2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İnşallah bebişlerin seninledir ve üzüntülerin artık mutluluğa döner Peki doktor genetik test istemedi mi 4 kere pozitifi görüp sonra olmayınca?
Amin canım 4 kere değil , sadece 4. De pozitifti, diğer 3 ü negatif ( biri kimyasaldı ) yapılması gereken her test yapıldı hem bana hem eşime, genetikte de sorun yok. Histereskopi yaptık en son onda da sorun yok. Neden olmadığı konusunda hiçbir fikrimiz yok☺️ En kötüsü de bu, keşke nedenini bilseydik :(

Arkadaslar merhaba
2. Kani da verdim
2 embriyo konulmustu
1. 149
2. 456
3 kat artmis bu sekilde olan duyan goren varmi durumum nedir acaba anlayan varmi :/
(Aynen saatte ayni hastanede verdim)
Canım benim de senin gibi arttı hatta sayı daha yüksekti. 2 embriyo transfer edildi ama tek kese gördük.

Canlar mucize oldu :) kese göründü, düşecek derken bir anda işler değişti.. Allahım çok büyük çok şükür.. haftaya da kalp atışı için çağırdı dr :anneadayı: hala inanamıyorum
Canım çok sevindim masallah allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Değerleri günleri ile yazarmisin umut olsun sonuç bekleyenlere kaçıncı gün embriyosu idi

Benim de bugün 8. Gün transferden sonraki , sabah çok erken kan vermiştim 11,49 çıktı , 3. Gün embriyosu benim , inş artar kafam çok karıştı ama buna da şükür ....
Büyüklük küçüklüğe takılma canım 3. Gün embriyosu için iyi önemli olan 2 katı sağlıklı artması

R ravzaaaaa cnm bende konyada yasiyorum bende ilk defa baslayacam ins selcuklu tip da aysegul kebapcilara gidiyorum ali acar bende cok duyuyorum ama randevu alamiyom diye baslamadin ona yas kac sorun neydi sizde peki

Canım çok sevindim masallah allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Değerleri günleri ile yazarmisin umut olsun sonuç bekleyenlere kaçıncı gün embriyosu idi
5.gün embriyosu canım
9.gün 60
11.gün 84 (dr kimyasal demişti)
14.gün 224
20.gün 3032
Allahtan umudu kesmememi gerektiğini öğrendim, çok şükür, sagol canım

Back