2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

@Zeyneptanemm Y yasemin hafsaaa sağolun kızlar . Hafif balgam oluyor bazen . Sesim de gitti . Elma sirkesi ,tuz ve ılık su ile iki gündür gargara yapıyorum . Gözlerim de enfeksiyon kapmış ti o da şükür ki dun yeşil çay uyguladım sabah a gözüm geçmişti .
Bal zencefil karabiber bunlari karistirip da sabah aksam 1 tatli kaşığı yersen balgam kalmiyo cnm

Maşallah canm inşallah çok güzel haberlerini yazarsın buraya.Sağlıklı bir hamilelik sonrasi saglikli hayirli bebiş(ler)ini kucaklarsın inşallah..
Ayy canım benim inşallah :dua: ve inşallah sen de bütün süreçleri güzel, sağlıklı, sorunsuz atlatır ve sonunda pozitif haberini alırsın. :anneadayı:

Ben kabak çekirdeği yedim gunde bi paket
Tutmadi
Burda kizlar söyledi rahim duvarini inceltiyormuş diye
Bir dahakine yemiyecem
Floransa senin tutmamış inşallah rabbim yakın zamanda yüzünü güldürür. Sonuçta her tedavinin bitişi diğer ayın sürecini başlatıyor. Ben sana sormak istedim senin böyle transferin 7. Günü alt karnında ağrın oldu mu benim gibi? Ben biraz korkuyorum şuan. :110:

Test Çarşamba ama senin gibi 1 gün önce veresim var:)))) bugün dönüyorum Urfa’ya canm pazartesi başlıyorum işe . Nerdeyse hep yattım dinlendim bi iğneye gittim sağlık ocağınA . Kısmetimde varsa tutunmuştur bana inşallah diyerek hayata devam edicem:)
Hakkında hayırlısı kuzum. Urfaya da selam olsun. Üniversiteyi orda okudum çok severim :)

R rune ciddi misin vay be burdan da ortak nokta çıktı:)) çık gel bebişleri de al gel misafir edelim seni valla çok sevinirim hem anılarını yad edersin:) ;)

açıkcası bu kadar kilolu olduğunu bilmiyordum, hayalimde sankı çıtı pıtı kız gibi canlandırıyordum seni :halay:doktor sana özel bir beslenme programı verir belki, inş kolay bir şekılde bu süreci atlatırsın tatlımmm :dua:
Hadi ya :)) ben de senin için öyle hissediyorum ve haklıyım bence. Ohss riski var demiştin çünkü :)) gittiğim doktor sadece bu hafta karbonhidrat tüketme haftaya bakalım dedi. Olmazsa bir diyetisyenle görüşürüm

Floransa senin tutmamış inşallah rabbim yakın zamanda yüzünü güldürür. Sonuçta her tedavinin bitişi diğer ayın sürecini başlatıyor. Ben sana sormak istedim senin böyle transferin 7. Günü alt karnında ağrın oldu mu benim gibi? Ben biraz korkuyorum şuan. :110:

merili merili şöyle söyliyeyim burda hamile kalanlarla belirtilerim ayniydi
Yani belirtiler yanıltıcı olabiliyor

Adet ağrım çok vardi
Ama hamile kalanlarda hep adet agrisindan bahsediyor
Bikini bölgesinde özellikle bir karincalanma gibi birseyler olduktan birkacgun sonra kanamam oldu zaten..alt karinda birsey hatirlamiyorum..
Yani cok belirtilerini dinleme bence

Ona hazirlayacagin odayi hayal et
Güzel şeyler düşünmeye çalış sadece :)

R rune boyun kaç hemşom benim 82 kgyim boy 174 cm inşallah transfere kadar kilo vermek istiyorum bakalım
Canım 162. Boy da içler acısı :))) ben tedaviye başladığım hafta bir diyetisyene gittim transfere kadar 2 hafta ne versem kardır diyerek. Yemin ediyorum harfiyen uydum. Ama 400 gr. aldım :))) diyetisyen aldığın iğnelerden ilaçlardan olabilir isterseniz ara verelim rune hanım dedi :)) inşallah sen başarırsın hemşo

merili merili şöyle söyliyeyim burda hamile kalanlarla belirtilerim ayniydi
Yani belirtiler yanıltıcı olabiliyor

Adet ağrım çok vardi
Ama hamile kalanlarda hep adet agrisindan bahsediyor
Bikini bölgesinde özellikle bir karincalanma gibi birseyler olduktan birkacgun sonra kanamam oldu zaten..alt karinda birsey hatirlamiyorum..
Yani cok belirtilerini dinleme bence

Ona hazirlayacagin odayi hayal et
Güzel şeyler düşünmeye çalış sadece :)
Yaa :KK200: çok tatlısın çok teşekkür ederim o kadar güzel hissettim ki bu cümleyi okuyunca. İnşallah seninle bu sene içinde yine bir topikte birbirimize soru sorarız ama bu sefer kız mı erkek mi belirtilerini konuşuruz. Çok teşekkür ederim cevabın için. :KK200:

Hamilelikte zencefil yenmeyebilir
Araştırın internetten
Bitki cayi vs yasak demişlerdi hemşireler
Ben bugün sordum doktora. Annem yeşil olan hiçbirşeyi yedirmiyor :)) nane maydanoz falan hiç yemeyecek miyim dedim. Bana herşeyi ye hiç bir şeyi abartma dedi. Ama siyah çay ve türk kahvrsi (2 tane günde) içebilirsin fakat tüm bitki çayları yasak dedi

R rune ciddi misin vay be burdan da ortak nokta çıktı:)) çık gel bebişleri de al gel misafir edelim seni valla çok sevinirim hem anılarını yad edersin:) :KK66:
Çok güzel olurdu valla. Ağrıya arabayla geçecek olursak sana yazarım 1 gece önceden. Birlikte ciğer yeriz :)) oy canım çekti :))

Çok güzel olurdu valla. Ağrıya arabayla geçecek olursak sana yazarım 1 gece önceden. Birlikte ciğer yeriz :)) oy canım çekti :))
Evet valla bak öyle denk gelirse gelinn yaz bana mutlaka haberleşelim ikizleri kutlarız ciğerle:))

Kızlar merhaba yazamamıştım ne zamandır misafir vs.olumlu sonuç alan arkadaşlar tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah❤️ Sonucu negatif olan arkadaşlar dualarımda sizinleİnşallah bu zor günlerimiz geride kaldın Allah hepimizin kucağını doldursun.ben bugun adet oldum miyomu aldırdıktan sona doğum kontrol hapına başlamıştım o bitti yarın estrofem içmeye başlıcam.27 sinde progesteron testi ve kontrol eger doktor tamam derse jel kullanmaya başlıcam ve Allah nasip ederse 2 kasımda transfer olacak.ilaçlarla birlikte bi heyecanda başladı bende.bide 30 ekimde proluton depot iğne yaptırcam ama niye bilmiorum.transfer öncesinde birazda kilo verdim 63 kilodan 58 kiloya düştüm.dikkat ettim yediklerime biraz.sağlıklı şeylerden bol yiyip ekmek vs yememeye başladım.ayy cok uzattım dimiAma aklımda sürekli dönen düşünceleri burada size yazınca rahatlıyorum.umarım herşey gönlümüze göre olur.

Back