2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ya belirtilerle kafayı yemeyi düşünmüyorum açıkçası bence sen de kesinlikle takılma. Burda görüyoruz ki gerçekten herkesin belirtisi farklı olduğu gibi her gebeliklerinde bile aynı değil. Bi göğüs şişliğin yok diye ya da ağrımıyor diye sakın bebeğini üzme. Şunu unutma ki her gün bir sürü ilaç kullanıyoruz onlar bile göğüslerin ağrısını engelleyebilir. Velhasıl ben sadcee ters bir hareketten korkuyorum. Onun dışında belirti, erken test.. Bunlar bebeğini sana bağlamicak ama bunları düşünmemen bağlicak. Bu kadar uzman doktor yanılıyor olamaz dimi ama :KK25:

Teşekkür ederim canım ;)

Yaa .bu değerlerden anlamıyorum ben Bir şey. Iyi mi değerin yani
Çok çok iyi bir değer değil , yeni geçmiş kana belli ki ,yaptırdığım hastane nin referans değerlerinde 0-5 negatif , 5 den yüksek pozitif yazıyor sürekli orda yaptıracağım ki aynı kriterlerde olsun , değer düşük ama gebelik var oluyor , artması önemli , bence sende de çıkar kanda , idrar testim çok çok silik çıktı sabah Benim , bu kan değerin e anca o kadar silik çıkar zaten

Aynen canım bende hep ayetle kursi okuyorum çok inaniyorum yararı oluyo. Bu duayi da görünce bunu da okuyalım dedim.birbirimize bol bol dua edersek inşallah hepimiz pozitifleri alacagiz

İnşallah kuzum inşallah Allah im emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

sende de heyacan var mı. Belirti falan nasıl durumun
Heyecan var elbet ama sakin olmak zorundaydım , süreç kısa değil :) kan değerleri yükselecek kese görünecek kalp atışı vs vs sakin olmak zorundayız , ama açıkcası buna şükrediyorum direk negatif çıkmadı kan testim, yorgunluk var karın aprısı bel ağrısı var

Çok çok iyi bir değer değil , yeni geçmiş kana belli ki ,yaptırdığım hastane nin referans değerlerinde 0-5 negatif , 5 den yüksek pozitif yazıyor sürekli orda yaptıracağım ki aynı kriterlerde olsun , değer düşük ama gebelik var oluyor , artması önemli , bence sende de çıkar kanda , idrar testim çok çok silik çıktı sabah Benim , bu kan değerin e anca o kadar silik çıkar zaten
ay beni de cesaretlendirdin valla. Bi gaza gelip yapsam mı ama nöbetçi eczane arayamam. :) her halukarda pazartesi kan vercem. Verim ya demi ama çıkar artık:)

inşallah yükselir canım.idrarda da az da olsa ciktiysa artık sen bir hamissin:)

Heyecan var elbet ama sakin olmak zorundaydım , süreç kısa değil :) kan değerleri yükselecek kese görünecek kalp atışı vs vs sakin olmak zorundayız , ama açıkcası buna şükrediyorum direk negatif çıkmadı kan testim, yorgunluk var karın aprısı bel ağrısı var
Aynen sakın olmalıyız.bende de kasiklarimda ara ara batma oluyo goguslerim aşırı hassas böyle degince bi karincalanma gibi değişik bi his oluyo.sık tuvaletim ve 24 saat uykum var :D ama hep ilaçlara bagliyorum

ay beni de cesaretlendirdin valla. Bi gaza gelip yapsam mı ama nöbetçi eczane arayamam. :) her halukarda pazartesi kan vercem. Verim ya demi ama çıkar artık:)
Bekledin madem pazartesi yi de bekle ;) direk kan ver , çıkar senin de , yarın test aramakla hiç stres yaşamaya gerek yok , ben çok erken kan yaptırdım bugün d. Günüm diye , çok şükür ki sıfır çıkmadı binlerce Şükür .....

Bekledin madem pazartesi yi de bekle :KK66: direk kan ver , çıkar senin de , yarın test aramakla hiç stres yaşamaya gerek yok , ben çok erken kan yaptırdım bugün d. Günüm diye , çok şükür ki sıfır çıkmadı binlerce Şükür .....

İnşallah değerin artar canım

Bekledin madem pazartesi yi de bekle :KK66: direk kan ver , çıkar senin de , yarın test aramakla hiç stres yaşamaya gerek yok , ben çok erken kan yaptırdım bugün d. Günüm diye , çok şükür ki sıfır çıkmadı binlerce Şükür .....
Ne güzel hayırlı olsun canım darısı bana ve isteyen herkese olsun. Hadi sen atlattın:)

Yan etki yapıyor mu bu iğne? Saat 6da ilk defa vurdum. Sanki başım dönüyo midem bulanıyo olabilir mi böyle bir şey ?
Canim gonal f den bahsediyoruz degilmi? Bende oyle bir etki olmadi. Menopurda ayni anda vurdurdum. Ama bi dr una danis istersen. Belki psikolojikte olabilir

Kızlar transfer döneminde deterjanla yumuşatıcı ile uğraşmayın diyorlar doğru mu ?

Back