- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.461
Aman yaa bende uykuda kalmadı.önceden paso uyuyan ben hemen uyanıyorum ifffAy ben aşırı uykuluyum inan gözümü açsak bi başka duygular olacak belki ama :)
Of canım yaa kaç sürer ki bu böyle.bi de ben öğretmenim valla okulda çok zor oluyor.Hamilelik hormonlarinin sinirli yaptığını duymustumPempeeMavii sanirim normal bir süreç
Hamilelere bitki cayi yasak olmasaydi tavsiyem olucakti ama simdilik bebeğini düşün ve odasini kiyafetlerini vs planla :))
Sen bugün test yapmadın mı? Ben kesin yapatsın diye düşündüm :)Yarın sonuç günüm kızlar çok heyecanlıyım.. son günler ne çabuk geçti gitti anlamadım. hakkımızda hayırlısı bekleyişte olan herkes için:)
aynen canım ya bende 30 yaşındayım ailem çok üzüldü bu duruma kendimden çok onları düşünüyorum. inş. geçici birşeydir benimki blki gebelik sonrası bıraktırır ilacı içim rahatladı dediğin gibi hamilelikte kullanılan bir ilaç bırakılsa yan etkisi olmaz sanırım.. blki de ömür boyu kullanıcam ama Allahtan ilacı olan bir hastalık bununda üstünden geliriz Rabbim sana da şifa versin canım inş. sende çok dikkat et kendine özelllikle tuzdan uzak dur dedi doktorum bana. peki sen şimdi hamilesin dimi gebelik takibini perinatolog mu yapıcak nasıl olcak hamilelikte sürecin doktor bilgi verdi mi?
benim kafam yanıyordu boyun ağrım vardı meğer sebebii buymuş haftasonundan beri başladım ilaca şimdi daha rahatım. ilacı stok yapmak lazım ozman ya bn anca 2 kutu alabildim bir aylık veriliyormuş
hımm anladım bana da adetlerin düzenlımı diye sordu bende dedım kı 29-31 arası olurum dedım ... senın adetlerın düzenlımı canım?canım bende şiddetli endo odakları var. kist değil ama çok fazla odak var. ilaçlar arttırabilirmiş. o yüzden doğrudan naturel yapalım dedi.
Mesela şimdi adet oldum bugün 29. Günüm ama bazı aylar birkaç gün gecikiyor. Ama senede 12 ayin 7_8 ayında 29. Günde olurum. Benimde çok duzenliydi. Hiç sasmazdi ama su gebeliğe kafamı taktigimdan beri arada sırada birkaç gün gecikebiliyorevet hiç şaşmaz 26 günde 1 olurum. 27 bile olmaz yani.
canım sanırım naturelin 1. şartı düzenli adet.
Canım ben 6.gün yaptım çok silik çıktı early değildi 7.gün belirgin çıktı 9.gün de kanda çıktı.sakın başlama 6.gün kandada çıkıyor az bi değer ama yine 5.gün embriyosu çıkıyor.olumsuz düşünme tutacak inşallah...yok canım gavisconun hamilelere etkisi yokmuş. görümceme de doktoru yazmış hamileyken. bende ayrıca araştırdım.
tabii yine de içmemeye gayret edicem.
sen ne zaman test yapmıştın?
5. günüm bugün. earyl yaptım ama çıkmadı idrarda. başlasam mı sigaraya n'apsam bilemedim :/
Aynen in çık ders anlatırken çok ayakta kalıyorum ... korkuyorum inşallah bir şey olmazOf canım yaa kaç sürer ki bu böyle.bi de ben öğretmenim valla okulda çok zor oluyor.
Ay canım benim bende oyleyim. Yarın tekrar kan vercem korkuyorum inşallah yükselmiştir.Saydım gibi yok değil gibi korku gibi sevinç gibi...simdilik hep gibi heralde..kucagimiza alınca herşey çok güzel olacak insallah
Canım gece uyanıyorum bende sık sık.ama gündüz uykusu başladı off:)Aman yaa bende uykuda kalmadı.önceden paso uyuyan ben hemen uyanıyorum ifff
hımm anladım bana da adetlerin düzenlımı diye sordu bende dedım kı 29-31 arası olurum dedım ... senın adetlerın düzenlımı canım?
Mesela şimdi adet oldum bugün 29. Günüm ama bazı aylar birkaç gün gecikiyor. Ama senede 12 ayin 7_8 ayında 29. Günde olurum. Benimde çok duzenliydi. Hiç sasmazdi ama su gebeliğe kafamı taktigimdan beri arada sırada birkaç gün gecikebiliyor
Kız yaptım çıkmıyor idrarda.. o yüzden çok olumlu düşünemedim ama.. belki var da idrara mı karışmadı ki diyorum off çok heyecanlıyım ya hele yarın elim ayağım titrer kesinSen bugün test yapmadın mı? Ben kesin yapatsın diye düşündüm :)
Canım ben 6.gün yaptım çok silik çıktı early değildi 7.gün belirgin çıktı 9.gün de kanda çıktı.sakın başlama 6.gün kandada çıkıyor az bi değer ama yine 5.gün embriyosu çıkıyor.olumsuz düşünme tutacak inşallah...
9. Günden beri yapıyorum çift çizgi Yokkanda durumlar ne acaba . Keşke ben de erken sevinebilseydim ya (
Ha ben 1 kez idrarda yaptın ama sonra denemedin sandım. Hayırlısı olsun canım. İnşallah değer henüz düşük diye çıkmamıştır. Senin dondurulmuşun var mıydı? Hiç konuşmadık bunu.Kız yaptım çıkmıyor idrarda.. o yüzden çok olumlu düşünemedim ama.. belki var da idrara mı karışmadı ki diyorum off çok heyecanlıyım ya hele yarın elim ayağım titrer kesin
Cnmnkacinci gunu embriosu kacinci gunde baktirdin ?Kızlar içim içime sığmıyor ya , basıl geçecek bu yükselme evresi , daha hcg m 25 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?