2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Basiniz sagolsun allah sabirlar versin. Kimseye evlat acisi vermesin allah. Bak senin sirf bu yuzden o istedigi icin yola devam etmen lazim. Cok zor bi durum. Tarifsiz. Topatlaninca bunu kendin icin yapman gerek

Herkese iyi pazarlar kızlar..tecrubesi olanlara bir soru? Transferden sonra 6. Günümdeyim dünden beri göğüslerim sertleşti içine taş koymuş gibi:) normalde adet öncesi böyle bişey hissetmezdim.sizce bunu hamilelik belirtisi saymalimiyim..gunler geçmek bilmiyor ya

Nice KK üyesi der ki göğüs şişlik sertlik ve dolgunluğu hamilelik belirtisidir. İnşallah senin için de öyledir canım. Kaçıncı tüp bebek denemen? İlk sanırım

Ucurtma avcisi 86
Gercekten çok üzücü okurken kalbimde acısını hissettim.
Evlat acısı yaşayan anne babalar bu dünyadaki en büyük aciyi yasadiklari icin cennete gidiyormuş diye bir ayet okumuştum.
Cennette buluşacaklar tekrar ablanla kizi ..

Allah sanada en yakin zamanda bebegini göndersin insallah..

Nice KK üyesi der ki göğüs şişlik sertlik ve dolgunluğu hamilelik belirtisidir. İnşallah senin için de öyledir canım. Kaçıncı tüp bebek denemen? İlk sanırım
Inşallah öyledir canım sevinmek istiyorum kursağımda kalır diye korkuyorum.ilk denemem canım,hepimizin hayali bir an önce gerçek olsun insallah

Inşallah öyledir canım sevinmek istiyorum kursağımda kalır diye korkuyorum.ilk denemem canım,hepimizin hayali bir an önce gerçek olsun insallah
Daha önce tüp bebek yaptırmadım ben de ilk kez tecrübe ediyorum ama bence umutlanacağın tek şey betahcg değerin olsun. Sevinim havalara uçacağın şey ise bebeğinin kalp atışı... inşallah rabbim bunları sana bu ay yaşatır.

Bilmem ki bende ilk defa duydum belki senin kan testlerinle ilgili bişeylerdir. Sen yine de kalp atışına kadar kullan. Bebeğe zararı olsa vermezler heralde. Sonuçta hamile şeker hastaları da kullanıyor
Aynen cnm sorsturdum kullananlr vrmis endikendim bian belki ilaci brk demeyi unttulr karistirdilrmi acaba dedm tmmdir sorn yk tsk ederm

Merhaba herkese mutlu haberlerin alınacağı günler dilerim.bu zorlu sınavda Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.kimsenin emeğini boş etmesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah

Arkadaslar merhaba jeli siyah geri gelen vrmi kanama mi olcm nden bole gelio

Amin kuzum insallah hepimize yaşatır,zaten hcg yede fazla dayanamayıp yarın bi baktircam:)belki umutlanacak bi değer çıkar ya da tam tersi negatife hazırlarım duygu dunyami

Canım benim ki de 3 gün önce öyle geldi . Hemşire normal dedi jel her renkte gelebilir havayla temasından kaynaklı dedi korkma
Suan cok korku doluyum siyah miydi snnkide tamamen ve duzldimi drye siyah dedin deilmi birde memoriale mi sormustn :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…