2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Rabbim inşaallah gönlüne göre versin canım .

Evet ben hamile kaldığım ay adet günümde çok adet sancisi çektim ve adet olucam diye gidip paket paket orkid aldım ama adet tarihim gelene kadar hiç bir belirti yasamadim adetim 1 hafta geçince kan verdim ve öyle öğrendim yani hiç bi belirti yoktu anlamam için inşaallah seninde böyle olur

naz79 ben pozitifı gördüm ama ne transfer sonrasında ne de şuan nerdeyse hicbir belirti m yok . Bozma moralinı olmak zorunda degil belirti . Ki belirti diye yasanilanlarin çoğu zaten kullanılan ilaçlarda n olabiliyor . Dediğim gibi ben de hiç belirti hissetmiyorum ama aklıma da hiç kötü birşey gelmedi yok belirti diye . Ben keseyi gördüm insallah bir hafta sonra darısı kalp atışına . Bekleyen herkes inşallah pozitif ı görür ve sonrası da sağlıkla devam eder.

Amin canımm, buradaki herkesin hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Panik haldeyim artık 5. Transfer olunca sabrımda tükeniyor yavaş yavaş. Bir yandan yaş ilerliyor artık bir yanda maddi açıdan tükeniyor insan, ve asıl önemlisi umutlar tükeniyor, imkansız bir hal alıyor Şu an belirti de olmayınca moralim bozuluyor işte

Ahh canım inşallah bebişler sıkı sıkı tutunmustur bana darısı basımıza Ya aslında herseyi biliyorum , şu an belirti olmaması da çok normal diyor makalelerde yazılanlar ama tecrübeli arkadaslardan bunu duymak insanı daha da rahatlatıyor çünkü işin sonunda “ya tutmadıysa” sorusu ağır basıyor. İlk defa 4. De yüksek değerle hamileliği görmüştük ama sevincimiz kısa sürmüştü. Şimdi de ilk defa hiç belirti yok. Bu belki iyiye işarettir bilmiyorum ama korkuyorum. Umudum tükeniyor Allah senin de sağlıkla hamileliğini geçirip kucağına almanı nasip etsin inş.

Amin canımm, buradaki herkesin hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Panik haldeyim artık 5. Transfer olunca sabrımda tükeniyor yavaş yavaş. Bir yandan yaş ilerliyor artık bir yanda maddi açıdan tükeniyor insan, ve asıl önemlisi umutlar tükeniyor, imkansız bir hal alıyor Şu an belirti de olmayınca moralim bozuluyor
işte

Ravza ali acar la kaçıncı denemeniz.çok sıra oluyor beklemek sıkıntı demişlerdi öyle mi bende konyadayım
Ali acar la ilk denemem daha önce medicana da yaptirmistim olmadi ali acar da evet çok sıra oluyo ama ben illa ali acar olsun diye ısrar ettim tedavinin bütün aşamalarını onunla takip ettik ama transfer günü malesef embriyoları yerleştirmek ona nasip olmadi tam o günde doktor annesini kaybettiği için gelemedi başka doktor girmek zorunda kaldı ama olsun dedik herseyde bi hayır vardır mutlaka senin ilk denemen mi hangi hastane .?

Benim 3. Olacak ilki novafetilde 2. Ve 3. Kızılayda.

Kızlar transferin 8. Günü ama idrar testi negatif çıktı.acaba hala mı erken test yapma için

Üzme kendini belkide seninde belirtin olmayacak ama minigin tutunucak dua et elini karnına koy ve hep oku Allaha Sığın Allah ol derse olur

Ben canım hiç belirtim olmadı, burda yazıp durdum hatta :) ama pozitif oldu.. onları çok kafana takma hayırlısıyla tutunur inşallah.. tutununca da yok kese, yok kalp atışı.. yok ilk 3 ay .. bekleyiş hiç bitmiyor.. Rabbim sabır versin, sorunsuzca kucagımıza alalım inşallah

Baya çoğaldı canım kasım transferleri:) rabbim yardımcımız olsun kızlar. göbüşlerimiz dolsun inş.

O kadar güzel moral oluyor ki bu yazdıklarınız.. inşallah canım, gerçekten artık motivasyonum düştü hamilelik aşamasına geçmek istiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Hayırlısıyla kavusunn

Üzme kendini belkide seninde belirtin olmayacak ama minigin tutunucak dua et elini karnına koy ve hep oku Allaha Sığın Allah ol derse olur
Zaten hep öyle düşünmeye çalısıyorum. Rabbim nasip ederse olur.. ama insanız işte, bir yanımız bunun bilincindeyken bir yanımız ya olmazsa diyor hayırlısını nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…