2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benimde ilk denemem. Yaşım 24. Senin yaşın kaç? :KK16: bide kaçıncı gün embriyosu bide transferin ne zaman yapıldı :olamaz:

Bende 26 canım 5. Gün embriyosu salı günü yapıldı transfer senin ki kaçıncı gün embriyo ?

Burda biri yapmış 9. Gün çıkmamış öyle olunca bende geri adım attım. :KK43: of keşke biraz cesaretim olsa da baksam
benim 9. Gün de çıkmadı o kadar çok üzüldüm ki ama kanda bir gün sonra 100 dü. Çok üzüleceksen yaptırma Can'ım Dicem ama şayet ben şimdi de nasip olup transfer olursa yine tahlil yaparım gibi erkenden

Kizlar tranfer sonrasi sizi çok iyi anliyorum
Eylul sonu yazilarimiza baksaniz ayni heycanla biz de konuşuyorduk
Biraz rahatlamaya çalışın ve test gününe odaklanmayin mümkünse
İnsani strese sokuyor
Hele ki idrarda cikmassa acaba kanda cikacakmi düşüncesi sariyor
Bu sefer saatler hiç gecmiyo
Stres katlaniyo
Sevdiklerinizle vakit gecirin yalniz kalmayin
Film izleyin kafanizi dagitin
Mümkünse erken test yapmayin size abla tavsiyesi :))

İnsani strese sokuyor
Stres katlaniyo

Ahh bir kafamızdan çıksa düşünmesek ama olmuyor ki malesef :( ben kendi adıma söylim erken test yapmicam çünkü çıkmazsa üzüntüm çok daha fazla olur:(

Bende 26 canım 5. Gün embriyosu salı günü yapıldı transfer senin ki kaçıncı gün embriyo ?
Benim de 5. Gün. Bence cumartesi transfer oldum. Ama bugüne kadar hiç test yapmayı düşünmedim. Evde 3 tane test var halbuki :KK49: ben Salıdan başlayıp test yapcam zaten perşembe günü kan vercem. En azından negatifse idrarda çıkar önce diyorum. Biraz daha hevesim azalır o güne kadar. Yoksa şimdi kan tahlili bile yaptırsak negatife inanmicaz :KK54: Ben çok memnun kaldım ya Novafertilden. Dondurulmuş embriyolarım da var orda. Şimdi Allah korusun bu tutmasa ben yine de Ruşen beye tekrar giderdim. Dondurulmuş olmasa da giderdim. Sema hanımdan doktorun yanındaki, kan almadaki hemşireye kadar hepsinden çok memnun kaldım. Hepsinden Allah razı olsun :dua: Servisteki personelleri bile bi başka ya ne bilim. İyi ki orayı öğrenmişim. :KK200:

İnsani strese sokuyor
Stres katlaniyo
Ben buraya girince en çok aklıma düşüyor. Girmesem mi acaba :KK17:

Benim de 5. Gün. Bence cumartesi transfer oldum. Ama bugüne kadar hiç test yapmayı düşünmedim. Evde 3 tane test var halbuki :KK49: ben Salıdan başlayıp test yapcam zaten perşembe günü kan vercem. En azından negatifse idrarda çıkar önce diyorum. Biraz daha hevesim azalır o güne kadar. Yoksa şimdi kan tahlili bile yaptırsak negatife inanmicaz :KK54: Ben çok memnun kaldım ya Novafertilden. Dondurulmuş embriyolarım da var orda. Şimdi Allah korusun bu tutmasa ben yine de Ruşen beye tekrar giderdim. Dondurulmuş olmasa da giderdim. Sema hanımdan doktorun yanındaki, kan almadaki hemşireye kadar hepsinden çok memnun kaldım. Hepsinden Allah razı olsun :dua: Servisteki personelleri bile bi başka ya ne bilim. İyi ki orayı öğrenmişim. :KK200:

Aynen ilgileri çok güzel.
İkimizin de yüzü güler inşallah ordan :)

benim 9. Gün de çıkmadı o kadar çok üzüldüm ki ama kanda bir gün sonra 100 dü. Çok üzüleceksen yaptırma Can'ım Dicem ama şayet ben şimdi de nasip olup transfer olursa yine tahlil yaparım gibi erkenden
Çok üzülürüm huyumu biliyorum o yüzden bekliyorum ama test günü yaklaştıkça da korkuyorum.100 düşük bi değer miydi

Canım bu arada bir belirti falan var mı ? Bir de ne kadarlık evlisin ?

Aa acaba benimki sayıliyor mu acaba bilemedim.ama akşam oldu benim transfer 7 'ydı saat.

bana tarih vermişlerdi canım o tarihte test yaptırdım hatta dedim 11.gün oluyor onlarda transfer günüde dahil dediler benim 2 deydi.senin aksam olduğu için sayılmayabilir canim

Kızlar ben hep rüyamda kız bebek görüyorum hayır olsun.rabbim sağlıklı evlat versin inşallah.hamile kalmadan önce hep erkek bebk görürdüm hamile kaldığımdan beri kız görüyorum ya gönlümden ne kadarda olsa kız geçtiği içinmidir bilmem.hayal kurarken falan aslında kız diyede düşünmüyorum.hayirli evlat olsun inşallahta meraklanıyorum boyle gordukce:KK48::KK68:

Canım bu arada bir belirti falan var mı ? Bir de ne kadarlık evlisin ?
3 yıllık evliyim. Belirti derken yani herkesin belirtisi kendine tabi. Ama benim göğüsler falan hiç ağrımıyor. Bugün ilk defa adet ağrım oldu bi yarım saat sonra geçti. Normalde adetten önce hep böyle gelir gelir gider. Transferden sonraki gün yerimden kalkamıyordum. Devamlı tansiyonum düşüyordu. Sonra o da geçti. Ne bilim yani şuan bişey yok. İnşallah tutunur bana bebeğim inşallah. :dua:

3 yıllık evliyim. Belirti derken yani herkesin belirtisi kendine tabi. Ama benim göğüsler falan hiç ağrımıyor. Bugün ilk defa adet ağrım oldu bi yarım saat sonra geçti. Normalde adetten önce hep böyle gelir gelir gider. Transferden sonraki gün yerimden kalkamıyordum. Devamlı tansiyonum düşüyordu. Sonra o da geçti. Ne bilim yani şuan bişey yok. İnşallah tutunur bana bebeğim inşallah. :dua:

İnşallah canimm

İnşallah canimm
Ya belirtilerle kafayı yemeyi düşünmüyorum açıkçası bence sen de kesinlikle takılma. Burda görüyoruz ki gerçekten herkesin belirtisi farklı olduğu gibi her gebeliklerinde bile aynı değil. Bi göğüs şişliğin yok diye ya da ağrımıyor diye sakın bebeğini üzme. Şunu unutma ki her gün bir sürü ilaç kullanıyoruz onlar bile göğüslerin ağrısını engelleyebilir. Velhasıl ben sadcee ters bir hareketten korkuyorum. Onun dışında belirti, erken test.. Bunlar bebeğini sana bağlamicak ama bunları düşünmemen bağlicak. Bu kadar uzman doktor yanılıyor olamaz dimi ama :KK25:

Back