyorum,önereceğiniz doktor var mı? metroda riskli gebelik uzmanı var mı?bebekle ilgili bir sıkıntım olsa bari doğum anında metronun çocuk kısmı da çok iyiHayırlısı olsun hakkımızda insallah.ben metrodan ve doktorumdan çok memnun kaldım
Himm tamam canım kalp atisini duyarlık hayirlisiyla insallahCnm aile hekimligi mevzusunu snnle knsmustuk sanirim smdi saglik ocagini aradm kayit yaptirmak gerekior aile hekimi hamileligi takip ediyormus istedigin zmn basvuru yapilablrmissn ama kalp atisindn snra yptirmak en dorusuyms
ben doğum ve takip için metro istiyorum,önereceğiniz doktor var mı? metroda riskli gebelik uzmanı var mı?bebekle ilgili bir sıkıntım olsa bari doğum anında metronun çocuk kısmı da çok iyi
Superrr ck sevindm cnm sna dedm en az 400 cikacak diye masallahKızlar 422 çıktı sonucun 12.gunum bugün.10 .gunumde 145 ti. Çok mu yüksek cikmis
Teşekkür ederim canım ya yüksek mi 2 katı artar dediler ama nerdeyse 4 katı artmis:)Superrr ck sevindm cnm sna dedm en az 400 cikacak diye masallah
Çok güzel çıkmış canım,sevin benceKızlar 422 çıktı sonucun 12.gunum bugün.10 .gunumde 145 ti. Çok mu yüksek cikmis
3 kat artis vr cnm bnmde ayni bibarkdasm dha vr onunda ayni drye sordm en az iki kat dedi cok nrmal bdha kan verme dedi bnaTeşekkür ederim canım ya yüksek mi 2 katı artar dediler ama nerdeyse 4 katı artmis:)
Ay Canım inşallah sevindim tabi de şaşırdım bi an bu kadar yuksekÇok güzel çıkmış canım,sevin bence
Ay çok şükür korktum valla bende ne bileyim :)3 kat artis vr cnm bnmde ayni bibarkdasm dha vr onunda ayni drye sordm en az iki kat dedi cok nrmal bdha kan verme dedi bna
Teşekkür ederim canım ya yüksek mi 2 katı artar dediler ama nerdeyse 4 katı artmis:)
Tesekkur ederim Canım.darisi sanaMaşallah canım çok güzel çıkmış
Dedm sna ilk deger bukdr yuksek ise korkma diye cok skur Rabbime suanlk hersy yolunda gorunuor smdi kese kalp vs :)))Ay çok şükür korktum valla bende ne bileyim :)
Ayy şükür yarabbim.ultrason için erken dediler ay bi an önce görsem yavrumu. Acaba ikiz mi bu kadar yüksek ciktiDedm sna ilk deger bukdr yuksek ise korkma diye cok skur Rabbime suanlk hersy yolunda gorunuor smdi kese kalp vs :)))
Bende ole dusundm ilk ama bole olup tek hamilelikler agirlikli :) ama iki koydurduysan hala umut vr demektir onun disinda da tek koydurduysan da Rabbimn nasibi beden olmasn hayrlisi :)Ayy şükür yarabbim.ultrason için erken dediler ay bi an önce görsem yavrumu. Acaba ikiz mi bu kadar yüksek cikti
Bende ole dusundm ilk ama bole olup tek hamilelikler agirlikli :) ama iki koydurduysan hala umut vr demektir onun disinda da tek koydurduysan da Rabbimn nasibi beden olmasn hayrlisi :)
Bnm icinde oyle bn cift koydurdm am kutumda tek hissediorm hahahahaTek koydurdum canım hayırlısı tek çift fark etmez.saglukli olsun yeter:)
çok üzüldüm canım ama pes etmek yok kendini topla yeniden dene arkadaşımSonucum negatif kızlar çok üzgünüm..
Hahhaha inşallah cifttir:)Bnm icinde oyle bn cift koydurdm am kutumda tek hissediorm hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?