- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.121
Bnde ole dusundum ertesi gn sabah yaptim daha da belrgin cikti hala kanda cikmaz die endisem vrdi dusun :) aslnda kesindi yani iki kere yanlmaz herlde test ama iste insan inanamio oysa mucizeler bizim icin
Allah yardımcın olsun canım,bol bereketli yumurtaların olsun..Kızlarre bugün saat 14.00 de yumurtalar toplanacak benim dualrınızı eksik etmeyinn. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardimcin olsun canım.insllah sağlıklı birsürü yumurtan çıkar:)Kızlarre bugün saat 14.00 de yumurtalar toplanacak benim dualrınızı eksik etmeyinn. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bnmki silik cikmisti ama bn 6. Gunu baktm :)) ole oluo ama cikacak insallah kana daha ck varsa abah tekrr yap ozmn dha rht olrsnBenmiki de öyle silik bile değil direk kipkirmizi çıktı.bende kanda çıkar mı diye endiseliyim:)
Sağol canım inşallah daha nice güzel günler haberler görürüz burda hep birlikteOoo hamişlerimiz dolmuş taşmış maşallah. Hepinizin gözü aydın a kızlarre
Sağol canımmm amin inşallahAllah yardımcın olsun canım,bol bereketli yumurtaların olsun..
Aminn inşallah kuzummAllah yardimcin olsun canım.insllah sağlıklı birsürü yumurtan çıkar:)
Kızlarre bugün saat 14.00 de yumurtalar toplanacak benim dualrınızı eksik etmeyinn. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
10.gun ve kan degerim <0.1 sanirim benim olmadiama doktor ilaclara devam diyor.Sizce ufak da
Olsa hala bi sans varmicok uzgunum
Canim benim sakın moralini bozma,önce çok düşük çıkıp yukselenlerde var,umut herzaman var unutma10.gun ve kan degerim <0.1 sanirim benim olmadiama doktor ilaclara devam diyor.Sizce ufak da
Canm üzme kendini doktorun oyle dediyse devam et belki gec tutunmuştur.Rabbim yardimcin olsun10.gun ve kan degerim <0.1 sanirim benim olmadiama doktor ilaclara devam diyor.Sizce ufak da
InsAllah vardır canim.doktorun devam et diyorsa vardır bi bildiği.insallah yükselir degerin10.gun ve kan degerim <0.1 sanirim benim olmadiama doktor ilaclara devam diyor.Sizce ufak da
Şimdi de kan verdim sonucu bekliyorum.idrarda ciktiysa kanda da kesin çıkar demiBnmki silik cikmisti ama bn 6. Gunu baktm :)) ole oluo ama cikacak insallah kana daha ck varsa abah tekrr yap ozmn dha rht olrsn
Tabikide cikar cnm icini rahat tut cikacakbinsallah bnde endiselendm ama korktgm gibi olmadi ck skur snnde ole olck karnina tut ve dua oku surekli bundan snra :))Şimdi de kan verdim sonucu bekliyorum.idrarda ciktiysa kanda da kesin çıkar demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?