- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
- Konu Sahibi floransa17
- #8.721
MAŞALLAHH SÜPERKızlar 422 çıktı sonucun 12.gunum bugün.10 .gunumde 145 ti. Çok mu yüksek cikmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MAŞALLAHH SÜPERKızlar 422 çıktı sonucun 12.gunum bugün.10 .gunumde 145 ti. Çok mu yüksek cikmis
Aynen canım il dışı 5 saat yol gel git yapıyorduk tedavi süresince.. aynen çok üzüldüm ama asla isyan etmiyorum hayırlı olmayacakmış demek ki bizim için. Sabredeceğiz elden bişey gelmiyor :/evet kapalı olacak arkadaşım daha öncede oldum kapalı miyon operasyonu allah kolaylığını veriyor
hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıyoruz sende üzülüyorsundur elbet benim gibi il dışından gidiş geliş yaptınız maddi manevi zor süreç haklısın ama inan olmayanda da bir hayır biz kullar olarak onu algılayamıyoruz kabul etmek istemiyoruz rabbim kararlaştırıyor o en uygun zamanda nasip ediyor seninde olacak inşallah evladın biraz daha sabır arkadaşım
Senin içinde herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum Ben,en kısa zamanda buraya kızlar ben hamileyim yazarsın insallah hem de doğalından..rapunzelesk
Deriko arya
Adige_ kızlar çok sağolun destekleriniz ve moral verdiğiniz için . Sizler sağlıkla devam edin gebeliklerinize inşallah.. Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin
Helal olsun sana,Aynen canım il dışı 5 saat yol gel git yapıyorduk tedavi süresince.. aynen çok üzüldüm ama asla isyan etmiyorum hayırlı olmayacakmış demek ki bizim için. Sabredeceğiz elden bişey gelmiyor :/
İnşallahSenin içinde herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum Ben,en kısa zamanda buraya kızlar ben hamileyim yazarsın insallah hem de doğalından..
nasılsın arkadaşımHelal olsun sana,
rabbim hayırlısı ile bir an önce nasip etsin
İnşallah kuzum sağolasınHelal olsun sana,
rabbim hayırlısı ile bir an önce nasip etsin
maddi manevi kendini uygun hissettiğinde devam etmelisinrapunzelesk
Deriko arya
Adige_ kızlar çok sağolun destekleriniz ve moral verdiğiniz için . Sizler sağlıkla devam edin gebeliklerinize inşallah.. Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin
canım 1-3-5 günler arıyor merkezlerDün arayıp bilgi vermişlerdi kaç tane yumurta döllendi diye bugün hala arayan yok kızlar ben mi arasam acaba emriyolog kızı :)))
Cok gecmis olsun canim. Tuzu azalt. Basladim ilaclara. Kacinda doktora gideceksin
Canım vallahi buraya yazmamala telefonumun çalması bir oldu aradılar :) döllenen 8 yumurtada 2.gün için bölünmeye başladı herşey yolunda yarın tekrar bilgi vereceğiz dediler.canım 1-3-5 günler arıyor merkezler
bugün 3. günün araması gerekti istersen sen ara bilgi verirler inşallah
ama bilgi vermiyorlarsa ben şöyle yorum yapıyorum 5. güne gidiyor embriyoların
İlk denememdi canım.. öncesinde de 2 aşılamam vardımaddi manevi kendini uygun hissettiğinde devam etmelisin
hatırlamıyorum senin kaçıncı denemendi ama burda herkes ilk deneme de kalamıyor hamile.
bu senin, bizim sınavımız
İlk denememdi canım.. öncesinde de 2 aşılamam vardı
gozun aydin arkadasim. Hayirlisiyla kurtul biran once gonlumuz seninleaz önce merkezden aradılar cuma günü operasyon olacak
rabbim hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin
G gulumse-hayata , Y yonca_ ,rapunzelesk ,
sell-in