• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaşlar dün opu oldum sadece iki yumurta toplandı biraz önce aradılar tek yumurta döllenmiş çok kötü oldum ilk denemem yaşım 37 tek yumurtayla hamile kalan varmı hiç bildiğiniz..
Canım benim kuzenimn 2 yumurtası oldu 1 i sağlıklı biri umitsizdi.2.gun embryosu olarak transfer edildi ve ikiz suan :) çok da tatlılar maşallah.umidini kaybetme.insallh seninki de tutunur

Merhaba kızlar bugün kan testi yaptıracağım ama akşam dayanamayıp evde test yaptım ve çok şükür o iki çizgiyi görmek bana nasip oldu inanamıyorum gerçekten inşallah gerçektir kan testini sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy ne mutlu bi hafta oldu.bircok pozitif aldık.tebrik ederim canim

canım drdan haber bekliyorum dün adetin bittiğini bildirdim hala dönüş yapmadılar
yarına kadar haber çıkmazsa arayacağım yarın
sen nasılsın

hadi bir an evvel çağırsalar da bi netleşse her şey tek-çift embriyo olayını da konuşursun kafan rahatlar canım

canım bn pek iyi sayılmam ya hastalıkla uğraştım o geçti gitti derken bi kaç gündür tansiyonum yükseliyordu. kardiyoloji doktoruna gittim 30 yaşında hipertansiyon hastası olduğumu öğrendim ilaca başlattı. hamilelikte daha çok yükselir erken doğum, gebelik zehirlenmesi vs. gibi şeyler yaşayabilirsin dedi ve hamilelerin kullanabildiği tansiyon ilacına başlattı. moralim çok bozuk şimdi ikiz gebelikten tut, normal gebelik bile riskli oluyormuş:(

kızlar normalde benim mide yanması çok sık yaşadığım bir şey değildir. yani sene 1 2 kez o da çok etki edecek şeyler yediğimde olurdu. transferin 2. gününden beri çok şiddetli şekilde midem yanıyor. artık dayanamayıp gaviscon içtim. bir tane bile etki etmedi hatta.
size de oldu mu böyle bir şey?

kızlar normalde benim mide yanması çok sık yaşadığım bir şey değildir. yani sene 1 2 kez o da çok etki edecek şeyler yediğimde olurdu. transferin 2. gününden beri çok şiddetli şekilde midem yanıyor. artık dayanamayıp gaviscon içtim. bir tane bile etki etmedi hatta.
size de oldu mu böyle bir şey?

Canım ilaç almamaya baksan iyi olur miden yanarsa süt falan iç o geçiriyor

Arkadaşlar dün opu oldum sadece iki yumurta toplandı biraz önce aradılar tek yumurta döllenmiş çok kötü oldum ilk denemem yaşım 37 tek yumurtayla hamile kalan varmı hiç bildiğiniz..
canım kalitesi önemli sayıdan çok rabbim ol desin bir tane ilede olur sen kendini üzme
bu ay transfer olacak mı

Merhaba kızlar bugün kan testi yaptıracağım ama akşam dayanamayıp evde test yaptım ve çok şükür o iki çizgiyi görmek bana nasip oldu inanamıyorum gerçekten inşallah gerçektir kan testini sabırsızlıkla bekliyorum
tebrik ederim arkadaşım sağlıkla rabbim kucağında göstersin
kaçıncı gün embriyosu idi

hadi bir an evvel çağırsalar da bi netleşse her şey tek-çift embriyo olayını da konuşursun kafan rahatlar canım

canım bn pek iyi sayılmam ya hastalıkla uğraştım o geçti gitti derken bi kaç gündür tansiyonum yükseliyordu. kardiyoloji doktoruna gittim 30 yaşında hipertansiyon hastası olduğumu öğrendim ilaca başlattı. hamilelikte daha çok yükselir erken doğum, gebelik zehirlenmesi vs. gibi şeyler yaşayabilirsin dedi ve hamilelerin kullanabildiği tansiyon ilacına başlattı. moralim çok bozuk şimdi ikiz gebelikten tut, normal gebelik bile riskli oluyormuş:KK43:

canım korkma allahın izniyle dr kontrolü ile bu süreci götürürsün kafana takarsan o kadar çok etkileniyorki tansiyon geçmiş olsun

bende bu süreçte haşimoto troid hastası olduğumu öğrendim banada dr ilece başlattı belki söylemişimdir. herşey bizim için stres en büyük düşman sağlığımız için

güzel düşün güzel olsun olumsuzlukları çağırma allahın izniyle sağlıkla geçecek kaça yükseliyor tansiyonun

bende dr gitsem rahatlayacağım her anlamda embriyoların durumu ve şu operasyon devamlı aklımda

Ayy canım hadi senin de önce transfer sonra da bebis haberini alalım insallaaaaahhh

hayırlısı ile o günlere varalım sanki bu ay günler geçmiyşor gibi geliyor bana önümde kasım aralık var hayırlısı bakalım

sen nasılsın canım dra söyledin mi hamiş haberini ne dedi
eşin nasıl karşıladı

ben varım canım. 21 i test günüm. acaba erken yapsam mı diye düşünüyorum bir yandan da.
Bence 20sinde test yap evde negatif çıkarsa biraz kendini hazırlamış olursun. Pozitif çıkarsa da o test heyecanını yaşamış olursun. :KK54:

Ay maşallah maşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin canımm darısı bizim başımıza :KK16:

Bence 20sinde test yap evde negatif çıkarsa biraz kendini hazırlamış olursun. Pozitif çıkarsa da o test heyecanını yaşamış olursun. :KK54:

zaten 20 si regl günüm canım ve hiç geçmez günü gününe olurum. regl olmazsam tuttu demektir :)
gerçi şu an bile regli belirtileri hissediyorum :(

Kızlar malesef sonucum negatif. 3. Denemem de başarısızlıkla sonuçlandı.yarın asıl test tarihim Dr A gidip konuşacağım ama bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo konulmuştu
Çok üzüldüm canım , insan umudunu yitiriyor ama aslında bunu yapmamalıyız. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Şu an 5. Transferim içindeyim. Geçen sefer 4. Transferimde benim ilk iki testim pozitifti, son testi yaptırıp kese görecektim. Ama bir anda değerler düşmeye başladı. O kadar kötü olmuştum ki, günlerce ağlamıştım. Bir anda tepetaklak olmustum. Keşke hiç umutlanmasaydım dedim ama bunu da yaşayacakmışız , ne yazık ki bizim de sınavımız bu.. Allah sağlıkla devam edecek hamilelikler nasip etsin.. seni çok iyi anlıyorum inan canım , bu dönemi atlatıp önündeki yeni transfere odaklan. İnşallah bir sonraki güzel sonuçlanır canım..

zaten 20 si regl günüm canım ve hiç geçmez günü gününe olurum. regl olmazsam tuttu demektir :)
gerçi şu an bile regli belirtileri hissediyorum :KK43:

Canım seni üzmek istemem ama burda söylenilen şey ilaçlar regl ı geciktiriyormuş

Back