• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar malesef sonucum negatif. 3. Denemem de başarısızlıkla sonuçlandı.yarın asıl test tarihim Dr A gidip konuşacağım ama bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo konulmuştu
Canım benim inşallah bir gün senin de kucağın dolar. Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda.

Kızlar malesef sonucum negatif. 3. Denemem de başarısızlıkla sonuçlandı.yarın asıl test tarihim Dr A gidip konuşacağım ama bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo konulmuştu
canım geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş ... sorun nedir? benımde ılk denemem negatif ve sebebsız ınfertilite :(

Hadi inşallah hayırlı güzel bi sonuç alırsın canım,sakin ol mutlu mutlu bekle güzel haber olsun insallah
8. günümde vermiştim 11.45 çıktı ama çatlatma iğnesinin etkisnden dir diye aklma düştü sonradan, çok düşük dğerdü çünkü,
aslında yarın verecektm ama o kötü düşnceler aklıma düşünce sabahı zor ettim verdm işe geldim,
öğleden sonra çıkacak

Arkadaşlar dün opu oldum sadece iki yumurta toplandı biraz önce aradılar tek yumurta döllenmiş çok kötü oldum ilk denemem yaşım 37 tek yumurtayla hamile kalan varmı hiç bildiğiniz..
canım ben topikte çok duyuyorum tek yumurta ile hamile kalanları... kendi yakınımda var eşimin kuzenı sadece tek yumurtası 5. güne gitti ve transfer oldu tuttu... İnş Rabbim sanada nasip eder... neden 2 yumurta toplandı rezerve azlığımı var

canım ben topikte çok duyuyorum tek yumurta ile hamile kalanları... kendi yakınımda var eşimin kuzenı sadece tek yumurtası 5. güne gitti ve transfer oldu tuttu... İnş Rabbim sanada nasip eder... neden 2 yumurta toplandı rezerve azlığımı var
İnşallah canım adetinm3.günü gittiğmde doktor heşeye iyi demişti yumurta takibinde 4 yumurta gördü bende bilmiyorum niye böyle oldu opu yaparken bide kist varmış onu aldım dedi başka bi açıklama yapmadı

8. günümde vermiştim 11.45 çıktı ama çatlatma iğnesinin etkisnden dir diye aklma düştü sonradan, çok düşük dğerdü çünkü,
aslında yarın verecektm ama o kötü düşnceler aklıma düşünce sabahı zor ettim verdm işe geldim,
öğleden sonra çıkacak

Erken verdiğimiz için içimizde bi şüphe oluştu zaten hepimizin,bende sabah gidip tekrar verdim canım, içimizi ferah tutcaz,sonuç ne ise razı olmaktan başka çaremiz yok.insallah yüksek bi sonuç aliriz ve bu mutluluğu tam anlamıyla yasariz

canım çok üzüldüm. allah sabrını verir bu son olur üzüldüğün inşallah.
transferden önce tüm tetkikleri yapmışlarmıydı? pgt, kan pıhtılaşması falan.
ayrıca rahim filmi çektirmiş miydin?

İnşallah canım adetinm3.günü gittiğmde doktor heşeye iyi demişti yumurta takibinde 4 yumurta gördü bende bilmiyorum niye böyle oldu opu yaparken bide kist varmış onu aldım dedi başka bi açıklama yapmadı
anladım canım amh testi yapıldımı? birde ne kadar doz ile iğne vuruldun?

canım biliyorum çok zor ama güçlü olmak zorundayız doğucak bebeklerimiz için benimde 3. denemem negatifti seni çok iyi anlıyorum ağlasak üzülsek kendimizi paralasakda sonucu değiştiremiyoruz inşallah 4.cü denemelerimizde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Canım allah sabır versin çok üzüldüm.insallah en kısa zamanda hamile kalirsin.kendini çok yıpratma her şeyin hayirlisi

canım biliyorum çok zor ama güçlü olmak zorundayız doğucak bebeklerimiz için benimde 3. denemem negatifti seni çok iyi anlıyorum ağlasak üzülsek kendimizi paralasakda sonucu değiştiremiyoruz inşallah 4.cü denemelerimizde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Arkadaşlar dün opu oldum sadece iki yumurta toplandı biraz önce aradılar tek yumurta döllenmiş çok kötü oldum ilk denemem yaşım 37 tek yumurtayla hamile kalan varmı hiç bildiğiniz..

Canim sonuçta 1 yumurtada dollense 20 yumurta da dollense önemli olan 1 tanesinin sana tutunması.. bence güzel düşün,sana sımsıkı tutunur inşallah

Back