2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlısı olsun hakkımızda insallah.ben metrodan ve doktorumdan çok memnun kaldım
ben doğum ve takip için metro istiyorum,önereceğiniz doktor var mı? metroda riskli gebelik uzmanı var mı?bebekle ilgili bir sıkıntım olsa bari doğum anında metronun çocuk kısmı da çok iyi

ben doğum ve takip için metro istiyorum,önereceğiniz doktor var mı? metroda riskli gebelik uzmanı var mı?bebekle ilgili bir sıkıntım olsa bari doğum anında metronun çocuk kısmı da çok iyi

Ben aceleci olup sonucu erken öğretmenlerdenim canım.normalde test günüm cuma benim.cuma gidip metroya görüşeceğim.onlar beni kime yönlendirecek ne önerecek bilmiyorum.cuma yazarım sana burdan..ben metroyu çok beğendim orda devam edeyim diyorum.gul demirtaş varmış ona ıyi bir doktor dediler ama riskli gebelik uzmanı var mı yok mu bilmiyorum.cuma belli olur insallah

Ayy şükür yarabbim.ultrason için erken dediler ay bi an önce görsem yavrumu. Acaba ikiz mi bu kadar yüksek cikti
Bende ole dusundm ilk ama bole olup tek hamilelikler agirlikli :) ama iki koydurduysan hala umut vr demektir onun disinda da tek koydurduysan da Rabbimn nasibi beden olmasn hayrlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…