- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #7.501
Merhaba herkese
Beni de aranıza alırmısınız
Günaydın arkadaşım hoşgeldin aramıza ve hayırlı olsun allah ım kucağına almayı nasip etsin
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba herkese
Beni de aranıza alırmısınız
Kızlarr salı günü test günüm ama gögüs şişkinliği dışında hiç birşey yok belirti olarak. Ne karında bir şişkinlik, ne kasıklarda batma hissi.. hiçbirşey.. offf bu 5. Denememiz, bundan önceki transfer pozitifti ama 3. Kan testinde değerim düşmeye başladı ve tamamen gitmesi 1 ayı bulmustu, kabus gibiydi
şimdi ise 2 tane 6. Gün blast transfer edildi.
Hiç belirti olmadığı halde hamile kalan var mı aranızda? Morale ihtiyacım var
Ahh canım inşallah bebişler sıkı sıkı tutunmustur bananaz79 ben pozitifı gördüm ama ne transfer sonrasında ne de şuan nerdeyse hicbir belirti m yok . Bozma moralinı olmak zorunda degil belirti . Ki belirti diye yasanilanlarin çoğu zaten kullanılan ilaçlarda n olabiliyor . Dediğim gibi ben de hiç belirti hissetmiyorum ama aklıma da hiç kötü birşey gelmedi yok belirti diye . Ben keseyi gördüm insallah bir hafta sonra darısı kalp atışına . Bekleyen herkes inşallah pozitif ı görür ve sonrası da sağlıkla devam eder.
Rabbim inşaallah gönlüne göre versin canım .
Evet ben hamile kaldığım ay adet günümde çok adet sancisi çektim ve adet olucam diye gidip paket paket orkid aldım ama adet tarihim gelene kadar hiç bir belirti yasamadim adetim 1 hafta geçince kan verdim ve öyle öğrendim yani hiç bi belirti yoktu anlamam için inşaallah seninde böyle olur
Ali acar la ilk denemem daha önce medicana da yaptirmistim olmadi ali acar da evet çok sıra oluyo ama ben illa ali acar olsun diye ısrar ettim tedavinin bütün aşamalarını onunla takip ettik ama transfer günü malesef embriyoları yerleştirmek ona nasip olmadiRavza ali acar la kaçıncı denemeniz.çok sıra oluyor beklemek sıkıntı demişlerdi öyle mi bende konyadayım
Ali acar la ilk denemem daha önce medicana da yaptirmistim olmadi ali acar da evet çok sıra oluyo ama ben illa ali acar olsun diye ısrar ettim tedavinin bütün aşamalarını onunla takip ettik ama transfer günü malesef embriyoları yerleştirmek ona nasip olmaditam o günde doktor annesini kaybettiği için gelemedi başka doktor girmek zorunda kaldı ama olsun dedik herseyde bi hayır vardır mutlaka senin ilk denemen mi hangi hastane .?
kaçıncı gün embriyosu canım?Kızlar transferin 8. Günü ama idrar testi negatif çıktı.acaba hala mı erken test yapma için
Hmm Allah yardımcımız olsun canım erken yapmışsın testi bence biraz daha bekleBenim 3. Olacak ilki novafetilde 2. Ve 3. Kızılayda.
Amin canımm, buradaki herkesin hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Panik haldeyim artık 5. Transfer olunca sabrımda tükeniyor yavaş yavaş. Bir yandan yaş ilerliyor artık bir yanda maddi açıdan tükeniyor insan, ve asıl önemlisi umutlar tükeniyor, imkansız bir hal alıyorŞu an belirti de olmayınca moralim bozuluyor
işte![]()
kaçıncı gün embriyosu canım?
Ben canım hiç belirtim olmadı, burda yazıp durdum hatta :) ama pozitif oldu.. onları çok kafana takma hayırlısıyla tutunur inşallah.. tutununca da yok kese, yok kalp atışı.. yok ilk 3 ay .. bekleyiş hiç bitmiyor.. Rabbim sabır versin, sorunsuzca kucagımıza alalım inşallahKızlarr salı günü test günüm ama gögüs şişkinliği dışında hiç birşey yok belirti olarak. Ne karında bir şişkinlik, ne kasıklarda batma hissi.. hiçbirşey.. offf bu 5. Denememiz, bundan önceki transfer pozitifti ama 3. Kan testinde değerim düşmeye başladı ve tamamen gitmesi 1 ayı bulmustu, kabus gibiydi
şimdi ise 2 tane 6. Gün blast transfer edildi.
Hiç belirti olmadığı halde hamile kalan var mı aranızda? Morale ihtiyacım var
Canım bende 8. Gün idrarda negatif gördüm ama kanda pozitifKızlar transferin 8. Günü ama idrar testi negatif çıktı.acaba hala mı erken test yapma için
Sanırım bende peşinizden gelicem :) Ekim sonuna doğru adet olmam lazım yani kesin günü kestiremiyorum histereskopi oldum etkiler mi günümü bilemedim. Adetin 2.günü gel demişti doktorum. Dondurulmuş transfer için start vericez inşallah. Birbirimize destek oluruz kızlar :)
O kadar güzel moral oluyor ki bu yazdıklarınız.. inşallah canım, gerçekten artık motivasyonum düştüBen canım hiç belirtim olmadı, burda yazıp durdum hatta :) ama pozitif oldu.. onları çok kafana takma hayırlısıyla tutunur inşallah.. tutununca da yok kese, yok kalp atışı.. yok ilk 3 ay .. bekleyiş hiç bitmiyor.. Rabbim sabır versin, sorunsuzca kucagımıza alalım inşallah
Zaten hep öyle düşünmeye çalısıyorum. Rabbim nasip ederse olur.. ama insanız işte, bir yanımız bunun bilincindeyken bir yanımız ya olmazsa diyorÜzme kendini belkide seninde belirtin olmayacak ama minigin tutunucak dua et elini karnına koy ve hep oku Allaha Sığın Allah ol derse olur