- Emoji Skoru
- 10.184
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.741
Canım çokgeçmiş olsun. Gerçekten imtihan dünyası. Vardır Allahın bir bildiği. Zamanı var onu bekliyoruz. İnşallah zamanı gelicek en yakın zamanda. Allah güç kuvvet versin bir daha Ayağa kalkacaksın ben inanıyorum. Çünkü anne olmak fedakarlık ister. Bunu yapabileceksin içinde ki o dürtü sana bunu yaptırıcak buna inan . Allah yar ve yardımcın olsun canımKızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Benim 3. Tüp bebek denemem ilk 2 tüp bebek tedavim 2 3 ayda sonlanmisti
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Herşeyde bi Hayır vardır şükürler olsun allahım vardır bi bildiğin diyorum yine
Canim benim kıyamam Rabbım bebeğini veriversin inşallah dualarımız seninleKızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Sen neden glifor kullanıyorsun?Arkadaslar gliforu ne zaman biraktiniz siz ?
Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Ay yok artık.camasurdan mi geçecek
.e banyo da yapmayalim şampuan sabun da kullanmayalim. Bu kadar detaya inme canım.kendine sıkıntı verirsin sadece
Bende bilmiorm hep gidince sorcam diorm unutuyorum ama kullanan yok herlde ben herkes kullanior saniorm simdide kalp atisina kadr ic dediler ama seker ilaci bu bebege zarri olmuyormuki bilemedimSen neden glifor kullanıyorsun?
Cok uzuldum. yanliz hayat suprizlerle dolu insallah ummadigin kendini biraktigin bir anda sana gelir bu supriz. bu son filan demeyin ne olur maddi olarak evet cok yipraniyoruz ama ozeldeyseniz devlete yada universite hastanesine gecin yinede birakmayin. Biraz toparlaninca lutfen yola devam edin. Allah buyuk hic belli olmaz. arkadasimin 5. Denemesinde oldu. Diliyorum bu sizin icin son olmus olsun.Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Canım allah sabır versin çok çok üzüldüm.kendini harap etme hayırlısı dicem ama biliyorum senin üzüntün gecmicek.vazgecme sakın kimilerinin kaçıncı tedavilerine oluyo. Belki allahim normal yoldan verecek size bebek.dua et canım arkadaşımKızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Aynen canım. Yediklerimi didiklermekten zararlı mi diye düşünmekten gına geldi inan.bugun belki test veririm bakalım ama sanki içimden bi ses verme diyoYa valla ne yapacağımızı şaşırdık iyice paranoyak oluyoruz
Aynen canım. Yediklerimi didiklermekten zararlı mi diye düşünmekten gına geldi inan.bugun belki test veririm bakalım ama sanki içimden bi ses verme diyo
Bence yarın ver canım içindeki sesi dinleAynen canım. Yediklerimi didiklermekten zararlı mi diye düşünmekten gına geldi inan.bugun belki test veririm bakalım ama sanki içimden bi ses verme diyo
Ay hastaneye gittim almadılar kan acilde. Muayene olcakmisim en erken çarşamba randevu var :) kasitli bi şekilde çarşambayı bekletiyorlar banaCanım bir gün kaldı zaten yarın vereceksin.
Bence bekle ama yine de sen bilirsin tabi
Ay hastaneye gittim almadılar kan acilde. Muayene olcakmisim en erken çarşamba randevu var :) kasitli bi şekilde çarşambayı bekletiyorlar bana
Muayene olamam tüp bebek bugün test günüm yaptirmam lazım deseydin ben öyle kandirdimAy hastaneye gittim almadılar kan acilde. Muayene olcakmisim en erken çarşamba randevu var :) kasitli bi şekilde çarşambayı bekletiyorlar bana
Allah razi olsun hepinizden ne güzel şeyler yazmışsınız vallahi cok iyi geldi
gece sabaha kadar hamile olduğum zamanki yazdığım topigi okudum
Hemen kendini bırakacak biri değildim ama bu tedavinin çok büyük önemi vardı ablam 14 ay önce 12 yaşında altın saçlı mavi gözlü kızını trafik kazasında kaybetti çok zor günler geçirdik ailecek bu dünyada cehennemi yaşadık resmen ablamin ancak çocuk yaparsa açısının hafifleyecegini söylediler ikna ettik şu anda 2 aylık oğlu var biraz iyi geldi ama hala hergün ağlıyor
Ben yılbaşında ablamin yanına gidicektim bana gelme masraf yapma bi an önce tedavine başla bana Yetiş türkiyeye gelince benimkine arkadaş olsun beraber büyütelim dedi kendimden sonra ablam için çok istedim
meleğimiz ikiz olsun teyze lütfen ben bakarım gelince diyordu tedaviye gitmeden önce ziyaret edip Teyzem ikizleri almaya gidiyorum yine sevmeye gelirsin demiştim beni bu bağlantı yıktı düşük yaptıktan sonra bile bu kadar ağlayıp düşmedim
Rabbim evlat acisiyla imtihan etmesin allah herseyin hayırlısını versin sizlerin yüzü gülsün inşallah
Ay hastaneye gittim almadılar kan acilde. Muayene olcakmisim en erken çarşamba randevu var :) kasitli bi şekilde çarşambayı bekletiyorlar bana
Bilmem ki bende ilk defa duydum belki senin kan testlerinle ilgili bişeylerdir. Sen yine de kalp atışına kadar kullan. Bebeğe zararı olsa vermezler heralde.Bende bilmiorm hep gidince sorcam diorm unutuyorum ama kullanan yok herlde ben herkes kullanior saniorm simdide kalp atisina kadr ic dediler ama seker ilaci bu bebege zarri olmuyormuki bilemedim
Meri sen ilaç olarak ne kullanıyorsunBilmem ki bende ilk defa duydum belki senin kan testlerinle ilgili bişeylerdir. Sen yine de kalp atışına kadar kullan. Bebeğe zararı olsa vermezler heralde.Sonuçta hamile şeker hastaları da kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?