- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.481
Arkadaslar benim 5. Gun embiyosu bugun transferin 10. Gunu ve kan sonucu 53.06 yani ben
Tebrik ederim cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinArkadaslar benim 5. Gun embiyosu bugun transferin 10. Gunu ve kan sonucu 53.06 yani ben
Tebrik ederim Allâh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımArkadaslar benim 5. Gun embiyosu bugun transferin 10. Gunu ve kan sonucu 53.06 yani ben
Arkadaslar benim 5. Gun embiyosu bugun transferin 10. Gunu ve kan sonucu 53.06 yani ben
Canim bende sadece adet sancisi gibi kasik agri ve goguslerimde sizi ve sislik birde en belirgin ozellik bende azimin tadi yok ne yesem kirec gibi tadini alamiyorumHayırlı olsun canım değerin sağlıklı bir şekilde katlanarak artsın inşallah . Herhangi bir belirti var miydi:) ya millet belirti aramayın diyorsa insan sormadan da edemiyor ki canım
Yaptım canım pozitif benimdeTest yapmadın mi canim
Tesekkurler rabbim mutlu haberli almayi hepimize nasip etsinAllah tamamını erdirsin canım tebriklerr...
Yok canım maalesef keşke olsaydıHa ben 1 kez idrarda yaptın ama sonra denemedin sandım. Hayırlısı olsun canım. İnşallah değer henüz düşük diye çıkmamıştır. Senin dondurulmuşun var mıydı? Hiç konuşmadık bunu.
Saol canim rabbim herimizin gonlune gore versinTebrik ederim Allâh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Yaptım canım pozitif benimde
Yani sana maşallah canımm çok sevindim. Ahhhh rabbim bu nasıl bir şey insanı kendi haline sevinir gibi sevindiriyor çocuk hasreti. Herkes birbirinin sevincine ortak çok şükür.Arkadaslar benim 5. Gun embiyosu bugun transferin 10. Gunu ve kan sonucu 53.06 yani ben
Bugün transfer sonrası 11. Gün , 3. Gün embriyosu , çok mu düşük ya kafam allak bullak sanki, binleri bi görseydim hayırlısı ileCnmnkacinci gunu embriosu kacinci gunde baktirdin ?
Arkadaslar siddetli tavsiyem idrarda baksanizda dr nin dedigi tarihten once kanda baktirmayin sinra dusuk deger cikior uzulmeler oluyor kendinize eziyet etmeyin sabir anneligin temellerinden biridir
İnşallah canım içime Umut verdinMoralini bozma canım ben dün nette bir yazı okudum kadın 11 . Gün yapmış negatif 12. Gün olmuş kanda hamile olduğu çıkmış o da diyordu ki siz siz olun gününden önce bakmayın diyordu. İnşallah senin ki de kan da çıkar
Canim moralini bozma 6. Gun kanda 42 çıktığında benimde idrar testimde negatif görünüyordu.allahim en güzelini nasip etsin inşallah9. Günden beri yapıyorum çift çizgi Yokkanda durumlar ne acaba . Keşke ben de erken sevinebilseydim ya (
Normalde dr 12. Gun mu baktir demisti eger oyle ise deger normal daha dusukler bile cok skur duzeliir veya 2. De deger firlio duzene grioBugün transfer sonrası 11. Gün , 3. Gün embriyosu , çok mu düşük ya kafam allak bullak sanki, binleri bi görseydim hayırlısı ile
Kese icin cagirmadi direk kalp kese ayni anda bakalm dedi dha hicbsy bilmiorm :/ ay basi gtcm ona da sni ?Canım seni kese için ne zaman çağırdı doktor
Hele bi yarın olsun bakalım. İnşallah güzel haber alırızYok canım maalesef keşke olsaydışimdi çıkmazsa sil baştan zor olacak.. zaten şehirler arası git gel çok zorlamıştı bizi bakalım ne olcak:/
İnş ya, bir an önce geçsin istiyorum , transfer sonrası bekleme sürecinde bile böyle değildim , şimdi içim içimi yiyorNormalde dr 12. Gun mu baktir demisti eger oyle ise deger normal daha dusukler bile cok skur duzeliir veya 2. De deger firlio duzene grio
Canımsın çok sağol inşallahCanim moralini bozma 6. Gun kanda 42 çıktığında benimde idrar testimde negatif görünüyordu.allahim en güzelini nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?