• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

hayırlısı ile o günlere varalım sanki bu ay günler geçmiyşor gibi geliyor bana önümde kasım aralık var hayırlısı bakalım

sen nasılsın canım dra söyledin mi hamiş haberini ne dedi
eşin nasıl karşıladı
Canım benim zaman aslında o kadar hızlı geçiyor ki.evet söyledim eşim ağladı.testin fotoğrafını yolladım.klinigi aramış hemsirelerden haberi verirken video cekmelerini istemiş ay bi duygulandım:) doktorum da çok sevindi. Çok güzel bi duygu allahım inşallah sana da tattirir canım.tedavine başladın hayirlisiyla bi bakmissin bitmis

canım korkma allahın izniyle dr kontrolü ile bu süreci götürürsün kafana takarsan o kadar çok etkileniyorki tansiyon geçmiş olsun

bende bu süreçte haşimoto troid hastası olduğumu öğrendim banada dr ilece başlattı belki söylemişimdir. herşey bizim için stres en büyük düşman sağlığımız için

güzel düşün güzel olsun olumsuzlukları çağırma allahın izniyle sağlıkla geçecek kaça yükseliyor tansiyonun

bende dr gitsem rahatlayacağım her anlamda embriyoların durumu ve şu operasyon devamlı aklımda

sana da geçmiş olsun canım biliyordum troid hastası olduğunu. stres ya her şeyin başı bu lanet olası stres. aynen düşündükçe moralimi bozdukça kafamdan alevler çıkıyor sanki. perinatolog gözetimimde olmam gerekiyormuş sanırım. Allahtan hastanemde var riskli gebelik doktoru.sıkıntısız, stressiz bi hamile kalsakta gerisini de atlatırız inş.
canım 15/10 , 14/10 o arada gidip geliyor. ilaçla 13/8 oldu şükür..

bu arada tüp bebek ilaçları da tansiyon yükseltirmiş öle söyledi kardiyoloji doktoru. dikkat edin hanımlar hiç değilse tuz dan uzak durun.

aynen canım doktora gidince haber ver mutlaka merak ediyorum seni

Kızlar malesef sonucum negatif. 3. Denemem de başarısızlıkla sonuçlandı.yarın asıl test tarihim Dr A gidip konuşacağım ama bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo konulmuştu
Canim benim kıyamam Rabbım sana en kısa zamanda bebeğini gönderdin bitanem. Eşinle birbirinize detek olun kendinizi toparladiginizda tekrar deneyin bugün olmazsa yarın elbet olur

canım ben naturel transfer oldum ilaç kullanmıyorum. o yüzden tutmamışsa olurum zaten.
canım sen neye göre naturel transfer oldun semra hanım bana ikinci denemede naturel transfer olabılır dedı...

canım sen neye göre naturel transfer oldun semra hanım bana ikinci denemede naturel transfer olabılır dedı...

canım bende şiddetli endo odakları var. kist değil ama çok fazla odak var. ilaçlar arttırabilirmiş. o yüzden doğrudan naturel yapalım dedi.

canım bende şiddetli endo odakları var. kist değil ama çok fazla odak var. ilaçlar arttırabilirmiş. o yüzden doğrudan naturel yapalım dedi.
hımm anladım bana da adetlerin düzenlımı diye sordu bende dedım kı 29-31 arası olurum dedım ... senın adetlerın düzenlımı canım?

hadi bir an evvel çağırsalar da bi netleşse her şey tek-çift embriyo olayını da konuşursun kafan rahatlar canım

canım bn pek iyi sayılmam ya hastalıkla uğraştım o geçti gitti derken bi kaç gündür tansiyonum yükseliyordu. kardiyoloji doktoruna gittim 30 yaşında hipertansiyon hastası olduğumu öğrendim ilaca başlattı. hamilelikte daha çok yükselir erken doğum, gebelik zehirlenmesi vs. gibi şeyler yaşayabilirsin dedi ve hamilelerin kullanabildiği tansiyon ilacına başlattı. moralim çok bozuk şimdi ikiz gebelikten tut, normal gebelik bile riskli oluyormuş:KK43:

çok geçmiş olsun ilaç verdi mi doktor? test yapmadan koymadı değil mi bu teşhisi? belki ilaçlar sebep olmuştur muhakkak böbrek doppleri çektirin holter bile evet tansiyon hastasısın demeye yetmiyor

Back