2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaslar benim 5. Gun embiyosu bugun transferin 10. Gunu ve kan sonucu 53.06 yani ben

Hayırlı olsun canım değerin sağlıklı bir şekilde katlanarak artsın inşallah . Herhangi bir belirti var miydi:) ya millet belirti aramayın diyorda insan sormadan da edemiyor ki canım

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım değerin sağlıklı bir şekilde katlanarak artsın inşallah . Herhangi bir belirti var miydi:) ya millet belirti aramayın diyorsa insan sormadan da edemiyor ki canım
Canim bende sadece adet sancisi gibi kasik agri ve goguslerimde sizi ve sislik birde en belirgin ozellik bende azimin tadi yok ne yesem kirec gibi tadini alamiyorum

Ha ben 1 kez idrarda yaptın ama sonra denemedin sandım. Hayırlısı olsun canım. İnşallah değer henüz düşük diye çıkmamıştır. Senin dondurulmuşun var mıydı? Hiç konuşmadık bunu.
Yok canım maalesef keşke olsaydı şimdi çıkmazsa sil baştan zor olacak.. zaten şehirler arası git gel çok zorlamıştı bizi bakalım ne olcak:/

İnşallah canım içime Umut verdin olumsuz olmamaya çalışıyorum test anına kadar. Gönlümden geçen belli. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Bugün transfer sonrası 11. Gün , 3. Gün embriyosu , çok mu düşük ya kafam allak bullak sanki, binleri bi görseydim hayırlısı ile
Normalde dr 12. Gun mu baktir demisti eger oyle ise deger normal daha dusukler bile cok skur duzeliir veya 2. De deger firlio duzene grio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…