2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

5. Gün embriyosu benimde canım. Test yapmaya korkuyorum valla.carsamba test günüm. Pazartesi 10. Gunum oluyo yapsam mı acaba diyorum
Genelde 5. Gun emriolari en kotu 7. Gnde silikte olsa cikior ama cikmayan da vr tabi karr snn cnm bilemiorm

Burda biri yapmış 9. Gün çıkmamış öyle olunca bende geri adım attım. :KK43: of keşke biraz cesaretin olsa da baksam
Cnm oleleride vr tbi yapip cikmayanda vr 3. Gun cikani okudum bn yani o kisidn kisiye deisio ama cogu 7. Gunde ckior morlm bozlr cikmassa diosan bekle bnde ck karrszdm ama sonra morlmi ne ckarsa cksin bzmucm dedm baktm bu kacinci denemen yasin kac ?

Cnm oleleride vr tbi yapip cikmayanda vr 3. Gun cikani okudum bn yani o kisidn kisiye deisio ama cogu 7. Gunde ckior morlm bozlr cikmassa diosan bekle bnde ck karrszdm ama sonra morlmi ne ckarsa cksin bzmucm dedm baktm bu kacinci denemen yasin kac ?
27 yaşım ilk denemem canım. Ay inşallah benimki de çıkar pazartesi test vericem.insallah çıkar:(

27 yaşım ilk denemem canım. Ay inşallah benimki de çıkar pazartesi test vericem.insallah çıkar:KK43:
Pazartesi kan vereceksen bekle cnm cok az kalmis zten bosuna sitres yapma bnm iki negatif oldu idrrda cikmadi onlr bu 3. Cok skur oldu insallah snn ilkte olr

Kızlar selam:) Benim de bugün transferim yapıldı. 2.denememiz 5.gün embriyosu transfer edildi. Tuvalete gitmeye korkuyorum ya 10 gün böyle nasıl geçicek?

Aynen bende öleydim hatta ilk gün lavaboya gittim ama çok tedirgin oldum:KK17::KK17:
Hayırlı olsun canım inşallah son u güzel olsun da bekleyelim :dua:

Kızlar selam:) Benim de bugün transferim yapıldı. 2.denememiz 5.gün embriyosu transfer edildi. Tuvalete gitmeye korkuyorum ya 10 gün böyle nasıl geçicek?
Slm
Oncelikle hayirli olsn insallah gzl haberlerini aliriz
Ben uc kez transfer oldm kuru kayisi ve uzerine su ictm ayrica kayisi suyu tukettm tavsiye ederm

Ay canım ilk 3 gün afedersin buyugumu yapmadim korkudan:) ama sonra alisiyosun. Ikinmadan yapman lazım. Suan dikkatli bi şekilde hayatıma devam ediyorum iş yapmadan ağır kaldırmadan falan:) stres yapma fazla

Back