2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

U Usakli6464 canım işte bu yüzden sabretmemiz lazım. Eğer azıcık olumsuz birşey çıkarsa hemen moralimiz bozuluyor. Bu konuda maalesef tecrübeliyim bu sefer kesinlikle sabredip günümü bekleyeceğim dedim ve sabretmeye çalısıyorum. Bgn 11. Günüm. Bir tarafım gidip bu akşam yaptır , iyi ya da kötü sonuç bitsin bu heyecan diyor. Ama asıl ağır basan taraf diğer tarafım
Boşver bir gece daha sabret, sonucu öğrenene kadar teknik olarak hamişsin, bir gece daha tadını çıkar diyor. Yarın akşam iş çıkışı yaptırıcam tahlili. Hiç umudum yok zaten işten izin alıp yaşlı gözlerle döneceğime yarın akşam en azından ilk şoku evde atlatırım diye düşünüyorum.
Gögüs şişkinliği dışında hiçbir belirtim yok. Çok hafifte adet sancısı var. Zaten transfer günüm de çok kötü geçmişti.. daha klinikten ayrılmadan eşime “tutmadı” demiştim.. off ne kasvetliyim değil mi
Ben en kötüsüne hazırım şu an.. tek sorun test sonucuna ulaşmak
Ama ben zaten en bastan umutsuzum sen sakın moralini bozmaaa.. daha çok erken test için. Zamanı var, gününü bekle ve tadını çıkar o sürecin..

Canim sende acayip olumsuzsun böle düşünme. Senin gününde bitmiş artık birazcık daha sabret yarın hayırlı haberlerini alırız insallah...

Neden bu kadar umutsuz olduğunu o kadar merak ettim ki

Neden bu kadar umutsuz olduğunu o kadar merak ettim ki
Çünküüü bu 5. Deneme. Neden olmadığı hakkında hiçbir fikrimiz yok. Yapılması gereken her test yapıldı, histeroskopiye kadar. Hersey iyi.ama olmuyor 4. Tutmustu ama sevincimiz kısa sürmüştü. 1 hafta sevinemedik. Kan test sonuçlarım çok iyi giderken son testte düşmeye başlamıştı. Sonra da kaybettik zaten Yani benim artık gerçekten hiiiç umudum kalmadı. Umarım yanılırım ama bu sefer hiç belirti falan da olmayınca tamamen inancım bitti. Kısmet değilmiş napalım

Canım benim anladım şimdi. Kaç yaşındasın?

Merhaba kizlar aklıma bir şey takıldı önceki iki Denememiz de de climare bant verilmişti transfer den sonra bu kez verilmedi. Bir de oncekilerde hibor iğne verilmişti bu kez claxane iğne verildi. Nedenini bilen varmı aranizda

Canim çıkmıştır 11.gunde.insallah bu sefer pozitif alırsın hiç olumsuz bakma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…