- Emoji Skoru
- 770
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.821
Haklısın canım ama elimde olmuyo bazen inşallah meleklerimiz tutunur bize de bu cektiklerimiz aklımıza gelmezHimm zor kullanmak ama inşallah emeklerimize değer canım.kendini kasmazsan rahat olur iğneler ama işte kasiyoruz
Canım adet gelmezse tutmuş diyemezsin çünkü kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyor o ilaçları bırakınca adet oluyorsunkızlar bugün transferimin 3. günü (transfer gününü saymıyorum) test günüm 21'i. 20'sinde de regl olmam lazım. öncesinde hiç test yapmayı düşünmüyorum şimdilik. zaten regl olmazsam tutmuştur diyebilirim.
transferin 1. ve 2. günü sol kasığımda ara ara çok hafif batma oluyordu bugün hiç olmadı. bugüne kadar hiç lekelenmem de olmadı. yani anlayacağınız hiç belirti yok.
hamile kalan arkadaşlar sizin nasıldı ilk 3 günününü biraz anlatır mısınız?
içimde ne olumlu ne olumsuz hiç bir his yok. ne umut ne umutsuzluk. resmen bir boşlukta gibiyim.
Inşallah canım. Senin test günün ne zaman:)Haklısın canım ama elimde olmuyo bazen inşallah meleklerimiz tutunur bize de bu cektiklerimiz aklımıza gelmez
Canım adet gelmezse tutmuş diyemezsin çünkü kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyor o ilaçları bırakınca adet oluyorsun
Bende adet olmazsan hamilesin diyodum. Suan bütün hevesim kaçtıHadi ya bende arkadaş gibi düşünüyordum
Canım adet gelmezse tutmuş diyemezsin çünkü kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyor o ilaçları bırakınca adet oluyorsun
Yok canım duymadık ama perşembeye gene çağırdı beniCanım sen kalp atışını duydun mu peki
Canım adet olmayı engelliyor çünkü Rahmi kalınlaştırmak için ilaç veriyorlar .Test negatif olunca ilacı bırak diyorlar ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oluyorsun .Bazen ara kanama yaşayıp ilaç kullanırken kanaması olanlar oluyor onlar istisna .Bende adet olmazsan hamilesin diyodum. Suan bütün hevesim kaçtıama adet olursan ilacı kesiyosun dedi hemşire ve kagidimda yazıyo.ilaclar nasıl adeti engellesin ki
Bende adet olmazsan hamilesin diyodum. Suan bütün hevesim kaçtıama adet olursan ilacı kesiyosun dedi hemşire ve kagidimda yazıyo.ilaclar nasıl adeti engellesin ki
Canım sen keseleri gördüğünde kaç haftaliktin ? 6haftalıkken kalp atışı duyulur denmiş o yüzden soruyorumYok canım duymadık ama perşembeye gene çağırdı beni
O zaman canım senin için sıkıntı yok .estrofem kullanıyoruz mesela o rahim kalınlaşrıtıcı. Canım benim belirti olarak kasıklarımda anlık iğne batması oluyordu özellikle ilk 5 gün kasıklarımda çok bariz sancılar oldu .Gögüs ağrım oluyordu ama progesteron yapar mış .Belirti olmayıp ta pozitif alanda çok canım dualarımız sizlerleyok canım ben ilaç kullanmıyorum folik asit dışında. naturel transfer oldu benimki.
senin ilk günlerde nasıldı belirtilerin canım?
Hiç hevesin kaçmasın canım benim yavrun inşallah şuan sana sımsıkı tutundum anne diyordur.Canım bende anlamadım ama arkadaş haklı bence kendi adıma progestan folic estrofem clexane kullanıyorum gecikme yapabilir bence ilaçlar bünyede ama benim de hevesim kaçtı son güne kadar beklerim diyordum
Yaa ilk kez duydum valla.tuh bende kendi kendime moral veriyodum bak adet olmuyosun en azından falan diyeCanım adet olmayı engelliyor çünkü Rahmi kalınlaştırmak için ilaç veriyorlar .Test negatif olunca ilacı bırak diyorlar ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet oluyorsun .Bazen ara kanama yaşayıp ilaç kullanırken kanaması olanlar oluyor onlar istisna .
Sasirtici bekle o zamn canm sabredebiliyorsanAcilde dediler zaten canım. Kadın doğumu isteyecek testi dediler.ilk kez boyle bir şey duydum
Canım bende anlamadım ama arkadaş haklı bence kendi adıma progestan folic estrofem clexane kullanıyorum gecikme yapabilir bence ilaçlar bünyede ama benim de hevesim kaçtı son güne kadar beklerim diyordum
Amin inşallah canimHiç hevesin kaçmasın canım benim yavrun inşallah şuan sana sımsıkı tutundum anne diyordur.
Ya şimdi çok üzüldüm ben yazdığım içinkeşke okumasaydik o mesajı.heves eder mutlu olurduk
Sabrediyorum ama nasıl:) eşim çok merak ediyo aslında.bende heveslenmesin diye bi an önce yapayım diyorum ama olmadı maalesf:)Sasirtici bekle o zamn canm sabredebiliyorsan
Hiç hevesin kaçmasın canım benim yavrun inşallah şuan sana sımsıkı tutundum anne diyordur.
Ay yok canım olur mu sen bildiğini yazdinYa şimdi çok üzüldüm ben yazdığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?