• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kimyasallardan uzak durmaya çalışın Evet

Çamaşır makinesi icin organik sabun tozu kulaniyorum
Sivi el sabunu yerine zeytinyağlı kalip sabun
Bulaşık mak deterjani yerine tuz karbonat limon tuzu sirke ile yıkıyorum
El sivi deterjanida organik bir ürün almıştım
Duş jeli kullanmam , zeytinyağli kalip sabun
Camasir suyu ve yer temizliyicisi olarak arap sabunu kullaniyorum

Bir tek şampuan organik birsey bulamadim

Kizlar 7 ekimde transferim olmustu teansfer gunu dahil 8.gun bugunidrar testi yaptim sonuc negatif burada okuduklarim 6 .gunde falan cikmis baya moralim bozuldu benim durumumda olup hamile kalan varmi acaba

Kizlar 7 ekimde transferim olmustu teansfer gunu dahil 8.gun bugunidrar testi yaptim sonuc negatif burada okuduklarim 6 .gunde falan cikmis baya moralim bozuldu benim durumumda olup hamile kalan varmi acaba
Cnm 5. Gun embriosumuydu ?

Kimyasallardan uzak durmaya çalışın Evet

Çamaşır makinesi icin organik sabun tozu kulaniyorum
Sivi el sabunu yerine zeytinyağlı kalip sabun
Bulaşık mak deterjani yerine tuz karbonat limon tuzu sirke ile yıkıyorum
El sivi deterjanida organik bir ürün almıştım
Duş jeli kullanmam , zeytinyağli kalip sabun
Camasir suyu ve yer temizliyicisi olarak arap sabunu kullaniyorum

Bir tek şampuan organik birsey bulamadim
Şampuan için canım yves rocher tavsiye ederim

Bende çamaşırda etimatik ve dalan sabun tozu beyazlar için soda matik kullanıyorum banyo ve yüzeylerde sirke ve karbonat saç ve vücut için küllü zeytinyağlı sabun kullanıyorum

Duş jeli ,oda parfümü,sıvı sabun,çamaşır suyu,yüzey temizleyici ,losyonu hayatımdan çıkardım

Burda biri yapmış 9. Gün çıkmamış öyle olunca bende geri adım attım. :KK43: of keşke biraz cesaretim olsa da baksam
Benimde 5. Gun embriyosu 8. Gun yapmistim gayet belirgin cikmisti canim cok merak ediyosan yap ama negatif cikarsa daha cok erken oldugunuda unutma sikinti werme kendine

Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Benim 3. Tüp bebek denemem ilk 2 tüp bebek tedavim 2 3 ayda sonlanmisti
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Herşeyde bi Hayır vardır şükürler olsun allahım vardır bi bildiğin diyorum yine

Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Benim 3. Tüp bebek denemem ilk 2 tüp bebek tedavim 2 3 ayda sonlanmisti
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Herşeyde bi Hayır vardır şükürler olsun allahım vardır bi bildiğin diyorum yine
Canım imtihan dünyası herkesin sınandığı şey farklı , rabbim kalbine ferahlık versin kardeşim , inş bir dahakinde yüzün güler .... hepimiz i görüyor O.... çektiklerini görüyor sebepsiz değil hiç biri

Canim gonal f den bahsediyoruz degilmi? Bende oyle bir etki olmadi. Menopurda ayni anda vurdurdum. Ama bi dr una danis istersen. Belki psikolojikte olabilir
Evet canım gonal f. Ama sanırım antibiyotikten oldu eşimde antibiyotik kullanmıştı onda da aynı şey oldu. Şimdi iyiyiz geçti çok şükür :)

Back