• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden :) Aldım bebeğimi gidiyorum eve 27 ekim test günüm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah :dua:
Canım hayırlı olsun, benim de dündü transferim 2 tane üçüncü gün embriyosu transfer edildi. Test tarihim 30 Ekim. Sevinçli haberler alırız inşallah

merhaba.. ben de aranıza katılmak isterim.eylülde tedaviye başladım 2 ekimde transferim oldu..kan değerim önce 73,2 gün sonra 256 çıktı çok şükür. perşembe tekrar edeceğim.merakla bekliyorum. 6 ay önce spontan gebeliğim oldu ama 3 aylıkken kalbi durdu, kürtaj oldum. 5 yıl önceki tüp bebek tedavimden 4 yaşında bi oğlum var çok şükür..şimdi tekrar aynı yoldayım, Allah izin verirse bu kez sorunsuz gebelik yaşarım inşallah.. transferimin 15, günü bugün. hafif kahverengi akıntım oldu.çok da korkuyorum yaşayan var mı?ara ara peçeteye kahvelik, pembemsi akıntı gelip kesiliyor. crınone jel kullanıyorum? yaşayan var mı bu durumu??belki de yerleşmedir inşallah
Canım hosgeldin hayırlı olsun.o jeli bende kullanıyorum benim öyle bi sorunum olmadı.burda kullanan bi arkadasta da olmuştu.doktorunu ara istersen.bi sorun olmaz inşallah

merhaba.. ben de aranıza katılmak isterim.eylülde tedaviye başladım 2 ekimde transferim oldu..kan değerim önce 73,2 gün sonra 256 çıktı çok şükür. perşembe tekrar edeceğim.merakla bekliyorum. 6 ay önce spontan gebeliğim oldu ama 3 aylıkken kalbi durdu, kürtaj oldum. 5 yıl önceki tüp bebek tedavimden 4 yaşında bi oğlum var çok şükür..şimdi tekrar aynı yoldayım, Allah izin verirse bu kez sorunsuz gebelik yaşarım inşallah.. transferimin 15, günü bugün. hafif kahverengi akıntım oldu.çok da korkuyorum yaşayan var mı?ara ara peçeteye kahvelik, pembemsi akıntı gelip kesiliyor. crınone jel kullanıyorum? yaşayan var mı bu durumu??belki de yerleşmedir inşallah

Gayet güzel canım değerin benimde 2 ekim transfer tarihim

P pavese canım bende jel kullanıyorum crinone jel . Bende de öyle bir durum şimdilik olmadı ama dün doktora gittiğimde leke olursa napiyim demiştim . O da jel den dolayı olabilir o normaldir demişti . İnşallah seninde öyledir . Doktoruna da muhakkak danış ama

hımm anladım bana da adetlerin düzenlımı diye sordu bende dedım kı 29-31 arası olurum dedım ... senın adetlerın düzenlımı canım?

evet hiç şaşmaz 26 günde 1 olurum. 27 bile olmaz yani.
canım sanırım naturelin 1. şartı düzenli adet.

bu ilaçtan korkmayın hamilelik tansiyonunda kullanılan bir ilaç zaten hamilelik sonrasında bırakınca normale dönüyor. Tabi bu benim gibi her zaman kullananlar için geçerli değil. Önceden farklı bir ilaç kullanıyordum ben de. Alfamet nisan ayından beri piyasada yok, bulunmuyor iyiki bulmuşsunuz. Ben sabah iki tane içiyorum. işte o boyun zonklamaları falan hep tansiyondan, çok sık olurdu eskiden bana. şimdi olmuyor neredeyse stresten çok etkileniyor bir de yemeklere dikkat etmek lazım. Yaşım 33 benim, artık gençler de bu hastalığa sahip oluyormuş diyorum

aynen canım ya bende 30 yaşındayım ailem çok üzüldü bu duruma kendimden çok onları düşünüyorum. inş. geçici birşeydir benimki blki gebelik sonrası bıraktırır ilacı içim rahatladı dediğin gibi hamilelikte kullanılan bir ilaç bırakılsa yan etkisi olmaz sanırım.. blki de ömür boyu kullanıcam ama Allahtan ilacı olan bir hastalık bununda üstünden geliriz Rabbim sana da şifa versin canım inş. sende çok dikkat et kendine özelllikle tuzdan uzak dur dedi doktorum bana. peki sen şimdi hamilesin dimi gebelik takibini perinatolog mu yapıcak nasıl olcak hamilelikte sürecin doktor bilgi verdi mi?
benim kafam yanıyordu boyun ağrım vardı meğer sebebii buymuş haftasonundan beri başladım ilaca şimdi daha rahatım. ilacı stok yapmak lazım ozman ya bn anca 2 kutu alabildim bir aylık veriliyormuş

CANIM neden kullandın ki hamile gibi düşün kendini mide ilaçları çok zararlı

yok canım gavisconun hamilelere etkisi yokmuş. görümceme de doktoru yazmış hamileyken. bende ayrıca araştırdım.
tabii yine de içmemeye gayret edicem.

sen ne zaman test yapmıştın?
5. günüm bugün. earyl yaptım ama çıkmadı idrarda. başlasam mı sigaraya n'apsam bilemedim :/

kızlar benim gibi sinirli ve takıntılı olan var mı aranızda.her şeye sinirleniyorum.saçma sapan şeylere takılıyorum.

Hamilelik hormonlarinin sinirli yaptığını duymustum @assmnm sanirim normal bir süreç
Hamilelere bitki cayi yasak olmasaydi tavsiyem olucakti ama simdilik bebeğini düşün ve odasini kiyafetlerini vs planla :))

Back