- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
- 33
- Konu Sahibi floransa17
- #8.501
Umarım canım.. öğleden sonra okul çıkışı kan vereceğim hemen. Zamanı fark etmez değil mi?Hele bi yarın olsun bakalım. İnşallah güzel haber alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım canım.. öğleden sonra okul çıkışı kan vereceğim hemen. Zamanı fark etmez değil mi?Hele bi yarın olsun bakalım. İnşallah güzel haber alırız
Bizim merkez embriyo dondurmayı mı bilmiyor acaba. Benim 7 yumurta gelişti 2 transfer edildi gerisi gelişmedi dediler. Hala kaygılıyım mesela. Evet şuan çok şükür tutundular ama Allah korusun birşey olsa herşey en baştan... Allah korusınYok canım maalesef keşke olsaydışimdi çıkmazsa sil baştan zor olacak.. zaten şehirler arası git gel çok zorlamıştı bizi bakalım ne olcak:/
Yok canım fark etmezUmarım canım.. öğleden sonra okul çıkışı kan vereceğim hemen. Zamanı fark etmez değil mi?
Benim de 6 ydı. 3 ü önde 3 ü geride dediler. Hadi biri transfer oldu kalanları ne oldu dedim transferden sonra. Dondursak bile yaramaz çok iyi kalite değil diğerleri dedi embriyolog. Çok üzüldüm o anBizim merkez embriyo dondurmayı mı bilmiyor acaba. Benim 7 yumurta gelişti 2 transfer edildi gerisi gelişmedi dediler. Hala kaygılıyım mesela. Evet şuan çok şükür tutundular ama Allah korusun birşey olsa herşey en baştan... Allah korusın
Ben çok fazla dikkat edip yatmadım açıkçası.sadece ilk gün hep yattım 2. Ve 3. Gun ara ara kalkıp evi toparladım biseyler hazırlayıp yedim yalnızdım evde.3 günden sonra yemek yaptım dışarı çıktım her akşam tabi bunların hepsini yormadan anı hareket etmeden ve zorlamadan yani slowmoşın yaptim:)) ceviz süt gun kurusu dışında özel bisey yemedim herzaman yediğim şeylerdi,sebzeyi çok yerim zaten..hep olumlu düşündüm. olumsuzun aklından geçmesine bile izin vermedimrapunzelesk
Deriko arya
P pavese ve diger pozitifi gören kizlar
Tranfer sonrasi ne yediniz ne ictiniz ne yaptiniz kac gun evdeydiniz yazarmsiniz litfen :))
Aminn inşallah. İnşallah seninki de tutunurBenim de 6 ydı. 3 ü önde 3 ü geride dediler. Hadi biri transfer oldu kalanları ne oldu dedim transferden sonra. Dondursak bile yaramaz çok iyi kalite değil diğerleri dedi embriyolog. Çok üzüldüm o anAllah muhtaç etmesin canm bu sürecin tekrarına çok zor. şu an tutunmuş bebişleriniz hep sizle olsun inşallah
Arkadaslar benim 5. Gun embiyosu bugun transferin 10. Gunu ve kan sonucu 53.06 yani ben![]()
İnsanin yuksek ciksada ici icini yiyor yani anlicn herzmn icimiz icimizi yiyecek zaten Allahin izniyle yukselir insallah cok yuksek olup dusende vr bukdr dusuk olup birden yukselende sonucta yarn baktirsaydin 40 olckti iki gnde br iki kat artio oyuzdn sknti ypma ne zmn kan vercksinİnş ya, bir an önce geçsin istiyorum , transfer sonrası bekleme sürecinde bile böyle değildim , şimdi içim içimi yiyor
iki negatifimde yemedigim kalmadi tutmadi bunda hic onemsemedm tuttu tuttuktn snra dikkt etmeye basladm onlarla alakali deil tutma isi direk Allaha bagli ...!rapunzelesk
Deriko arya
Tranfer sonrasi ne yediniz ne ictiniz ne yaptiniz kac gun evdeydiniz yazarmsiniz litfen :))
Tebrikleeeerr bi hamis daha:)Arkadaslar benim 5. Gun embiyosu bugun transferin 10. Gunu ve kan sonucu 53.06 yani ben![]()
Gozunuz aydin insallah katlansin saglikla devam etsin. Darisi topik annem ve hepimize olsun insallahhhArkadaslar benim 5. Gun embiyosu bugun transferin 10. Gunu ve kan sonucu 53.06 yani ben![]()
Ayy tebrik ederim allahım ne güzel haberler aliyoruzYaptım canım pozitif benimde
Canım ben 2 gün dinlendim yemek tuvalet ve yürüyüş için kalktim.asitli hazır gıda hiçbir şey yemedim.nar ,nane ve maydonoz yemedim rahim kasilmasini arttiriyo dediler.baharatli yemedim.bol meyve ve taze meyve suyu içtim:) 2 günden sonra yorulmamak kaydiyla ara ara dolaştım eğilmedim ağır kaldirmadim:) bu kadar şeyden sonra tutsun sipa tabirapunzelesk
Deriko arya
Daha test günüm gelmedi, Perşembe günü kan vericem. Bugün test yaptım ikinci çizgi çıktı ama bakalım ne olacak. Normalde kalbimden dolayi riskli gebe sınıfına giriyorum ben aslında kalp doktorum benimle aynı hastanede ol seni en iyi ben tanıyorum dedi fakat tüp bebeği farklı hastane yaptırdım. Her şey iyi giderse o tarafa gecebilirim şimdilik bilmiyorum. Ankara da riskli gebe Hastanesi bile beni kabul etmiyor kalbin idare eder diyor doktorum da. Daha önceki hamileliklerimde o kadar ilerleme kaydemedik hep normal doktora gitmiştim. Hatta büyük tansiyonum 20 ye yakındı hemen rapor yazıp ilaç vermişti o zaman ilaç kullanmiyordum. İyi bir doktor bulmak önemli olan. Tuz biraz etki ediyor ama biraz da yapı meselesi.
Kızlar yarı tekrar tahlil vercem ya bu korku hiç gecmicek mi yukseldi mi acaba diye kendi kendimi yedim.goguslerim bugün biraz rahat gibi ağrım fazla olmadı ona bile korkuyorum niye ağrı yok niye yumusuyo diye.tas gibiydi bi sabaha kadar. Of ne zormuş beklemek ve merak etmek hiç bitmicek mi yaa![]()
ayyy kuzum sen nerelerdeydin yaa. Nasilsin? Cok bunaldim beklemekten vakit gecmiyo yaaRabbim yardımcın olsun canım benim inş. Güzel haberler verirsin perşembe günü.stresten uzak duralım herşey çok güzel olucak inş.![]()